Evet yaklaşık 3 yıl olmuş konuyu açalı,ilk okurken üzüldüm çünkü çok ciddi bir sorundu yazdıklarınız ve de çok hassas.Ama son mesajı okuduğumda tanımadığım bir insanın mutluluğuna sevindim.Mutluluğunuz daim olsun inşallah. Ha birde o sözün sahibi "Süleyman Demirel"di gerçekten ilginç. )
haklısınız, ben de ciddi olumsuzluklar yaşadım ama işte çok şükür sıyrıldım diyebilirim.. Tabii zamanın ne getireceği ya da götüreceği belli olmuyor Çok sağolun, gönüller bir diyeyim ben de )) Süleyman demirel evet Gerçekten ilginç bir şahsiyet, incelenmesi gerek diye düşünüyorum..
kesinlikle öyle.. farkındalık süreci oluyor kimileri için, kimileri içinse bir yıkım neticeliyor. Ve bence farkında olanlar diğerleri için yol açmalı, her zaman bunun için çabalamalı-çırpınmalı.. Çünkü insanlar hak ediyor...
Merhaba Ziyaretçi hoşgeldin ! Forumdan daha fazla yararlanmak için buradan kayıt olunuz Hello Welcome to Guest! Register here to benefit more from the forum
Bu site, içeriği kişiselleştirmenize, deneyiminizi uyarlamanıza ve kaydolduğunuzda oturumunuzu açık tutmanıza yardımcı olacak çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek, çerezleri kullanmamıza izin veriyorsunuz.