Vizyona 'yeni' giren filmler!

  • Konbuyu başlatan Codex
  • Başlangıç tarihi

Konu hakkında bilgilendirme

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Sinema kategorisinde Codex tarafından oluşturulan Vizyona 'yeni' giren filmler! başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 138,098 kez görüntülenmiş, 167 yorum ve 0 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Sinema
Konu Başlığı Vizyona 'yeni' giren filmler!
Konbuyu başlatan Codex
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Codex
Y

yağmur sezgi

Kullanıcı
8 Tem 2009
En iyi cevaplar
0
0
BUZ DEVRİ 3


Yapım : 2009, ABD
Tür : Animasyon / Aile / Komedi / Macera
Seslendirenler : Queen Latifah, John Leguizamo, Chris Wedge, Ray Romano, Denis Leary, Sean William Scott
Gösterim Tarihi : 1 Temmuz 2009

Buz Devri 2 ile devam eden maceranın elde ettiği hasılat nedeniyle bir 3. filmin çekilmesine karar verildi. Yapımcılar 2.filmden elde edilen hasılatın yüksek olması sebebiyle 3.filmi çekmeye karar verdiklerini açıklamışlardı.

3.filmi merak edenlere küçük sincap bu filmde daha fazla rolü üstlenerek izleyicileri kırıp geçirecek.

Konusu:
Serinin bu bölümünde kahramanlarımız sıcak bir adadalar ama ters giden şey adanın yöneticisi durumundaki zebra onları adada istememektedir.Diğer yandan fındık aşkı hiç bitmeyen küçük sincap üzerine düşen zaman makinesi sayesinde kendini tarihin derinliklerinde bulur ve fındığını kovalamaya devam etmektedir
17 YENİDEN(17 AGAİN)

Tür : Komedi
Gösterim Tarihi :19 Haziran 2009
Yönetmen : Burr Steers
Senaryo : Jason Filardi
Yapım : 2009 ABD 102 dk.


Oyuncular


Zac Efron (Mike O Donnell (Genç Hali)) , Leslie Mann (Scarlett O Donnell) , Thomas Lennon (Ned Gold) , Matthew Perry (Mike O Donnell) , Allison Miller (Scarlett (Genç Hali)) , Sterling Knight (Alex O Donnell) , Michelle Trachtenberg (Maggie O Donnell)


----

1989 yılında lise son sınıf öğrencisi olan Mike O'Donnell okulun basket takımının yıldızıdır. Üniversite bursu ve parlak bir gelecek avucunun içindedir. Ama o her şeyi elinin tersiyle itip, bebek beklediğini yeni öğrendiği kız arkadaşı Scarlet'la yaşamaya karar verir.


Yaklaşık 20 yıl sonra, Mike'ın şaşalı günleri kesinlikle geride kalmıştır. Scarlet'la evliliği paramparçadır, işteki terfi onu es geçmiştir, ergenlik çağındaki oğlu onun bir zavallı olduğunu düşünmektedir ve lisede bir inekken sonradan teknoloji milyarderi olan en iyi arkadaşı Ned'in yanında yaşamaya mecbur kalmıştır.


Ama Mike'a ikinci bir şans verilir ve mucizevi bir şekilde 17 yaşına geri döner. Mike'ın görünümü belki 17 yaşında gibidir, ama 30 küsur yaşındaki tavırları 2009 yılının son sınıf öğrencileri arasında hiç de havalı olmaz. Mike en iyi yıllarını yeniden yakalamaya çabalarken başına gelmiş en iyi şeyleri kaybedebilir...
 
S

su perisi

Kullanıcı
4 Ocak 2007
En iyi cevaplar
0
0


Vizyon Tarihi: 10 Temmuz 2009

Konusu: Old School”un yönetmeni Todd Phillips, çok ama çok kötü gitmiş bir bekarlığa veda partisini konu alan bir komediyle tekrar sinemaseverlerle buluşuyor.

Doug düğününden iki gün önce en yakın arkadaşları Phil ve Stu birlikte Las Vegas’a, asla unutmayacaklarına yemin ettikleri bir bekarlığa veda partisi yapmaya gider. Fakat ertesi sabah başları zonklar vaziyette uyanan üç sağdıç hiçbir şey hatırlamamaktadırlar. Oteldeki lüks süitleri darmadağındır ve damat da ortalarda yoktur.

Ne olup bittiği hakkında en ufak bir fikirleri bulunmayan ve zamanları son derece kısıtlı olan üçlü, bir gece önceki kötü kararlarının izini sürerek, neyin yanlış gittiğini anlamak ve Doug’ı bulup Los Angeles’taki düğününe yetiştirmek zorundadırlar. Ama ortaya çıkardıkları şeylerle doğru orantılı olarak, gerçekte başlarının ne kadar büyük dertte olduğunu da fark ederler.​
]
 
S

su perisi

Kullanıcı
4 Ocak 2007
En iyi cevaplar
0
0


Vizyon tarihi: 10 Temmuz 2009

Yönetmen: Michael Mann

Senaryo:Ronan Bennett, Ann Biderman

Müzik: Elliot Goldenthal

Görüntü yönetmeni: Dante Spinotti

Yapım: ABD 2009 140 dakika (Renkli)

Dil: İngilizce

Oyuncular: Johnny Depp, Christian Bale, Billy Crudup, Marion Cotillard


Konusu: Suç draması Public Enemies’ın konusu Amerika’nın büyük bunalım yıllarında geçiyor ve FBI ajanı Melvin Purvis’in o dönemin en ünlü suçluları John Dillinger, Baby Face Nelson ve Pretty Boy Floyd’u cezaevine tıkma çabası üzerinde odaklanıyor. Filmde, FBI ajanı Purvis rolünde Christian Bale, Dillinger rolünde Johnny Depp oynadı

 
S

su perisi

Kullanıcı
4 Ocak 2007
En iyi cevaplar
0
0


Vizyon tarihi: 7 Ağustos 2009

Konusu:Bulutların üzerindeki yerçekimsiz kentte yaşayan Terra’lılar, çevresel felâketten kaçarak gelen ve gezegenlerini işgâl eden insanları Tanrı gibi karşılarlar. Sadece, cesur bir kız olan Mala mücadeyi sürdürmektedir. Mala işgâlci uzay gemilerinden birinin pilotu Jim’i kurtarır. Dünyalıların işgâli üzerine Mala ile pilot Jim, iki ırkın birlikte var olmasının çaresini bulmak zorundadırlar.​
 
S

su perisi

Kullanıcı
4 Ocak 2007
En iyi cevaplar
0
0


Vizyon tarihi:31 Temmuz 2009

Konusu:Dönemin en güzel ve güçlü kadını olarak anılan Kontes, erkeklerin hakim olduğu bir dünyaya başkaldıran kadın olarak öne çıkar... Kendinden genç Istvan’la tutkulu bir aşk yaşarlar fakat Istvan’ın babası Kont Thurzo oğlunu ondan ayırmak için plânlar kurduğundan mutlulukları uzun sürmez. Istvan, sevgilisinin politik bir komplonun kurbanı olduğunu farkettiğinde çok geçtir.
 
E

ebruliyn

Kullanıcı
29 Nis 2008
En iyi cevaplar
0
0


Tür : Dram / Savaş / Aksiyon
Gösterim Tarihi : 21 Ağustos 2009
Yönetmen : Quentin Tarantino
Senaryo : Quentin Tarantino
Görüntü Yönetmeni : Robert Richardson
Yapım : 2009, ABD , 148 dk.


Oyuncular

Brad Pitt (Lt. Aldo Raine) , Samuel L. Jackson  (Narrator) , Diane Kruger (Bridget von Hammersmark) , Eli Roth (Sgt. Donnie Donowitz) , Mike Myers (General Ed Fenech) , B.J. Novak (PFC Utivic) 

“Inglorious Basterds”ın konusu, Alman işgali altındaki Fransa’da başlar. Çok sevdiği ailesinin, Nazi Albay Hans Landa’nın (Christoph Waltz) tarafından katledilmesine tanıklık eden Shosanna Dreyfus (Melanie Laurent) adlı kadın, katliamdan kılpayı kurtularak Paris’e kaçar. Orada sinema salonu sahibi ve işletmecisi olarak yeni bir kimlik edinir.

Aynı günlerda Avrupa’nın başka bir köşesinde Teğmen Aldo Raine (Brad Pitt), Yahudi askerler tarafından kurulan bir grubu düşmana karşı misilleme yapma amacıyla organize etmektedir. Düşmanları tarafından “Piçler” yakıştırmasıyla bilinen Raine’ın grubu, Nazi Almanyasının önde gidenlerine zarar verme misyonunu üstlenmiştir.

Bu amaçla, Alman sinema oyuncusu ve gizli ajan Bridget Von Hammersmark (Diane Kruger) ile işbirliği yaparlar. Shasoanna’nın kendi intikamını alma planlarını yaptığı bir sinema salonunun çatısı altında hepsinin kaderleri kesişecektir.


 
K

korsan

Kullanıcı
18 Kas 2007
En iyi cevaplar
0
36
Gaziantep
Bu filmi izleyeceğim :d Bu aralar baya konuşuluyor du bakalım. Denilen kadar varmıymış.
 
S

su perisi

Kullanıcı
4 Ocak 2007
En iyi cevaplar
0
0



Yönetmen
Murat Düzgünoğlu

Senaryo
Ender Özkahraman

Oyuncular
Levent Ülgen
Güzin Çorağan
Görkem Kanbolat
Şener Kökkaya
Erol Demiröz
Bülent Düzgünoğlu
Asiye Dinçsoy
Nihal Yalçın
Müfit Aytekin
Nedim Salman

Tür
Dram
Gösterim Tarihi
04 Eylül 2009 Cuma
Ülke
Türkiye
Yıl
2009


Hayatın Tuzu


Medine (Güzin Çorağan), altmışlı yaşlarına merdiven dayamış dul bir kadındır. Artık birer yetişkin olan çocukları ise hala annelerinden kopamamıştır. Kırklı yaşlarındaki Şehsuvar (Levent Ülgen) Bitlis’in tarihi camilerinden birinde imam olarak çalışmaktadır. Ortanca oğlu Sırrı (Bülent Düzgünoğlu) tütün fabrikasında, meşhur Bitlis sigarasının üretildiği bölümde çalışmakta ve mutsuz olduğu bu hayattan kurtuluşu kendi işini kurma hayallerinde bulmaktadır. İstanbul’da korsan CD satarak hayatta kalmaya çalışan ve işleri kötü giden küçük oğlan Harun (Görkem Kanbolat) bir süre için Bitlis’e gelmiştir. En küçük çocuk Meryem (Asiye Dinçsoy) ise üniversiteli olabilmek için uzun süreden beri dershaneye giden yıllanmış bir ÖSS hazırlık öğrencisidir. 

Medine’nin dertleştiği tek komşusu Süheyla, Harun’un eski aşkıdır ve mutsuz bir evliliği vardır. İki kadın, ortak tutkuları olan çiçek yetiştirmek için ilginç bir yöntem uygular. Şehsuvar, altı yaşında ölen ve hiç fotoğrafı bulunmayan bir kız çocuğunun yaşlı dedesi için çocuğa çok benzeyen bir suret aramaktayken, çalıştığı tarihi caminin onarımında bir sır ortaya çıkar. Sırrı, fabrikadaki işini aksatmak pahasına dükkan ararken, gizemli bir yer keşfeder. Harun elinde kalan CD’leri Bitlis’te satmaya çalışır. Bu arada kaçakçılık için şehre gelen yabancılar, kahvehanelerde haber okuyan eski ve yeni kuşak seyyar haberciler, fabrikada üretilen Bitlis sigaralarının üzerine yazılmış gizemli mesajların sahibi, belediye mezbahasında kesimden kaçan yaralı bir inek ve peşindeki görevliler eşliğinde boğucu ama bir o kadar da sıra dışı bir yaşamdır asıl izlediğimiz. 

Engebeli yapısıyla tepelerin arasında sıkışıp kalmış Bitlis şehri, tüm bu insanları cendereye almış gibidir.
 
S

su perisi

Kullanıcı
4 Ocak 2007
En iyi cevaplar
0
0
VebaCarriers



Yönetmenler Alex Pastor, David Pastor

Oyuncular Lou Taylor Pucci, Chris Pine, Piper Perabo, Emily VanCamp, Christopher Meloni, Kiernan Shipka

Senaryo Alex Pastor, David Pastor

Yapımcılar Ray Angelic, Anthony Bregman

Görüntü Yönetmeni Benoît Debie

Prodüksiyon Tasarımı Clark Hunter

Kurgu Craig McKay

Kostüm Tasarımı Jill Newell

Set Dekorasyonu Gabriella Villarreal

Özgün Müzik Peter Nashel

Yapımcı Şirketler Paramount Vantage, Ivy Boy Productions

Türkiye Dağıtımı Medyavizyon


Dört kişi sahile gitmek üzere arabayla çölün içinden geçmektedir ama hiçbir şey göründüğü gibi değildir. Bu dört kişi yarıyıl tatiline gitmiyor, dünyanın sonundan ve birbirlerinden kaçmaya çalışıyorlar.


Álex ve David Pastor'un Veba filminde, insan soyunu tehdit eden virüs salgını karşısında hiç kimse güvende değil. Ölümcül virüsten kaçmayı kafasına koyan Danny (Lou Taylor Pucci), kardeşi Brian (Chris Pine), kız arkadaşı Bobby (Piper Perabo) ve Danny'in okuldan arkadaşı Kate (Emily Vancamp) Amerika Birleşik Devletleri'nin güneybatısı boyunca, güvenli bir yere ulaşmak için hızla yol alırlar. Çocukluğundan aklında kalan anılarına güvenen Danny, Meksika Körfezi'ndeki ıssız bir kumsalın gitmeyi deneyebilecekleri en iyi yer olduğuna grubu ikna etmiştir. Oraya ulaştıktan sonra, huzur içinde yaşayıp virüsün yok olmasını bekleyerek bu kıyametvari hastalıktan kurtulan kişiler olarak yeni bir hayata başlayabileceklerdir.


Yeni dünyalarının kuralları oldukça basit: Yan yollardan gitmek, her ne pahasına olursa olsun diğer insanlarla temastan kaçınmak. Ama dikkatsiz davranışları yolculuklarının uzamasına neden olmaya başlar; en az onlar kadar kendilerini korumaya çalışan, virüs bulaşmamış insanlarla veya umutsuzluk içinde yardım isteyen, virüs bulaşmış kişilerle karşılaştıkça, boş yollar ve kasabaların arasında çocukluk masumiyetleri yavaşça zayıflar.


Yolda geçirdikleri dört gün boyunca, bu dört kişilik grup hiçbir insanın yüzleşmek zorunda kalmaması gereken ahlaki kararlar vermek durumunda kalır. Karşılarındaki en büyük düşmanın insanlığı tehdit eden virüsün değil, iç dünyalarında su yüzüne çıkan karanlığın olduğunu keşfederler.
 
S

su perisi

Kullanıcı
4 Ocak 2007
En iyi cevaplar
0
0


Yönetmen Mats Stenberg

Oyuncular Ingrid Bolsø Berdal, Marthe Snorresdotter Rovik, Kim Wifladt, Fridtjov Såheim, Johanna Mørck, Mats Eldøen

Senaryo Thomas Moldestad

Yapımcılar Martin Sundland, Kristian Sinkerud

Görüntü Yönetmeni Anders Flathand

Prodüksiyon Tasarımı Astrid Sætren

Kurgu Jon Endre Mørk

Kostüm Tasarımı Kjell Nordström

Set Dekorasyonu Damien Williams, Claude Wittwen

Özgün Müzik Magnus Beite

Yapımcı Şirket Fantefilm (Norveç)

Türkiye Dağıtımı Duka Film



Ölmedi!... Öldürmek için geri döndü...



2006 yılının kışında Norveç dağlarının eteklerindeki Jotunheimen bölgesinde 4 genç korkunç bir şekilde ölür. Aralarından sadece bir genç kadın kurtulur. Bu genç kadın soğuk ve açlıkla mücadele ettikten sonra en yakın yerleşim yerine ulaşmayı başarır. Üstü kan içinde olan Jannicke isimli bu genç kadını, yolda tesadüf eseri bulan kişi, onu en yakın hastaneye götürür.


Jannicke bir süre sonra hastanede kendine gelmeye başlar. Hastanenin koridorlarında dolaşmaya başlar. Hastanede sanki kimseler yok gibidir. Kâbus yoksa sona ermemiş midir?​
 
S

su perisi

Kullanıcı
4 Ocak 2007
En iyi cevaplar
0
0


Yönetmen Egemen Ertürk

Oyuncular Burak Önal, İpek Özkök, İlyas Salman, Zihni Göktay, Tanju Tuncel, Erkan Taşdöğen, Turgay Tanülkü, Şahin Çelik, Nihat Nikerel, Soydan Soydaş, Timur Acar, Ömür Arpacı

Senaryo Egemen Ertürk

Yapımcılar Pelin Ertürk, Egemen Ertürk

Görüntü Yönetmeni Ulaş Zeybek

Post Prodüksiyon Süpervizörü Emre Yıldırım

Kurgu Mustafa Preşeva

Ses Tasarım Burak Topalakçı

Özgün Müzik İlker Yurtcan, Gripin

Yapımcı Şirket Ode Film


Hayata körü körüne atılan bir çalım...



Boğaz Körler Derneği'nde Semra ve Başkan Ahi, yerel gazetelerini okurken, hayatlarını değiştirecek ilginç bir gelişme yaşanır. Bakanlık, Çin Engelliler Olimpiyatları'na katılımı amaçlayan bir faks göndermiştir. Bu faks dernek üyeleri arasında şamataya dönüşür.


Yağlı güreş, halter gibi branş seçimi şakaları sürerken, dernektekilerin yardımıyla büyüyen Zeki'nin, çevresinde sürekli top koşturduğunu gören çocuklar gibi olma arzusuyla, ağzından dökülen “futbol” sözü, konuyu ciddileştirir. Öneri: “Çıngıraklı Top”, bir başka deyişle körler futbol takımıdır.


Zeki'nin bu isteği, futbola sıcak bakmayan, derneğin gözü üniversiteli Semra'yı bile içine alır. Karar verilmiştir; Türkiye'deki ilk körler futbol takımı kurulacaktır. Ve ilk olarak oyuncular ve iyi bir antrenör bulunmalıdır. Ahi ve Semra, takıma oyuncu toplamak için yollara düşüp, bildikleri tüm görme engellilere ulaşmaya çalışır. Zorlu uğraşlardan sonra aşağı yukarı bir takım kurulur. Bahattin, Sebahattin, Şahin, Halis, Nuri, Yani ve Nardane takımda olacaktır.


Peki antrenör sorunu nasıl çözülecektir?


Başkan Ahi bu görevi, bir gazetede santral görevlisi olan Yani ve arkadaşı Oktay'a verir. Yani çalıştığı gazetenin yayın yönetmeni Osman'a durumu anlatır. Osman, gazetenin neşe kaynağı Yanni'nin bu isteğini düşünürken, çözüm kendiliğinden gelir. Çözüm, bir dönemin futbol yıldızı Kerem'dir.


Böylece yollar kesişir. Kerem, dernek takımının antrenörü olacaktır. Bu eski futbol yıldızının adını duyan dernektekiler, bayram havasına girse de Başkan Ahi'nin yerine geçmek isteyen muhaliflerin başı Muzo; kebapçı kardeşleriyle derneği restorana çevirmek için “körler futbol oynayamaz” diyerek soğuk rüzgarlar estirir.


Tabii işler planlandığı kadar kolay değildir. Birçok sürpriz ve serüvenle dolu “Çıngıraklı Top” bizi beklemektedir. Topun yerini dahi bulamayan bu insanların, oldukça komik hallere düşmelerine karşın, top oynamak için gösterdikleri çaba ve kararlılık; “hayata körü körüne atılan bir çalımdır”.​
 
S

su perisi

Kullanıcı
4 Ocak 2007
En iyi cevaplar
0
0


Yönetmen Bruce McDonald

Oyuncular Stephen McHattie, Lisa Houle, Georgina Reilly, Hrant Alianak, Rick Roberts, Hannah Fleming

Senaryo Tony Burgess

Yapımcılar Hannah Fleming, Ambrose Roche

Görüntü Yönetmeni Miroslaw Baszak

Kurgu Jeremiah L. Munce

Prodüksiyon Tasarımı Lea Carlson

Kostüm Tasarımı Sarah Armstrong

Sanat Yönetmeni Andrew Berry

Özgün Müzik Claude Foisy

Yapımcı Şirketler Herold and Family, Nexus Factory

Türkiye Dağıtımı Tiglon Film


Tekrarlandıkça kelimeler anlamını yitiriyor. Sus ya da öl...



Radyocu Grant Mazy, bir kez daha büyük şehir radyolarından kovulmuş ve Pontypool kasabasının tek kilisesinin bodrumundan yayın yapan CLSY Radyo'da sabah programı yapmaya başlamıştır.


Yoğun kar fırtınası sebebiyle, okul otobüsünün iptal edilmesiyle başlayan her zamanki sıkıcı Pontypool günlerinden biri, birdenbire kâbusa dönüşüverir. İnsanların acayip cümleler kurarak korkunç şiddet olaylarına giriştiği yönünde bir yığın tuhaf söylenti yayılmaya başlamıştır. Ancak olan bitenle ilgili hiçbir resmi haber yoktur. Acaba bütün bunlar gerçek midir?


Çok geçmeden kendilerini radyo istasyonunda bir tür tuzağın içinde bulan Grant ve küçük CLSY ekibi, kasabayı hükmü altına alan bu cinnetin İngilizceye yayılmış bir virüsten kaynaklandığını kavrarlar. Kurtarılma ümidiyle yayını sürdürürken aslında acaba radyo dalgalarıyla virüsün bütün dünyayı ele geçirmesine yardım mı etmektedirler?​
 
S

su perisi

Kullanıcı
4 Ocak 2007
En iyi cevaplar
0
0


Yönetmen Cemal Şan

Oyuncular Ferhat Gündoğdu, İsmail Hacıoğlu, Şevket Çoruh, Ayça Bingöl, Elif Sönmez, Mustafa Üstündağ, Mehmet Ali Nuroğlu, Serdar Orçin, Erdal Tosun, Rıza Kocaoğlu, Nuri Nisa Yıldırım, Ahmet Mümtaz Taylan, Necmettin Çobanoğlu, Eray Özbal, Serap Aksoy, Volga Sorgu Tekinoğlu, Süleyman Turan, Şenay Aydın

Senaryo Can Sinan

Yapımcı Ferhat Gündoğdu

Görüntü Yönetmeni Refik Çakar

Özgün Müzik Nail Yurtsever

Yapımcı Şirket Fergün Yapım

Türkiye Dağıtımı Özen Film

Gitmek istersen her yer yakındır...



“Sonsuz”, üç kanser hastasının hayata tutunma ve arkadaşlığını içinizi acıtacak bir senaryo ile anlatan bir hayat öyküsüdür.


13 yaşında töre cinayetiyle hapise girmiş ve 20 yılını ıslahevinde geçirmiş Serhan (Ferhat Gündoğdu) gün ışığını dahi göremeden kanser hastalığı nedeniyle hastaneye yatar, hastanede yatmakta olan eski aktör Süleyman Turan'la birbirlerine destek olurlar.


Arada sırada yanlarına katılan Volkan (İsmail Hacıoğlu) tedaviyi kabul etmez ve sadece bayıldığında hastaneye uğrar. Süleyman abisini babası kadar severken, Serhan ile de anlaşamaz. Süleyman abisinin Serhan'ın hayat hikâyesini anlatmasıyla, Serhan'ı da alır çıkar buradan. “Zaten az bir zamanı kaldı, hayatı görsün” deyip ertesi gün ölmesiyle iki zıt kutuptan insanın duygusal, bir o kadar da heyecanlı hayat hikâyeleri anlatılmaktadır…


Volkan her türlü pisliğin içinde Serhan'a hayatı yaşatmayı çalışırken bir an bile kendini düşünmez. Cihan'ın (Şevket Çoruh) sahibi olduğu bir barda dj.lik yapmakta olan Volkan'ın başı yine barda çalışan Tuğçe'ye (Elif Sönmez) olan kıskançlığından dolayı Cihan'la belâya girmiştir. Cihan otuzlu yaşlarında, heybetli, astığı astık, kestiği kestik bir adamdır.


Sadece bar işletmekle kalmayıp, karanlık işlere de bulaşmıştır. Tüm bu karanlık görüntüsünün yanında, kendisinden beklenmeyecek şekilde de duygusal ve sanatla haşır neşir birisidir. Şiirler okur, ressamları takip eder, sinema tutkunudur. Hayatındaki en büyük hayali, bir kitabı olmasıdır. Öldükten sonra yayınlanacak bu eserle edebiyat dünyasını temelinden sarsacağını düşünmektedir. Volkan, Serhan'ın son günlerini en güzel şekilde yaşatmaya çalışırken Cihan'ın gölgesi ise sürekli üzerlerinde olacaktır.​
 
S

su perisi

Kullanıcı
4 Ocak 2007
En iyi cevaplar
0
0


Yönetmen Cemal Şan

Oyuncular Nesrin Cavadzade, Erol Demiröz

Senaryo Cemal Şan

Yapımcı Cemal Şen

Uygulayıcı Yapımcı Tekin Doğan

Görüntü Yönetmeni Cengiz Uzun

Genel Koordinatör Ferhat Eşsiz

Kurgu Şenol Şentürk

Sanat Yönetmeni Nildağ Kılıç

Kostümler Ahmet Selecik

Işık Şefi Aziz Oğuz Vural

Özgün Müzik Nail Yurtsever, Engin Aslan, Cem Tuncer

Yapımcı Şirket Şan Film

Türkiye Dağıtımı CineGroup




“Acı”, insana yakışır bir şekilde yaşamak için insanca olmayan her şeye “hayır” demek gerektiğini anlatmaya çalışan, insana, hayata ve evrene dair bir hikayedir.

Erzincan'ın iki bin metre yüksekliğindeki bir dağ köyünde, olağanüstü zor koşullarda çekilen filmde, Cemal Şan'ın “fetiş” oyuncum dediği En İyi Kadın oyuncu ödüllerine doymayan “Dilber'in Sekiz Günü” filmiyle Moskova'nın en ünlü ve dünya çapında ödüllü yapımcı, senarist ve yönetmeni Nikita Mikalkov'u dahi kendine hayran bırakan Nesrin Cavadzade ve “Sürü” filminin unutulmaz ağabeyi Erol Demiröz başrolde…


Filmde, iki apayrı insan, iki apayrı oyunculuk anlayışı, iki apayrı dünya bir araya geliyor ve dede - torun ilişkisi, kuşak çatışmaları olağanüstü gerçeklikle ortaya konuluyor.​
 
S

su perisi

Kullanıcı
4 Ocak 2007
En iyi cevaplar
0
0


Yönetmen Mehmet Aslantuğ

Oyuncular Mehmet Aslantuğ, Arzum Onan, Orhan Güner, Gülenay Kalkan, Sanem Fidan, Turgay Girgin

Senaryo Mehmet Aslantuğ

Uygulayıcı Yapımcı Levent Köksal, Erdal Tüşünel

Yapım Koordinasyon Tarık Yılmaz, Işılay Yanbaş

Reji Koordinasyon Güliz Pilge, Betül İleri, Şölen Kahraman, Hadiye Büyükbodur

Görüntü Yönetmeni Volkan Kocatürk

Kurgu Ulaş Cihan Şimşek

Makyöz Selma Mısırlı

Yapımcı Şirket Detay Film

Türkiye Dağıtımı Tiglon Film




Dolu dolu bir aşkın ardından gelen ayrılığın yıllar sonrasında çiftin yolları tekrar kesişir. Yakışıklı ve duygusal adam, amansız bir hastalığın pençesinde, bir sahil kasabasında sakin bir yaşam sürerken, büyüleyici güzellikteki kadın bir sürprizle çıkagelir. Kadın sürprizini adama bırakıp New York'a gider fakat olayların devamında kötü haber kadını New York'ta yakalayacaktır.​
 
S

su perisi

Kullanıcı
4 Ocak 2007
En iyi cevaplar
0
0



Yönetmen Çağan Irmak

Oyuncular Meral Çetinkaya, Erdem Akakçe, Derya Alabora, Şebnem Dilligil, Rıza Akın, Pınar Töre, Durul Bazan, Merih Atalay, Hilal Özbay, Güner Özkul, Güliz Şirinyan, Savaş Akova

Senaryo Çağan Irmak

Uygulayıcı Yapımcı Esi Gülce

Görüntü Yönetmeni Gökhan Tiryaki

Kurgu Bora Gökşingöl

Kostüm Tasarımı Canan Çayır

Sanat Yönetmeni Murat Güney

Yapımcı Şirket Most Production

Türkiye Dağıtımı CineFilm



Ölmek kolaydı ama sen vardın...



Egemen (Erdem Akakçe) 30'lu yaşlarını aşmış, bir reklam ajansında ofis boy olarak çalışan ve ilerleyen yaşına rağmen annesi Gülseren (Meral Çetinkaya) ile aynı evde yaşamak zorunda olan genç bir adamdır. Annesinin zihinsel kararmalarıyla geçen bir hayat Egemen için evlerinin içine gizlenmiş ufak bir cehennem gibidir.


Gülseren içinse hayattaki tek varoluş nedenidir Egemen… Gerisi, kendisini hapsettiği evinde yaşadığı bitmeyen bir huzursuzluk ve tedirgin bir ruhtur. Yanında olmasını istediği tek kişi Egemen'dir. Oğlunun ayrılmasına dair en ufak bir düşünce bile bir çılgınlık nöbetine girmesi için yeterlidir.


Egemen'in tüm hayatını geçirdiği bu cehennemden uzaklaşarak, rahat nefes alabildiği, normal bir hayata yaklaştığı tek yerse çalıştığı reklam şirketidir. İşi sayesinde dış hayatla bir bağ kurmak az da olsa annesinin karanlık dünyasından uzaklaştırır Egemen'i. Öte yandan patronu Umay'a (Derya Alabora) duyduğu ilgi genç adam için büyük bir açmazdır. Annesinin varlığı bu ilgi önünde koca bir engeldir. Çaresizliği artan Egemen iki kadın arasında sıkışıp kalır.


Karanlıktakiler, orta sınıf ahlakının yargısıyla hayatı biçimlenmiş bir anne ve cehenneminde annesiyle beraber yaşamak zorunda kalan genç bir adamın, bilerek ya da bilmeden ötekileştirdiklerimizin, zaman zaman ürküten, zaman zaman gerilimli ve biraz da komik hikâyesi.​
 
S

su perisi

Kullanıcı
4 Ocak 2007
En iyi cevaplar
0
0


Yönetmen Yojiro Takita

Oyuncular Masahiro Motoki, Tsutomu Yamazaki, Ryoko Hirosue, Kazuko Yoshiyuki, Kimiko Yo, Takashi Sasano

Senaryo Kundo Koyama

Yapımcılar Toshiaki Nakazawa, Ichiro Nobukuni, Toshihisa Watai

Görüntü Yönetmeni Takeshi Hamada

Prodüksiyon Tasarımı Fumio Ogawa

Kurgu Akimasa Kawashima

Kostüm Tasarımı Katsuhiko Kitamura

Makyaj Departmanı Etsuko Egawa, Iaso Tsuge

Özgün Müzik Joe Hisaishi

Yapımcı Şirketler Amuse Soft Entertainment, Asahi Shimbunsha

Türkiye Dağıtımı Warner Bros. Türkiye




Tabutlayıcılar': Hayatın son yolculuğuna sevgi dolu bir nezaketle rehberlik ederler.

`Tabutlama', ölünün yaslı yakınlarının huzurunda törenle yıkanması, giydirilmesi ve tabuta konulması hevesle istenen bir kariyer olmasa da, Son Veda'deki örneği hem yürek ısıtan hem de hayatı onaylayan bir işlev görüyor: Ölümün insanları pek çok şekilde ziyaret ettiği, kendisi için yeni bir yaşamla yüz yüze gelen genç bir adam​
 
S

su perisi

Kullanıcı
4 Ocak 2007
En iyi cevaplar
0
0


Yönetmenler Mark Neveldine, Brian Taylor

Oyuncular Gerard Butler, Amber Valletta, Kyra Sedgwick, Logan Lerman, Alison Lohman, Michael C. Hall

Senaryo Mark Neveldine, Brian Taylor

Yapımcılar Gary Lucchesi, Tom Rosenberg, Skip Williamson

Görüntü Yönetmeni Ekkehart Pollack

Prodüksiyon Tasarımı Jerry Fleming

Kurgu Peter Amundson, Fernando Villena, Doobie White

Kostüm Tasarımı Alix Friedberg

Sanat Yönetimi Peter Borck, Sebastian Schroder

Set Dekorasyonu Betty Berberian

Özgün Müzik Robb Williamson, Geoff Zanelli

Yapımcı Stüdyo Lakeshore Entertainment, Lionsgate Films

Türkiye Dağıtımı Pinema Film







Zihin kontrol teknolojisi”'nin tehlikeli bir gerçeklik haline geldiği yakın geleceği konu alan ve orijinal konusuyla dikkat çeken çarpıcı bir aksiyon gerilim filmi olan Gamer'ın konusu şöyle: Toplumdan uzak bir yaşam süren milyarder Ken Castle (Michael C. Hall) şimdiye kadar yapılanlar arasında en çok tartışma yaratmış olan oyun biçimini yaratmıştır: “Slayers”. Bu oyun milyonlara en derindeki arzularını ve fantezilerini tüm dünyanın gözü önünde sergileyebilme imkanı sağlayan ve olağanüstü popüler bir hale gelen çok-oyunculu bir online oyundur. Fakat oyun yeni ve korkunç bir boyut kazanmak üzeredir. İnsanlar insanları oynayacaktır...

Bu geniş ölçekli online oyunun merkezindeki 1 numaralı oyuncu ise “Slayers”'ın yıldız ve kült kahramanı Kable (300'den tanıdığımız Gerard Butler)'dır. Fakat Kable kendi başına değildir. Rock yıldızı statüsündeki genç oyuncu Simon Kable'ı kontrol etmekte ve her engele meydan okuyarak onu her hafta zaferden zafere koşturmaktadır. Ailesinden alınıp hapsedilen ve kendi iradesi dışında savaşmaya zorlanan günümüz gladyatörü, oyundan kaçabilmek için hayatta kalmak zorundadır. Kendi özgür iradesini ve kimliğini geri kazanması ve karısını, ailesini ve insanlığı Castle'ın acımasız teknoloji spiralleri daha da kontrolden çıkmadan önce kurtarması gerekmektedir.​
 
S

su perisi

Kullanıcı
4 Ocak 2007
En iyi cevaplar
0
0



Yönetmen Roland Emmerich

Oyuncular John Cusack, Amanda Peet, Chiwetel Ejiofor, Thandie Newton, Oliver Platt, Woody Harrelson, Thomas McCarthy

Senaryo Roland Emmerich, Harald Kloser

Yapımcılar Roland Emmerich, Larry J. Franco

Prodüksiyon Tasarımı Barry Chusid

Görüntü Yönetmeni Dean Semler

Kurgu David Brenner, Peter S. Elliot

Kostüm Tasarımı Shay Cunliffe

Set Dekorasyonu Elizabeth Wilcox

Sanat Yönetmeni Ross Dempster, Kendelle Elliott

Özgün Müzik Harald Kloser, Thomas Wanker

Yapımcı Stüdyo Columbia Pictures

Türkiye Dağıtımı Warner Bros. Türkiye


Asırlar önce, Mayalılar bize takvimlerini bıraktılar. Üstelik bu takvimin bir son günü vardı ve bunun anlamı açıktı. O günden beri, astrologlar onu keşfettiler, numeroloji uzmanları kehanet için takvimden şifreler çıkardılar, jeologlar dünyanın o zaman vadesinin dolacağını söylediler ve hatta hükümet bilimcileri bile dünyayı 2012'de bekleyen devasa çaplı afeti yadsıyamıyorlar. Mayalılarla başlayan bir kehanet artık mercek altına alınmış, tartışılmış, didik didik edilmiş ve incelenmiş bulunuyor. 2012 geldiğinde bileceğiz ki, uyarıldık…​
 
S

su perisi

Kullanıcı
4 Ocak 2007
En iyi cevaplar
0
0
Bornova Bornova




46. Antalya Film Festivali'nde Altın Portakal ödülünü alan film hayallerimizin iyice küçüldüğü, ruh sağlığımızı bozmadan yaşamanın zorlaştığı bir dönemde geçer. Sıradan hayatlar büyük umutlara dönüşmüştür.



“Ah bize de bir şans verilse” diye diye mahalle bakkalının önünde günlerini geçiren Salih ve Hakan ağabey - kardeş gibidirler. Askerden yeni dönen ve sakatlık yüzünden futbolculuk kariyeri başlamadan bitmiş olan Hakan vasıfsız ve işsizdir. Taksici olmayı bekler. Mahallenin psikopatı Salih ağabeyi onu dinleyen ona kendince öğütler veren tek kişidir. İyi ve eğitimli bir aileden gelen Salih mahalledeki her türlü yasadışı işe bulaşır. Çevredeki herkes ondan korkar. Hakan'ın “hasta olduğu” ama konuşmaya cesaret edemediği liseli Özlem de buna dahildir.


Erotik fanteziler yazarak geçimini sağlayan felsefe doktora öğrencisi Murat, Salih'in çocukluk arkadaşıdır. Hakan'a, Salih ve Özlem arasında geçen ve erotik fantezi olarak kullandığı bir olayı anlatır. Hakan, hayalkırıklığına uğramış ve kafası karışık olarak anlatılanların tamamını öğrenmek için Özlem'in evine doğru yola çıkar. Özlem ise Hakan'ı görünce ondan korkar. Ancak hiçbir şey anlatıldığı gibi değildir. Olaylar buradan sonra gelişir.


 
Üst