YA BİR YOL BUL,YA BİR YOL AÇ,YA DA YOLDAN ÇEKİL

sevgili arkadaşım seca;hatırlattığın için teşekkürler :)bir an için sözün nerde geçtiğini hatırlayamamamıştım :-\tavsiyene kesinlikle katılıyorum,önce okuyup altını çizmek ve sonra tekrar okumak,kişisel gelişim kitapları en iyi bu şekilde faydalı oluyor.iyi ki varsın sevgiler :) :) :)

nesrin nur' Alıntı:
sevgili arkadaşım smyye;safariye katılıyorum, bir yolda giderken tozu çıkaran sensin,arkanda kalanlar da tozu yutanlar.sende amacına uygun bir yolda ilerlerken,azimli,kararlı ve inançlı olursan ve başaracağına dair içinde hiçbir şüpheyi barındırmazsan,ben başarıcam dersen;arkanda tozu dumanı yutan bir grup bırakırsın.tam tersini düşündüğünde de tozu dumana katanların arkasından,tozu dumanı yutarak bakan sen olursun ;) :)  :)

;)

eeeee ne oldu savaş sonucu onu bıtırmedın nesrın _nur
yoksa yenıldımı romalılara neyse ben enyısı google araştırma yapııyım
hannıballa ılgılı saolasın bılgı için

tozu dumana tek başına katamıyosan yardım almak taraftarıyım bazen tek başına olmuyo birlikle çok daha fazla toz dumana katılıyo ;)

Tozu dumana katarken kendi hırsının yarattığı dumandan boğulmamak derim...Hırs ve ihtiraslarımız en büyük düşmanımız olabilir...

çok farklı durum amaç olumsuzluk yaratmak değil. oyunu kurallarına göre oynayıp başarmak..

pir.baba' Alıntı:
tbaktım google da bır kaçkez yenmış ama son savaşda yenılmış ve intıhar etmış

ilgine teşekkürler pir-baba;aramıza hoşgeldin ,yorumların ve paylaşımların için sağolasın,sevgiyle kal  ;) :)

greenhome' Alıntı:
tozu dumana tek başına katamıyosan yardım almak taraftarıyım bazen tek başına olmuyo birlikle çok daha fazla toz dumana katılıyo ;)

aslında her insanın hedefine ulaşması için,bir beyin gücü ekibinin olması taraftarıyım,o zaman hedefe ulaşmak daha kolay oluyor,ama tabi elde edilen zaferde tüm ekibin zaferi oluyor.
    yorumun için teşekkürler arkadaşım ,sevgiyle kal :)

hoşgeldin aramıza baudelaıre;
  madem ki merak etmişsin,şimdiden keyifli okumalar dilerim  :)

Geri