Unut Beni...

kevser gür

Kullanıcı
Çocuk kızın gözlerine baktı ... Kızın gözleri buğuluydu...Sanki çenesinden tutup başını kaldırsa göz göze gelmekten korkuyormuş gibi ürkekti...Sanki bir cümle ederse içindeki okyanus taşacakmış gibiydi yutkunuyordu konuşamıyordu...Çocuk"Neden" dedi "Neden bu gidişin" ...Kız sustu gözleri yerde bedeni titriyor tıpkı bir başak gibi bir o yana bir bu yana sallanıyor...Güç almak istiyor ama cesareti yok sevdiceğinin bedenine dokunmak istemiyordu...Kız sadece "Gitmeliyim" dedi sonunda...Ve içindeki okyanusu özgür bıraktı gözlerinden süzülen yaşlarla birlikte çağlayan gibi yükseldi sesi...Ve...Ve devam etti... "Gitmeliyim,gitmeliyim çünkü"...Sustu...Gözleri birbirine kenetlenmişti...Çocuk devamını bekliyordu, bir tarafı duymamak için direnirken diğeri bir an önce gerçeği duymak istiyordu...Kalp atışları yükseldi ikisininde soluk alıp vermek bile istemiyorlardı...Birbirlerinden kopmuşken ne anlamı vardı ki zaten yaşamanın...Çocuk tekrar "Neden" dedi "Neden yaşatıyorsun bana bu acıyı yüreğime cam parçaları batıyor, her soluk alışımda biraz daha içine batıyor kalbimin, neden beni sensiz bırakıyorsun, sensiz olmanın ne anlamı var benim için, ben sen sen ben olmuşken"...Artık çocukta tutamıyordu göz yaşlarını ikiside tutamıyorlardı...Çocuk kızı kendine çekti..."Kara gözlüm!...Balım!...O gözler bensiz yolunu bulamaz,benim gözlerim senin gözlerinde mesken bulmuş başka yerde yapamaz...Gitme ne olur!!!...Vücudumu sen sarmıs,her sabah sen varsın gözlerimi açtığımda karşımda,aklımda, beynimde, hislerimde, ruhumda...Gidersen bil ki"...Çocuk dayanamaz daha fazla...Kız ağlamaktan konuşamaz çantasını kapar arkasını döner hızlı hızlı ilerlerken durur...Bedeni aciz düşmüştür bu sevdaya her zerresini onu isterken gitmek ne zordur halbuki...Arkasına döner çocuk dizlerinin üstüne düşmüş sadece bakar arkasından...Ne diyebilir ki önündeki dağlar bile vız gelirken gidene...Kız öylece durur arkası dönük ama ruhu hala oradayken dayanamaz dayanamaz ve...Kız koşar öylesine sıkı sarılırlar ki bedenleri bütünleşir...İkisi de bitap düşmüşlerdir kenetlenmiş elleri ayrılmak istemez...Ve kız şarkı sözleri mırıldanır"Unut beni der,unut, hüznüm yaralar seni dayanamazsın,unut beni,unut,üşütür karanlığım alışamazsın"...Kalp atışları aynı ritimde dans ederken kız aniden doğrulur ve hızlıca koşar uzaklaşır...Ona söyleyemez ki bir aylık ömrü kaldığını...Uzaklaşır içindeki o büyük sevgiyi beraberinde götürerek...Geride onun için atan bir kalp ve viraneye dönüşmüş bir beden bırakarak ...

(Kevser Gür)

Kevsercim canım çok hoş olmuş :)
Eline sağlık tatlım  ;)
Emine ablan ben :)

Geri