WinZip &dolmuş şöförü.....

Konu hakkında bilgilendirme

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Mizah kategorisinde ayben tarafından oluşturulan WinZip &dolmuş şöförü..... başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 4,231 kez görüntülenmiş, 15 yorum ve 0 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Mizah
Konu Başlığı WinZip &dolmuş şöförü.....
Konbuyu başlatan ayben
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan roze
A

ayben

Winzip Ile Dolmuş Şöfürü Arasındaki Benzerlikler..

1-efendim ikisinin de sıkıştırma konusunda inanilmaz yetenekleri vardir.ozellikle dolmus soforu bu konu da cok ustadir."abi tamam artik,bu araba baska yolcu almaz.ben soyle sırtımı kapiya dayayip rahatca gidiyim"demeye kalmadan,dolmus soforunun o sihirli sozcugu*esliginde kapidan iceri bes adet yolcunun girdigini gorursunuz.ayni şekilde de winzip'in de inanilmaz sürprizleri vardir sizlere...

2-iyi sıkıştırılmış bir programın sıkıştırılması ve daha sonra açılması zaman alır.minibüsünü iyi sıkıştırmış bir minibüs şöförü de ağır ağır gider motorun çekişi yüzünden.

3-ikisi de fazla yoğun çalıştığında sistemde çökmeye sebep olurlar. tek fark çökme belirtileridir; winzip mavi ekran çıkartır, dolmuş şoförü "çökünla çökün çökün polis var" mesajı verir.

4-ikisi de gösterise meraklidir..   8)

5-efendim ikisinin de uninstall olmama haklari vardir.zira winzipsiz bir bilgisayar ve soforsuz bir dolmus dusunelemez yani.


6-ikisi de lambalarla mesaj verir. winzip'le bir dosyayi unzip ederken islem boyunca altta kirmizi bir isik yanar, islem bittiginde isik yesile döner.
yolculardan biri veya birkaci kendini unzip edip dolmustan inmek isterse, dügmeye basarak inecek var lambasini yakarlar, bunu böylece söför beye bildirirler.


7-nasıl size herşeyi adım adım soran winzip wizard varsa 'göztepe'den önce inecek var mı?' diyip e-5'e kaçan fantastik dolmuş şöförleri de vardır.


8-ikisi de rar'i tanimaz..

9-ikisinin de hem sıkıstırma hem acığa cıkarma yetenekleri vardır..
örneğin muazzam sayıda insanı gayet basarılı bir sekilde minibüse sıkıstırabilirler
acığa cıkarma olarak ise levye, demir, kriko gibi yaralayıcı aletleri görünmeyen alanlardan cıkarma becerileri örnek olarak verilebilir.


10-ikiside musait biryerde indirebilir...
 
S

serhatt

Kullanıcı
2 Ara 2007
En iyi cevaplar
0
0
benzerliklerin de bu kadarı pessss... :D
 
F

Feveran Estomp

Kullanıcı
6 Ocak 2008
En iyi cevaplar
0
0
Mersin
Süperdi...  ;D Teşekkürlerr....  ;D  :D
 
Üst