Windows 7'ye doğru

  • Konbuyu başlatan ugur1905
  • Başlangıç tarihi

Konu hakkında bilgilendirme

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Teknoloji Dünyası kategorisinde ugur1905 tarafından oluşturulan Windows 7'ye doğru başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 2,653 kez görüntülenmiş, 1 yorum ve 0 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Teknoloji Dünyası
Konu Başlığı Windows 7'ye doğru
Konbuyu başlatan ugur1905
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan ugur1905
U

ugur1905

Kullanıcı
15 Ağu 2008
En iyi cevaplar
0
0
türkiye
Vista'dan sonra bilgisayarlarımızda yer alması planlanan yeni işletim sistemi Windows 7 hakkında teknik detayların Ekim ayında açıklanmaya başlanacağı duyuruldu.

Halen kullanıcılar arasında Vista'ya geçişin gerekliliği sorgulanırken, diğer yandan Microsoft, Vista'dan sonraki işletim sistemi Windows 7 üzerine yoğun çalışmasını da sürdürüyor. Her seferinde Vista'nın bir ara geçiş sürümü olduğunu dile getiren Microsoft şimdi de Windows 7 için açtığı blog sayfasıyla, yeni işletim sistemi hakkındaki son gelişmeleri bu sayfa üzerinden kullanıcılara daha rahat duyurmayı amaçlıyor.

Blog sayfası üzerinde şu an için çok detaylı bilgiler aktarılmıyor. Ama gelecekteki işletim sistemimizin teknik detayları hakkında ayrıntılı bilgilerin 27 Ekim'de düzenlenecek olan PDC (Professional Developers Conference) ve bir hafta sonrasındaki WinHec (Windows Hardware Engineering Conference) konferanslarında paylaşılacağı duyurusu yer alıyor.

Windows'un mühendislik biriminin başındaki isim Steven Sinofsky ile Windows Core'dan Jon Devaan, önümüzdeki iki aylık sürenin ardından düzenli olarak yeni sürümün arka planındaki gelişmeleri yazıya dökeceklerini ifade ediyorlar.

2010'un Ocak ayında çıkması beklenen Windows 7 hakkında şu aşamada çok fazla detay da verilmiyor. Ancak bilinen bazı özellikler arasında, dokunmatik ekran desteği sağlayan arayüz, öne çıkan en temel değişiklik olacak.

 
U

ugur1905

Kullanıcı
15 Ağu 2008
En iyi cevaplar
0
0
türkiye
ben hala xp kullanıyorum.vista bile yeterince kullanılmazken windows 7 ye gerek var mı tartışılır...
 
Üst