Vidoe download

• Konbuyu başlatan agokalper
  • Başlangıç tarihi

Konu hakkında bilgilendirme

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Teknoloji Dünyası kategorisinde agokalper tarafından oluşturulan Vidoe download başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 9,916 kez görüntülenmiş, 26 yorum ve 0 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Teknoloji Dünyası
Konu Başlığı Vidoe download
Konbuyu başlatan agokalper
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan su perisi
B

barisya

Kullanıcı
21 Ara 2008
En iyi cevaplar
0
18
Su Perisi' Alıntı:
Gizli klasörleri açmaya gerek kalmadan ulaştım ama,burdaki resim yada videoları nasıl kullanabiliriz,görüyorum ama üzerini tıkladııgm zaman açılmıyor,o zaman bunların tutulmasının ne anlamı var?
hem ben bu dosyaları ara ara silerim,pc yi yavaşlatmasın diye.. :(
bu dosyaların tutulmasının tek nedeni aynı videoyu daha sonra tekrar izlemek istediğinde ilk izlediğindeki gibi beklemeden izleyebiliyorsun. başka bir örnek olarak bir web sayfasına girdin, ertesi gün aynı web sayfasına tekrar girdiğinde sayfanın açılması çok kısa sürecektir.

S

su perisi

Kullanıcı
4 Ocak 2007
En iyi cevaplar
0
0
barisya' Alıntı:
Su Perisi' Alıntı:
Gizli klasörleri açmaya gerek kalmadan ulaştım ama,burdaki resim yada videoları nasıl kullanabiliriz,görüyorum ama üzerini tıkladııgm zaman açılmıyor,o zaman bunların tutulmasının ne anlamı var?
bu dosyaların tutulmasının tek nedeni aynı videoyu daha sonra tekrar izlemek istediğinde ilk izlediğindeki gibi beklemeden izleyebiliyorsun. başka bir örnek olarak bir web sayfasına girdin, ertesi gün aynı web sayfasına tekrar girdiğinde sayfanın açılması çok kısa sürecektir.
3 sene sonra izledigim videolarla ilgili daha geniş çaplı bir bilgi edindim,geç olmasa gerek  ::)

mabed528

mabed528

Kullanıcı
3 Nis 2009
En iyi cevaplar
0
16
Ankara
barisya' Alıntı:
Su Perisi' Alıntı:
Ben şu anda youtubeden video izliyorum T.I.F. dosyasının içinde bulamadım barisya?

mabed528

mabed528

Kullanıcı
3 Nis 2009
En iyi cevaplar
0
16
Ankara
Youtubeden video izliyorum ama T.I.F. klasörünün içinde bulamadım demek istedim?

S

su perisi

Kullanıcı
4 Ocak 2007
En iyi cevaplar
0
0
[T.I.F. klasörü de nedir?

S

su perisi

Kullanıcı
4 Ocak 2007
En iyi cevaplar
0
0
mabed528' Alıntı:
Tempory internet Fıles be : )
Cahillik işde :( görüyorsun degil mi Barış,eksikliklerimi.. :-[ Hemen pcdeki araç ve gereçlerin kısaltmalarınıda istiyorum,bilgisayar kitabıma not alayım,yoksa çoçuk çocuga gülünç olacagız :)