yalnızlık ayık kalmaktır ama artık sarhoş olarak ayık kalmıyorumm.ve KİM DEMİŞKİ SARHOŞLUK KÖTÜ BİŞEYDİR DİYE.. BEN HERŞEYİMİ AYIKKEN YİTİRDİM!!!! diyiyorumm...
Hayatına seni hak etmeyen insanları “yalnız kalmamak” adına almaktır. Onlara hak etmedikleri değeri vermektir, onları adam yerine koymaktır..
tam benım durumumu acıklayan bır yazı olmus..ama artık yalnızlıkla bas etmeyı öğrendim cunku kendimi kesfettım, dunyayı tanıdım, Allah'ın baki bir dost olduğunu öğrendim...artık hic yanlız değilim ve kımseye gerektıgınden fazla değer vermıyorum..
İbrahim: ) Tamam sinirlenme ya aksini mi söledik hane Bırak bakim elinden o şişeyi ve Özdemir Asaf'ın şiirini oku bakim beğenecekmisin? "Yalniz kaldınız sanırsınız, Biliyorum. Yalnız bırakılmışsınız, Biliyorum. Ötesi yok.
Ötesi var: Yalnızlık Müziğin bile seni dinlemesidir. Yalnızlık İnsanın kendine mektup yazması Ve dönüp-dönüp onu okuması Yalnızlığın da ötesidir.."
Mutluluğu şişelerde arayan niceleri tek başına yapayalnız kalıp bedbaht oldu ve unutulup gitti .. (Türk filimlerinden biraz da gerçek yaşamdan esintiler)
"Hayatına seni hak etmeyen insanları “yalnız kalmamak” adına almaktır. Onlara hak etmedikleri değeri vermektir, onları adam yerine koymaktır..." Bu bölüm çok güzeldi, teşekkürler.
Kimi insanın sevmediği ve asla sevemeyeceği Çoğu için ise vazgeçemeyeceği bir duygu. Beynimin içindeki konuşmaların maximuma vurduğu an, etrafındaki tüm gerçekliği görmemezlikten geliyorsan yalnızsın demektir. Sevdiğim ancak yaşamaktan korktuğum his...
Merhaba Ziyaretçi hoşgeldin ! Forumdan daha fazla yararlanmak için buradan kayıt olunuz Hello Welcome to Guest! Register here to benefit more from the forum
Bu site, içeriği kişiselleştirmenize, deneyiminizi uyarlamanıza ve kaydolduğunuzda oturumunuzu açık tutmanıza yardımcı olacak çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek, çerezleri kullanmamıza izin veriyorsunuz.