Nasılsa öyle yada boyle bana bir aktarım olucak diyorsun mantıklı gibikabeka' Alıntı:bardak olmak isterdim 8)
ziyan olmasın tuz 8)
Ben bildiklerimi yazarsam çok kötü olur insanların umutları kalmaz gülşah en iyisi ben bildiklerimi yazmayayım.Gülşah' Alıntı:İnsanlar yapı gereği muhakkak bir ideolejiye inanırlar MUstafa. Sormuşsun ya yok mu bir ortası diye belki vardır ama şuan için bilmiyorum eğer bilen varsa/ yada sen biliyorsan bize burada bizimle paylaşabilirsin...
Burada olma amacımız öğrenmek.Bazen tartışarak, bazen konuşarak,bazen yazarak öğreneceğiz.
pandoranın kutusu sende herhalKorsan' Alıntı:Ben bildiklerimi yazarsam çok kötü olur insanların umutları kalmaz gülşah en iyisi ben bildiklerimi yazmayayım.
Bildiklerim bana kalsın sadece yazılanları kendimce yorumlayayım bu daha iyi gibi.
Belki bir gün ama şimdilerde bir gün değil.
Bu mesaj var olan her seyin aslında ne kadar homojen bir yapıya sahip oldugunun göstergesi.kabeka' Alıntı:yerine göre bardak yerine göre göl olur insan
en başta herkes acılar karşında bardaktır
sonra damacana olur,sonra büyür
ama çırak şuan bardak
göl olması için ustasının yaşına gelmesi,olgunluğuna gelmesi gerek
ben şuan bardağım herhalde ve hep bardak kalmak isterim
Ben herşeyi biliyorum demedim bildklerim dedim yanlış anlamışsın.kabeka' Alıntı:pandoranın kutusu sende herhalKorsan' Alıntı:Ben bildiklerimi yazarsam çok kötü olur insanların umutları kalmaz gülşah en iyisi ben bildiklerimi yazmayayım.
Bildiklerim bana kalsın sadece yazılanları kendimce yorumlayayım bu daha iyi gibi.
Belki bir gün ama şimdilerde bir gün değil.
bir çok insan pandoranın kutusunu bulduğunu söylemiş ama hepsi yanılmıştır
genelleme yapmak yanlış olur
Cümlelerin ucunu bilerek ve isteyerek yani tahammüden açık bırakıyorum.Gülşah' Alıntı:Bu bir tercih meselesidir ama bilgi paylaşıldıkça çoğalır.
Her düşünceye saygım var eğer açıklama yapmak istemezsen tercihindir. Ama yorum yaparken bazı cümleleri ucu açık bıraktığın için ister istemez böyle bir cümle çıkıyor ortaya.
Ne garip değilmi ayakları olmayıp halter kaldırabilenleri tanıyorum.kabeka' Alıntı:5 kiloyu kaldıramayan insan
nasıl olurda 100 kiloyu kaldırabiir
senin dediğin ütopik bir şey bence korsan
kır zincirlerini falan ouuuu yeeee
"O konuda eminim.adlı yazıdan" alıntı
bilmem her olumsuzluktan çıkarılacak olumlu bir şey vardır diye düşünmekteyim
Alakayı kurmak sana kalmış arkadasım evet iyi açıklamışsın yorumun üstü gerçekçi altı hümanizm vesselam.kabeka' Alıntı:benim yazdıklarımla senin anladıkların çok ayrı çok alakasız yerlere çekip bence alakasız bir yorum yapmışsın
çok iyi şekilde açıkladığıma inanıyorum
bende saygılarımı sunuyorum