bende katılıyorum kesinlikle haklısın adam akıllıymış yaptığı zekice ama sigara ya gelince yeşilaycı biri olarak çook karşıyım bile bile insanların kendilerini zehirlemesi çoook saçma.. özür bu benim şahsı düşüncem....
sevgili arkadaşlar zeki adam sıfatlandırması bence eksik biz bu kişiye zeki diyebilecek düzeyde bile değiliz çünkü onun zekası hakkında yorum yapmak için ondan daha zeki olmalıyız bu adamlar dünyanın seyrini değiştirmiş özel kabiliyetleri olan insan üstü kişilerdir ve allah bunlara bu yetenekleri birer armağan olarak vermiştir biz burda oturmuş bunları yazarken bu tür insanlar dünyayı daha fazla nasıl değişebilirim diye düşünmüyorlar idrek iş yapıyorlar bence kalkıp bişiler yapmalı ve ya düşünmeliyiz belki aramızda yetenekler vardır ama ben değilim
Merhaba Ziyaretçi hoşgeldin ! Forumdan daha fazla yararlanmak için buradan kayıt olunuz Hello Welcome to Guest! Register here to benefit more from the forum
Bu site, içeriği kişiselleştirmenize, deneyiminizi uyarlamanıza ve kaydolduğunuzda oturumunuzu açık tutmanıza yardımcı olacak çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek, çerezleri kullanmamıza izin veriyorsunuz.