Unutkanlık için bir tavsiye

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Zynep
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Tesekkurler paylasiminiz icin...

Once deneyecegim,sonra aldigim sonucu burda herkesle paylasacagim (gercekler gun yuzune ciksin diye)...  :)

Hosca kalin ;)

liseden bi arkadaşımın soyismini unutmuştum hatırlamaya çalışıyodum buldum :) biraz başım döndü ama :)

aaa hakikaten oluyo ;D
mavii yazınca aklıma geldi liseden bir arkadaşımın resmi vardı resme her baktığımda düşünürdüm adı neydi diye ama bir türlü hatırlayamazdım.Şu an denedim bu yöntemi cidden hatırladım ;D

Evet,Denedim...

Ve sonucta faydali oldu,hatirlamak istediklarimi kolaylastirdi bu yontem!

Gercekler iyice gun yuzune ciksin diye minik bir arastirma yaptim ve asagidaki bilgilere ulastim,Sizlerle de paylasmak istedim... :)

"...bir seyi hatirlamakta gucluk cekiyorsaniz;bunun nedeni muhtemelen vucudunuzu,ihtiyaciniz olan bilgiye ulasacak pozisyona getirmemenizdir. Birkac gun once gordugunuz bir seyi hatirlamaya calisiyorsaniz;sag asagiya dogru bakmaniz,sizin o hayali gormenize yardimci olacaktir.Bununla birlikte sol yukariya bakarsaniz,bilgiyi hizli hatirladiginizi goreceksiniz.Beyninize depoladiginiz bilgiyi nerede arayacaginizi ogrendikten sonra,onu kolay ve hizli bicimde elde etme yetenegine sahip olursunuz. (insanlarin %5 - %10'u icin ulasim ip uclarinin yonu terstir. Bulabilirseniz solak ya da her iki elini kullanabilen arkadaslarinizda bu durumu gorebilirsiniz.)..."

Bol paylasimlar dilerim,(sayin)Zynep :)

bu hareketi baya bi yapsak şöylee 4 saat falan aralıksız unuttugumuz geçmişi bayaa bi hatırlarmıyız acaba  ;D hergün yapamaya calısıcam bunu cok teşekkürler

17 ) Forumda "DİN, FUTBOL ve SİYASET, IRK" gibi konular polemik yaratmaya bir tetikleyici olduğundan dolayı, bu konular üzerinde başlık açmak ve bunları kullanarak forumun refahını bozmak, kesinlikle yasaktır. Bu tür mesajlar veya konular forum yetkililerince derhal silinebilir.

Lütfen Kuralları bir kez daha okuyun.....

Mesaj kural gereği tarafımdan silinmiştir.

Geri