Yanlış anlaşılan Şarkılar :D

Konu hakkında bilgilendirme

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Mizah kategorisinde Safari tarafından oluşturulan Yanlış anlaşılan Şarkılar :D başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 11,450 kez görüntülenmiş, 54 yorum ve 0 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Mizah
Konu Başlığı Yanlış anlaşılan Şarkılar :D
Konbuyu başlatan Safari
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan smaile
T

tera_1032

cok süperdi ya ellerine sağlık ya gelsene labaratuvara bir cay iç migrodalgalıdan  ;D ;D ;D ;D

Safari

Safari

Kullanıcı
7 Haz 2007
En iyi cevaplar
0
36
İstanbul
§edef' Alıntı:
cok süperdi ya ellerine sağlık ya gelsene labaratuvara bir cay iç migrodalgalıdan  ;D ;D ;D ;D
:D:D:D:D:D olur.. :) bi tahlil daha kaldı bu hafta inş. gelirim..
mikrodalgaçay :)

Z

Zynep

Kullanıcı
17 May 2006
En iyi cevaplar
0
0
İstanbul
Vakti zamanında ülkemiz Başbakanlığı yapmış olan Yıldırım Akbulut, ki kendisi bu konularla çok gündeme gelmiştir, bir yemeğe katılır ve sahnede Bülent Ersoy.
Ersoy, Akbulut'tan bir şarkı istemesini rica eder ve Başbakan isteğini söyler ama Ersoy'da dahil kimse bir şey anlamaz:)
İstediği şarkı; "Sabile"...

Yollar ayır- sabileeeeee
Yıllar ayır- sabileeeee

Bir kez de siz söyleyin makamıyla ;)

A

ayben

Evet ben bunu hatırlıyorum bir yerde duymuştum ama kim bilir nerde ???
Çok gülmüştüm yaa  ;D
Yollar ayır-sabile
Yıllar ayır-sabilee

;D

Z

Zynep

Kullanıcı
17 May 2006
En iyi cevaplar
0
0
İstanbul
Ayben' Alıntı:
Evet ben bunu hatırlıyorum bir yerde duymuştum ama kim bilir nerde ???
Çok gülmüştüm yaa  ;D
Yollar ayır-sabile
Yıllar ayır-sabilee

;D
Bu gerçekten olmuş:) Ben duyduğumda iyimser bir yorum yaptım, "Koskoca Başbakan, bir dolu işi var, şarkı türküyle mi uğraşacak napsın yani?" diye:)
Ama Akbulut'un Türk Mizah Tarihine geçmiş gaflarını,potlarını öğrendikçe, aslında pek te bir şey yapmadığını da öğrenmiş oldum:(

A

ayben

Evet haklısınız biraz pozitif yaklaşmak her daim iyi ama bazı durumlar var ki aynen burda olduğu gibi ne kadar iyi baksakta aslında onun gerçek yüzü var...

G

Gozde

Kullanıcı
9 Ocak 2008
En iyi cevaplar
0
0
Lüleburgaz
feci bir durum ! yasemin derdin ne hele en komikleri Allahtan sağlam kulağım var  ;D ;D paylaşım için sağolasın  ;D

R

roze

Çok komik yaa. Türkçe şarkıları böyle anlıyorsak, yabancı şarkıları düşünmek bile istemiyorum ;D ;D ;D

Ş

Şeker Prenses

Aşkın Nur Yengi, "Ay inanmıyorum": "Ayran buyurun"

Yıldız Tilbe, "Hafife alma, aşk vurur insana"': "Hafize abla, aşk vurur insana"

Nükhet Duru, "Beni saran melankoli": "Beni saran beyaz goril"

Sezen Aksu, "Adaptasyonu gördün mü?": "Adam kas yığını gördün mü?"

İzel, "Hani bakar dalarsın ya": "Hani makarnalar dünyasında"

Orhan Gencebay, "Ben zaten her acının tiryakisi olmuşum": "Ben zaten kiracınım, bir yar ki vurulmuşum"

Anonim, "Happy birthday to you": "Hepibörtleksuyu"

Yaşar, "Dün birini gördüm yolda, gözler aynı sen": "Dün dedeni gördüm yolda, gözler aynı sen"

Tarkan, "Kır Zincirlerini": "Kız incitme beni"

MFÖ, "Bu sabah yağmur var İstanbul'da": "Bu sabah yağmur var Mustafa"

Teoman Alpay, "Hangi kapıyı çalsam karşımda buruk acı": "Burukacı"nın darbukacı gibi alet çalan biri sanılması.

Z

z.sav

Kullanıcı
10 Ara 2007
En iyi cevaplar
0
0
bankacýyýzbiz.com
bu konu bana birini hatırlatıyo  :)  ( ingilizce şarkıların bazı kelimelerini kendimce yorumlarım  ;D )