ÜYE AND İÇME METNİ

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan korsan
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Güzeldi.Paylaşım için teşekkürler.Bu siteyi bu amaçla kullananlar olduğunuda öğrenmiş bulunuyoruz bu sebepler..Neyse bu mizahi yazıya mizahi bir şekilde ANT içerim.. :laylaylom

Korsan' Alıntı:
Zynep' Alıntı:
10-Asla ve asla bu adminler, modlar ve smodlar kendini ne sanıyo diye düşünmeyeceğime

Ne çektim bu konuda:)

Bu kuralı 2 yerde bende çiğnemiştim birisi uzun zaman önce onun dısında gayet normal bir üyeyim

Bana çatmasına ramak kalmıştı... :D :D :D
Süpermoda takıldı! :D :D :D
Mustafa:) Vallahi ben tatildeydim o günlerde:) :P :P

Zynep' Alıntı:
Korsan' Alıntı:
Zynep' Alıntı:
10-Asla ve asla bu adminler, modlar ve smodlar kendini ne sanıyo diye düşünmeyeceğime

Ne çektim bu konuda:)

Bu kuralı 2 yerde bende çiğnemiştim birisi uzun zaman önce onun dısında gayet normal bir üyeyim

Bana çatmasına ramak kalmıştı... :D :D :D
Süpermoda takıldı! :D :D :D
Mustafa:) Vallahi ben tatildeydim o günlerde:) :P :P

Abi ne ulaşılmaz bi adminmişin o zamanlar nirvanaya ulaştım sana ulaşamadım vesselam mod ve s.modlarda bana gerekeni yaptı :D

4-Forumda ki güzel kızlara özel mesajla sarkıntılık etmemek için elimden geleni yapacağıma.

AND İÇERİM ;D ;D

SUNFLOWERS' Alıntı:
4-Forumda ki güzel kızlara özel mesajla sarkıntılık etmemek için elimden geleni yapacağıma.
AND İÇERİM ;D ;D
;D ;D ;D
Aferin Ayşe.
Senden de bu beklenirdi zaten.  ;D

ant içme merasimi nerde yapılıyor ve törene kimler katılıyor.Devlet erkanından birileri varmı >:(

aydın41' Alıntı:
ant içme merasimi nerde yapılıyor ve törene kimler katılıyor.Devlet erkanından birileri varmı >:(

Devlet erkanı meşgul!!!
Sen kafana göre takıl :turk

3-Foruma üye olur olmaz hemen kız erkek durumunu kontrol etmeyeceğime

bu kurallara ilk başta uymamıştım
tamam çoğu zaman uymamıştım

ama artık akıllandım
herkes benim için aynı
:) :)

Geri