Vidoe download

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan agokalper
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Su Perisi' Alıntı:
Gizli klasörleri açmaya gerek kalmadan ulaştım ama,burdaki resim yada videoları nasıl kullanabiliriz,görüyorum ama üzerini tıkladııgm zaman açılmıyor,o zaman bunların tutulmasının ne anlamı var?
hem ben bu dosyaları ara ara silerim,pc yi yavaşlatmasın diye.. :(

bu dosyaların tutulmasının tek nedeni aynı videoyu daha sonra tekrar izlemek istediğinde ilk izlediğindeki gibi beklemeden izleyebiliyorsun. başka bir örnek olarak bir web sayfasına girdin, ertesi gün aynı web sayfasına tekrar girdiğinde sayfanın açılması çok kısa sürecektir.

barisya' Alıntı:
Su Perisi' Alıntı:
Gizli klasörleri açmaya gerek kalmadan ulaştım ama,burdaki resim yada videoları nasıl kullanabiliriz,görüyorum ama üzerini tıkladııgm zaman açılmıyor,o zaman bunların tutulmasının ne anlamı var?

bu dosyaların tutulmasının tek nedeni aynı videoyu daha sonra tekrar izlemek istediğinde ilk izlediğindeki gibi beklemeden izleyebiliyorsun. başka bir örnek olarak bir web sayfasına girdin, ertesi gün aynı web sayfasına tekrar girdiğinde sayfanın açılması çok kısa sürecektir.

3 sene sonra izledigim videolarla ilgili daha geniş çaplı bir bilgi edindim,geç olmasa gerek  ::)

barisya' Alıntı:
Su Perisi' Alıntı:
Ben şu anda youtubeden video izliyorum T.I.F. dosyasının içinde bulamadım barisya?

Youtubeden video izliyorum ama T.I.F. klasörünün içinde bulamadım demek istedim?

mabed528' Alıntı:
Tempory internet Fıles be : )

Cahillik işde :( görüyorsun degil mi Barış,eksikliklerimi.. :-[ Hemen pcdeki araç ve gereçlerin kısaltmalarınıda istiyorum,bilgisayar kitabıma not alayım,yoksa çoçuk çocuga gülünç olacagız (:

Geri