YARDIM EDİN - KORKUYORUM. .

• Konbuyu başlatan spestnaz
  • Başlangıç tarihi

Konu hakkında bilgilendirme

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Serbest Kürsü kategorisinde spestnaz tarafından oluşturulan YARDIM EDİN - KORKUYORUM. . başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 7,297 kez görüntülenmiş, 23 yorum ve 0 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Serbest Kürsü
Konu Başlığı YARDIM EDİN - KORKUYORUM. .
Konbuyu başlatan spestnaz
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan spestnaz
S

spestnaz

Kullanıcı
22 Eyl 2009
En iyi cevaplar
0
0
İstanbul
www.tarafsizim.com
shrewd_ua' Alıntı:
Evet yaklaşık 3 yıl olmuş konuyu açalı,ilk okurken üzüldüm çünkü çok ciddi bir sorundu yazdıklarınız ve de çok hassas.Ama son mesajı okuduğumda tanımadığım bir insanın mutluluğuna sevindim.Mutluluğunuz daim olsun inşallah.
Ha birde o sözün sahibi "Süleyman Demirel"di gerçekten ilginç.
:))
haklısınız, ben de ciddi olumsuzluklar yaşadım ama işte çok şükür sıyrıldım diyebilirim.. Tabii zamanın ne getireceği ya da götüreceği belli olmuyor :) Çok sağolun, gönüller bir diyeyim ben de :))) Süleyman demirel evet :D Gerçekten ilginç bir şahsiyet, incelenmesi gerek diye düşünüyorum.. ;)

S

spestnaz

Kullanıcı
22 Eyl 2009
En iyi cevaplar
0
0
İstanbul
www.tarafsizim.com
olası' Alıntı:
aslında hepımızin korkuları değilmi ama kaçımız itiraf edebiliyor yada başa çıkabıliyor o önemli öyle değilmi
kesinlikle öyle.. farkındalık süreci oluyor kimileri için, kimileri içinse bir yıkım neticeliyor. Ve bence farkında olanlar diğerleri için yol açmalı, her zaman bunun için çabalamalı-çırpınmalı.. Çünkü insanlar hak ediyor...

S

spestnaz

Kullanıcı
22 Eyl 2009
En iyi cevaplar
0
0
İstanbul
www.tarafsizim.com
nalinci' Alıntı:
spestnaz
korkularını yendiysen sevindim umarım bende yenerim ...
teşekkür ederim :)) yendim desem yeridir.. Bir söz var ya;

bir sıkıntın olduğunda Allah'a dönüp büyük bir derdim var, deme.. Derdine dönüp benim bükük bir Allah'ım var, de diye..

bir yerde onu uyguladım :))