YA BİR YOL BUL,YA BİR YOL AÇ,YA DA YOLDAN ÇEKİL

• Konbuyu başlatan nesrin nur
  • Başlangıç tarihi

Konu hakkında bilgilendirme

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Kitap Önerileri kategorisinde nesrin nur tarafından oluşturulan YA BİR YOL BUL,YA BİR YOL AÇ,YA DA YOLDAN ÇEKİL başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 13,603 kez görüntülenmiş, 35 yorum ve 0 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Kitap Önerileri
Konu Başlığı YA BİR YOL BUL,YA BİR YOL AÇ,YA DA YOLDAN ÇEKİL
Konbuyu başlatan nesrin nur
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Flamingo
N

nesrin nur

Kullanıcı
28 Haz 2007
En iyi cevaplar
0
0
mersin
  sevgili arkadaşım seca;hatırlattığın için teşekkürler :)bir an için sözün nerde geçtiğini hatırlayamamamıştım :-\tavsiyene kesinlikle katılıyorum,önce okuyup altını çizmek ve sonra tekrar okumak,kişisel gelişim kitapları en iyi bu şekilde faydalı oluyor.iyi ki varsın sevgiler :) :) :)

Safari

Safari

Kullanıcı
7 Haz 2007
En iyi cevaplar
0
36
İstanbul
nesrin nur' Alıntı:
sevgili arkadaşım smyye;safariye katılıyorum, bir yolda giderken tozu çıkaran sensin,arkanda kalanlar da tozu yutanlar.sende amacına uygun bir yolda ilerlerken,azimli,kararlı ve inançlı olursan ve başaracağına dair içinde hiçbir şüpheyi barındırmazsan,ben başarıcam dersen;arkanda tozu dumanı yutan bir grup bırakırsın.tam tersini düşündüğünde de tozu dumana katanların arkasından,tozu dumanı yutarak bakan sen olursun ;) :)  :)
;)

P

pir.baba

Kullanıcı
1 Eyl 2007
En iyi cevaplar
0
0
istanbul
eeeee ne oldu savaş sonucu onu bıtırmedın nesrın _nur
yoksa yenıldımı romalılara neyse ben enyısı google araştırma yapııyım
hannıballa ılgılı saolasın bılgı için

P

pir.baba

Kullanıcı
1 Eyl 2007
En iyi cevaplar
0
0
istanbul
tbaktım google da bır kaçkez yenmış ama son savaşda yenılmış ve intıhar etmış

G

greenhome

Kullanıcı
6 Haz 2007
En iyi cevaplar
0
0
istanbul
tozu dumana tek başına katamıyosan yardım almak taraftarıyım bazen tek başına olmuyo birlikle çok daha fazla toz dumana katılıyo ;)

K

Kristal

Tozu dumana katarken kendi hırsının yarattığı dumandan boğulmamak derim...Hırs ve ihtiraslarımız en büyük düşmanımız olabilir...

Safari

Safari

Kullanıcı
7 Haz 2007
En iyi cevaplar
0
36
İstanbul
çok farklı durum amaç olumsuzluk yaratmak değil. oyunu kurallarına göre oynayıp başarmak..

N

nesrin nur

Kullanıcı
28 Haz 2007
En iyi cevaplar
0
0
mersin
pir.baba' Alıntı:
tbaktım google da bır kaçkez yenmış ama son savaşda yenılmış ve intıhar etmış

ilgine teşekkürler pir-baba;aramıza hoşgeldin ,yorumların ve paylaşımların için sağolasın,sevgiyle kal  ;) :)

N

nesrin nur

Kullanıcı
28 Haz 2007
En iyi cevaplar
0
0
mersin
greenhome' Alıntı:
tozu dumana tek başına katamıyosan yardım almak taraftarıyım bazen tek başına olmuyo birlikle çok daha fazla toz dumana katılıyo ;)

aslında her insanın hedefine ulaşması için,bir beyin gücü ekibinin olması taraftarıyım,o zaman hedefe ulaşmak daha kolay oluyor,ama tabi elde edilen zaferde tüm ekibin zaferi oluyor.
    yorumun için teşekkürler arkadaşım ,sevgiyle kal :)

B

baudelaıre

Kullanıcı
17 Eyl 2007
En iyi cevaplar
0
0
konya
doğrusu kitabı okumadım. merak ettiğimi söyleyebilirim. yorumlayan arkadaşlara selam  ;)

N

nesrin nur

Kullanıcı
28 Haz 2007
En iyi cevaplar
0
0
mersin
  hoşgeldin aramıza baudelaıre;
  madem ki merak etmişsin,şimdiden keyifli okumalar dilerim  :)

S

sinos

Kullanıcı
9 Kas 2008
En iyi cevaplar
0
0
İçel
süper bi kitap okuyorum  başarının  sırrı bu kitapta

F

Flamingo

Kullanıcı
31 Ağu 2008
En iyi cevaplar
0
0
İzmir
Uzun zaman önce okumuştum.
Güzel bir kitap gerçekten, ben de öneririm.