yağlıboya çalışma(m)...(:

re-Member

Kullanıcı
Katılım
16 Ağu 2007
Puanları
0
Konum
Ankara
ve işte arkadaşlar bu bnm yağlıboya tablom :)bu yaptığım ilk yağlıboya çalışmam..(:zaten bundan sonra yaptıklarım eşe-dosta derken hiçbiri elimde kalmadı(:....bn de bunu sizlerle paylaşmak istedim :) ;)


grnt013xf5nn0.jpg
 
::) ::) demek simurg sende benim gibi resim yapmak istiyosun:) eee yapmışsınya ilkokulda yaptığın resimlere benzer bi resim :Dbnm yaptığım tablonun senin yaptığın resimden ne farkı var.. :) :D :)
 
::) ::)teşekkür ederim arkadaşlar :) ::)

hayatta insanın istediği zaman yapamayacağı  hiçbir şey yoktur ;)yeterki istesin ve isteğinin üzerine yürüsün...feridis ve simurg resim yapmayı aklınıza koyduktan sonra  emin olun ortaya  çok güzel eserler çıkarırsınız....tekrar teşekkürler..:) ::)
 
ben teşekkür ederim::) ::) ;)sen istediğin zaman her şeyi başarırsın...yolun açık olsun kardeşim simurg... ;)
 
Geri
Üst