paylaşım için tşkler.. gerçekten güzel yerden açmışınız başlığı... =) yalan o kadar kötü ki.. karşındaki kişiyi kandırıyorsun sonuçta.. bunun mantıklı bi açıklaması olamaz..!
insan bi kere gaflette bulunur yalan söyler.. batar.. sonra pişman olur kendini kurtarmak için bi yalan daha söyler... kurtulacağım derken daha çok batar.. aslında yalan kendine yapılmış bi saygısızlıktır.. ve ayrıca ben beyaz yalanlara da inanmıyorum.. söyledim ama benimki tamamen beyaz yalandı derler ya.. yok yaa derim.. beyaz yalan diye bişey yok yalanın beyazı siyahı yok.. hiçkimse unutmasın ki ;Beyaz yalanlara düşkün olanlar kısa zamn sonra renk körü olurlar..! bu yüzden hiçkimse ben yalan söylüyorum ama bnmki beyaz yalan ya Hu diye hiç savunmasın kendini.. yalnızca kendini kandırmış olur..
Merhaba Ziyaretçi hoşgeldin ! Forumdan daha fazla yararlanmak için buradan kayıt olunuz Hello Welcome to Guest! Register here to benefit more from the forum
Bu site, içeriği kişiselleştirmenize, deneyiminizi uyarlamanıza ve kaydolduğunuzda oturumunuzu açık tutmanıza yardımcı olacak çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek, çerezleri kullanmamıza izin veriyorsunuz.