Korsan' Alıntı:Zynep' Alıntı:10-Asla ve asla bu adminler, modlar ve smodlar kendini ne sanıyo diye düşünmeyeceğime
Ne çektim bu konuda![]()
Bu kuralı 2 yerde bende çiğnemiştim birisi uzun zaman önce onun dısında gayet normal bir üyeyim
Zynep' Alıntı:Korsan' Alıntı:Zynep' Alıntı:10-Asla ve asla bu adminler, modlar ve smodlar kendini ne sanıyo diye düşünmeyeceğime
Ne çektim bu konuda![]()
Bu kuralı 2 yerde bende çiğnemiştim birisi uzun zaman önce onun dısında gayet normal bir üyeyim
Bana çatmasına ramak kalmıştı...![]()
![]()
Süpermoda takıldı!![]()
![]()
MustafaVallahi ben tatildeydim o günlerde
![]()
![]()
![]()
;D ;D ;DSUNFLOWERS' Alıntı:4-Forumda ki güzel kızlara özel mesajla sarkıntılık etmemek için elimden geleni yapacağıma.
AND İÇERİM ;D ;D
Bülent' Alıntı:;D ;D ;DSUNFLOWERS' Alıntı:4-Forumda ki güzel kızlara özel mesajla sarkıntılık etmemek için elimden geleni yapacağıma.
AND İÇERİM ;D ;D
Aferin Ayşe.
Senden de bu beklenirdi zaten. ;D
Abi senin babandır yavrum. ;DSUNFLOWERS' Alıntı:Ummadık taş baş yararmış BÜLENT ABİ![]()
Bülent' Alıntı:Abi senin babandır yavrum. ;DSUNFLOWERS' Alıntı:Ummadık taş baş yararmış BÜLENT ABİ![]()
aydın41' Alıntı:ant içme merasimi nerde yapılıyor ve törene kimler katılıyor.Devlet erkanından birileri varmı![]()
mvö_4ever' Alıntı:ben and içmeyeyim..ne olur ne olmaz çarpılırım falan ..gerek yok![]()

Bu sitenin çalışması için temel çerezleri ve deneyiminizi geliştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.