Ve Gülümse...

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Tülay
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Geçen gün kendime baktım aynada, kırışıklıklarıma inat içten bir gülümsedim , gözyaşlarım eşlik etti bana, " seviyorum seni " dedim aynadaki yüze ama bu kadar içten söylememiştim bu cümleyi .
içiboş duygusuz sahte gülümseyişlerden sırıtışlardan mı desem nefret ederim.

manas' Alıntı:
Geçen gün kendime baktım aynada, kırışıklıklarıma inat içten bir gülümsedim , gözyaşlarım eşlik etti bana, " seviyorum seni " dedim aynadaki yüze ama bu kadar içten söylememiştim bu cümleyi .
içiboş duygusuz sahte gülümseyişlerden sırıtışlardan mı desem nefret ederim.
içten bir gülümsemeyle yorumuna katılıyorum  manas:)

Gülümsemek, en sevdiğim şey...
Örnek vermek gerekirse; alışverişe gittiğimde dahi eğer mağazada çalışan kişi asık suratlı ise, tebessüm dahi etmiyorsa alışverişimi yapmadan çıkıyorum...
Benim için bu kadar önemli bir gülümseme. :)
Teşekkürler paylaşım için.

Şu an elimden gelen, içten, dostça bir gülümseme göndermek…

Güzel  yazılmış emeğinize sağlık

Yüzü Gülec olanın kalbi de güzel olur

"Gülümsemeyi bilmiyorsan dükkan açma!" diye meşhur atasözleri vardır Çinlilerin. :)
Ve bir söz daha okumuştum, çok hoşuma gitmişti, bir gülümsemenin hiç beklemediğiniz bir anda aşkın, dostluğun kapılarını nasıl açtığına dair.
Ben sürekli gülümserim, ağlarken bile...

küçücük gülümsemenin nelere sebep olacagını bilmeliyiz güzelliklere dair...o yüzden gülümseyin....hersey güzel olacaktır inanın:)

Tülay gülümsemek demekle herşeye gülümsemek değil mi? içten istiyerek gülümsemek değil mi? boş yere laf olsun diye gülümsemek değil çünki hiç bişeyin sahtesini sevmem sevemem bu benim görüşüm ama yazın güzeldi yinede ?

Genelde gülümsemeyi tercih edenlerdenim ama moralimin bozuk olduğu zamanlarda tercihim insanlardan uzak durmak olur. Kimseye yükümü taşıtmayı sevmem ama yine de gerginliğini ailenden yakınlarından gizleyemiyorsun, nette en çok rahat ettiğim noktalardan biri de bu, asık suratımla başbaşayım.

Sezen Abla'dan...:)

Gülümse hadi gülümse bulutlar gitsin
Yoksa ben nasıl yenilenirim hadi gülümse
Belki şehre bir film gelir
Bir güzel orman olur yazılarda
İklim değişir akdeniz olur gülümse...
Tut ki karnım acıktı anneme kustum
Tüm şehir bana kustu...
Bir kedim bile yok anlıyor musun
Hadi gülümse...
Sazlarım vardı ırmaklarım vardı
Çakıl taşlarım vardı benim
Ama sen başkasın anlıyor musun
Başkasın...

sezenaksu sitesinden alıntıdır.

not: paylaşılan link, Forumun 5.kuralı gereği silinmiştir.

Gülümsemek deyince geçen akşam saatlerde halk otobüsünde bir genç kadınla gözgöze geldik, sıcak ve içten bir gülümseme ile bana baktı, normalde rahatsız olurum tanımadığım insanlardan gelen bu tepkilere, ama çok içten ve sıcaktı. Ne güzel ne mutlu ne sıcak bir insan dedim.

Geri