D
deniz514
Kullanıcı
- 19 Şub 2008
- En iyi cevaplar
- 0
- 0
Güzeldi.Paylaşım için teşekkürler.Bu siteyi bu amaçla kullananlar olduğunuda öğrenmiş bulunuyoruz bu sebepler..Neyse bu mizahi yazıya mizahi bir şekilde ANT içerim.. :laylaylom
Bana çatmasına ramak kalmıştı...Korsan' Alıntı:Bu kuralı 2 yerde bende çiğnemiştim birisi uzun zaman önce onun dısında gayet normal bir üyeyimZynep' Alıntı:10-Asla ve asla bu adminler, modlar ve smodlar kendini ne sanıyo diye düşünmeyeceğime
Ne çektim bu konuda
Abi ne ulaşılmaz bi adminmişin o zamanlar nirvanaya ulaştım sana ulaşamadım vesselam mod ve s.modlarda bana gerekeni yaptıZynep' Alıntı:Bana çatmasına ramak kalmıştı...Korsan' Alıntı:Bu kuralı 2 yerde bende çiğnemiştim birisi uzun zaman önce onun dısında gayet normal bir üyeyimZynep' Alıntı:10-Asla ve asla bu adminler, modlar ve smodlar kendini ne sanıyo diye düşünmeyeceğime
Ne çektim bu konuda
Süpermoda takıldı!
Mustafa Vallahi ben tatildeydim o günlerde
;D ;D ;DSUNFLOWERS' Alıntı:4-Forumda ki güzel kızlara özel mesajla sarkıntılık etmemek için elimden geleni yapacağıma.
AND İÇERİM ;D ;D
Ne zannettin???Bülent' Alıntı:;D ;D ;DSUNFLOWERS' Alıntı:4-Forumda ki güzel kızlara özel mesajla sarkıntılık etmemek için elimden geleni yapacağıma.
AND İÇERİM ;D ;D
Aferin Ayşe.
Senden de bu beklenirdi zaten. ;D
Abi senin babandır yavrum. ;DSUNFLOWERS' Alıntı:Ummadık taş baş yararmış BÜLENT ABİ
hoşlaşmadın galiba sen bu abi kelimesinden?Bülent' Alıntı:Abi senin babandır yavrum. ;DSUNFLOWERS' Alıntı:Ummadık taş baş yararmış BÜLENT ABİ
Devlet erkanı meşgul!!!aydın41' Alıntı:ant içme merasimi nerde yapılıyor ve törene kimler katılıyor.Devlet erkanından birileri varmı
;D ;Dmvö_4ever' Alıntı:ben and içmeyeyim..ne olur ne olmaz çarpılırım falan ..gerek yok