Ünlülerin tuhaf güzellik sırları

  • Konbuyu başlatan su perisi
  • Başlangıç tarihi

Konu hakkında bilgilendirme

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Araştırma Sonuçları kategorisinde su perisi tarafından oluşturulan Ünlülerin tuhaf güzellik sırları başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 14,453 kez görüntülenmiş, 17 yorum ve 0 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Araştırma Sonuçları
Konu Başlığı Ünlülerin tuhaf güzellik sırları
Konbuyu başlatan su perisi
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan crt
S

su perisi

Kullanıcı
4 Ocak 2007
En iyi cevaplar
0
0
Ünlülerin tuhaf güzellik sırları

Hangi ünlü hangi bitkiyle güzelleşiyor? İşte ünlülerin güzellik sırları... Hepsi doğal ve ucuz!
Birçok ünlü güzelleşmek uğruna pahalı kozmetik malzemeleri kullanma alışkanlığını geride bıraktı. Şöhretler artık tamamen doğal ve ucuz yoldan güzelleşmeyi tercih ediyor. Ciltlerinin güzelliği ile ünlenen birçok ünlü ismin ortak özelliği, kozmetik ürünler yerine doğal ürünler kullanmaları. Bunu yaparken de uzmanların tavsiyelerine uymanın yanı sıra dostlarının tavsiyesini de dikkate alıyorlar. İşte ünlülerin ilginç güzellik formülleri:

Pınar Altuğ

Kirpiklere badem yağı
Ünlü oyuncu ve sunucu Pınar Altuğ geceleri yatağa girmeden önce kirpiklerine badem yağı sürüyor. Ayrıca cildinin tazeliğini korumak için de gül suyu ile siliyor ve salatalık kabuklarından
maske yapıyor.

Altuğ'un bir diğer sırrı ise cilt dengesini korumak için bol bol su içmesi.

Aydan Şener
Maydonozdan tonik
Mecbur kalmadıkça yüzüne makyaj yapmadığını söyleyen Aydan Şener her zaman için doğal yöntemlerle güzelleşmekten yana.

Dönem dönem cildine çeşitli maskeler uygulayan Şener'in son tercihi ise meydanozlu cilt maskesi. Sanatçı maydanozu kaynatıp suyunu tonik olarak yüzüne sürüyor.


Deniz Seki
Kahveli maske
Deniz Seki cildinin güzelliğini korumak ve tahriş olmasını önlemek için haftada bir özel maske uyguluyor.

Az şekerli Türk kahvesi içmeyi seven Seki, kahvenin telvesini dökmüyor ve yüzüne maske olarak uyguluyor. Kahvedeki kafeinin gözenekleri açtığını ve cildi beslediğini vurgulayan Seki böylece pürüzsüz bir cilt görünümüne kavuştuğunu söyledi.

Şebnem Schaffer
Üzüm çekirdeği
Podyumların güzel mankeni Şebnem Scheafer, güzelliğini yoğurt ve üzüm çekirdeğine borçlu olduğunu söyledi.

Ünlü manken her sabah, bir çay kaşığı yoğurt ve bir çay kaşığı çekilmiş üzüm çekirdeğini karıştırıp yüzüne sürüyor.

Seray Sever
Yumurta ve zeytinyağı
Seray Sever'in cildinin güzelliğinin sırrı ise evde yaptığı maske.


Sever bir yumurtanın sarısını, hakiki bal, hakiki zeytinyağı ile karıştırıp yüzüne sürüyor. Sever, bazen zeytinyağının yerine badem yağı uyguladığını söylemeyi de ihmal etmedi.


Gül Gölge: Her hafta iki ayrı program sunan Gül Gölge, cildinin bakımına ve güzelliğine büyük önem veriyor. Bol bol havuç, balık, elma ve yoğurt yediğini söyleyen ünlü sunucu şöyle konuşuyor: “Cildimi temizlemek için mağazalarda satılan kozmetik ürünlerini kullanmayı sevmiyorum. Ben her konuda suyu tercih ediyorum. Ayrıca makyajımı çıkardıktan sonra her gün yüzümü buzla yavaş yavaş ovarım. Bu hem beni dinlendiriyor, hem de gözeneklerin açılmasını sağlayıp cildimi canlandırıyor. Ayrıca haftada bir kere mutlaka vücuduma kese yaptırıyorum.


Gül suyu masajı
Nefise Karatay

Oyunculukta da şansını deneyen ünlü manken, güzelliğini bir süredir 'gül suyu' seanslarıyla koruduğunu söylüyor. Hiçbir zaman pahalı kozmetik ürünleri kullanmadığını, onun yerine doğal yöntemlerle bakım yapmayı tercih ettiğini belirten Karatay, “Her sabah ve akşam cildimi mutlaka gül suyu ile masaj yaparak dinlendiririm. Hanımlara tavsiye ediyorum" dedi.

Ballı ısırgan otu
Arzum Onan:
Mankenlikten sonra, kameraların karşısına geçen ve oyunculukta da isminden söz ettirmeyi başaran Onan, güzelliğini doğal içerikli ürünlerle korumaya çalışıyor. Kemerburgaz'daki evinin bahçesinde domates, biber yetiştiren Onan, organik besin tüketmenin sağlık için çok önemli olduğunu söylüyor. Onan, oğlu Can ile birlikte her sabah 'Ballı Isırgan Otu Suyu' içiyor.

Sırrı "süt tozu":
Meral Kaplan:
Ünlü Hollywood oyuncusu Cameron Diaz'a benzerliğiyle ünlenen manken ve oyuncu, cildini temizlerken hırpalanmamasına büyük önem verdiğini söylüyor. Cildine herhangi bir kozmetik ürünü sürmek yerine 'süt tozu' masajı yapmayı tercih ettiğini kaydeden Kaplan, “Bu yöntemi yabancı bir kadın dergisinden öğrendim. Süt tozunu su ile hafifçe ıslatarak yüzüme halkalar şeklinde masaj yapıyorum. Bu sayede cildim yumuşak ve taze kalıyor" diye konuştu.

Orkide çiçeği kremi
Lerzan Mutlu:
Singapurlu ve Malezyalı kadınların ciltlerinin tazeliğine hayran kaldığını belirten şarkıcı Mutlu, bu konuyu uzun süre araştırmış. Ve sonunda Orkide çiçeğinin çok yetiştiği Uzakdoğu'da kadınların bol kullandıkları, 'Orkide özü' ihtiva eden krem çeşitlerinden getirtmiş. Ünlü şarkıcı şimdi akşamları, orkide kremleriyle masaj yaptırdığını ve bunun çok büyük faydasını gördüğünü söylüyor.


Sudan vazgeçmiyor
Çağla Şıkel:
Podyumların başarılı mankeni güzelliğini 'su' ile korumaya çalışıyor. Her gün hiç aksatmadan duş aldığını belirten Şıkel şunları söylüyor: “Ben de tüm hanımlar gibi ara sıra yeni çıkan kremleri deniyorum. Faydasını gördüklerim de oluyor ama ben suyun 'hayat' demek olduğuna inanıyorum. Su ile çok barışık bir insanım. Her gün balık gibi mutlaka suyun içindeyim. Mutlaka günde iki litre su içiyorum. Suyu hiçbir yönteme değişmem."


HOLLYWOOD SIRLARI
Catherine Zeta Jones

Dişlerinin pırıl pırıl görünümünü çileğe borçlu. Çilek meyvesi ya da suyunda bulunan malik asit parlatıcı ve temizleyici özelliğe sahip. Aynı şey elma için de geçerli.

Eva Longoria

Cilt bakımı için içeriğinde plasenta proteini bulunan bir krem kullanıyor. Uzmanlara göre bu çok pahalı krem yüksek miktarda enzim, protein ve vitamin içeriyor ve bunun da anti oksidan özelliği var.

Jennifer Love Hewitt
Yüzünde çıkan sivilceleri kurutmak için bir tür kocakarı yöntemi uyguluyor ve bunun için diş macunu kullanıyor. Uzmanlara göre bu yöntemin doğruluğunu kanıtlayan herhangi bir bilimsel veri yok. Ama yine de Hewitt'in yöntemi işe yarıyor. Öyleyse sorun yok.

Julia Roberts
Güzel yıldız ellerinin ve tırnaklarının bakımı için zeytinyağı kullanıyor. Uzmanlara göre zeytinyağının içerisinde bulunan Omega 9 ile E ve K vitaminleri gerçekten de eller ve tırnaklar için çok yararlı.

Debra Messing
Pürüzsüz cildini yılan zehirine borçlu. Aman dikkat! Onun kullandığı herhangi bir yılan zehiri değil elbette. Güzel yıldız içinde özel bir yılan zehiri bulunan bir kremle özellikle göz çevresinde kırışıklıklar oluşmasını engelliyor.

Halle Berry
Bazı uzmanlar fazla içmenin selülit yaptığını söylese de kahveyi vücuda sürmenin herhangi bir zararı yok. Hatta Berry'ye bakarsanız yararı bile var. Güzel yıldız bir miktar ezilmiş kahveyle cildini yıkıyor. Uzmanlar da kahvenin kahvenin canlandırıcı ve arındırıcı etkisi olduğunu kabul ediyor.

Cindy Crawford
Cildinin yumuşaklığını ve nemini korumak için yüzünü temizlemek için kullandığı suya bir miktar süt karıştırıyor. Sütün içerdiği protein, vitamin ve amino asitler cildin ihtiyacı olan nemi doğal yollardan sağlıyor.

Sandra Bullock
Bir dönem ülkemizde de tartışılan bir yöntemle kırışıklıklarıyla savaşıyor. Bullock'ın kırışıklıklara karşı silahı hemoroid kremi. Uzmanlara göre bu tür kremler cildi sıkılaştıran bir madde içeriyor ve bu özellikle de göz çevresindeki kırışıklıklarda etkili.

Loren'in gençlik aşısı domates
Eylül ayında 70 yaşına girecek olan dünyaca ünlü İtalyan film yıldızı Sophia Loren'in güzelliğinin sırrı ise domateste gizli. Domatesleri soyup püre haline getirdikten sonra içine bir kaşık bal ve zeytinyağı katan Loren, bu karışımı yüzüne sürdükten sonra bir saat bekliyor. Botox'a karşı olduğunu söyleyen Loren, bu yöntemle cildinin kırışmaya karşı direnç ve ışıl ışıl bir görünüm kazandığını belirtiyor.



Salatalık maskesi
Alman oyuncu Iris Berben de 53 yaşında olmasına rağmen hala 40'lı yaşlarına yeni girmiş gibi görünüyor. Genç kızlığından bu yana annesinden öğrendiği güzellik maskesini uyguladığını söyleyen Berben, salatalığın mucizesine inanıyor. Salatalığı püre haline getirdikten sonra biraz sütle karıştıran sanatçı bunu yüzünde 20 dakika bekletiyor. Daha sonra yüzünü sadece suyla yıkayan Berben, bu maskeyi her gün uyguladığını söylüyor.

Patatesle bronzlaşıyor
Çılgın pop yıldızı Aguilera ise çiğ patatesin cildi dinlendirdiğine ve doğal bir bronzluk kazandırdığına inananlardan. Her gün çiğ patates dilimlerini ciltte gezdiren 23 yaşındaki sanatçı bunun hem sivilceye iyi geldiğini, hem de parlaklık ve bronzluk kazandırdığını söylüyor.

Parker'ın tercihi kuşburnu
Gözlerinin etrafındaki morluk ve mimiklerden oluşan kırışıklıklardan yakınan Hollywood'un seksi yıldızı Sarah Jessica Parker da bu bölgeye kuşburnu yağı ile masaj yapıyor. Bunun dışında günde en az 4-5 bardak kuşburnu çayı içen Parker bu poşetleri atmayarak gözlerinin üzerine yerleştiriyor.


Siegel, Aspirin kullanıyor
36 yaşında olmasına rağmen hala yüzündeki sivilcelerle mücadele etmek zorunda kaldığını söyleyen Alman yıldız Dagmar Siegel bunun için Aspirin kullanıyor. Sivilceli bölgeye hafif suyla ezdiği Aspirin'i süren Siegel bu yöntemin çok işe yaradığını savunuyor. Ancak yine de açık yaralara Aspirin sürülmemesi gerektiğini unutmayın.

Selülite kahve
Naomi, selülite karşı kahve masajı yapıyor
Dünyanın en güzel modellerinden olan Naomi Campell, sütün mucizesine inanan ünlülerden. Kusursuz bir fiziğe sahip olan Campell, cildinin güzelliğini süte borçlu olduğunu söylüyor. Ilık süt banyosundan asla vazgeçemediğini söyleyen 33 yaşındaki model selülitlere karşı kahve ile savaşıyor. Vücudunda selülitlerin yerleşmeye müsait olan kısımlarını kahve ile ovan Campbell, aynı zamanda bu bölgeyi üzerine kahve serpiştirdiği folye kağıtları ile kaplıyor.

Teri Hatcher:
Cildini yumuşak ve nemli tutmak için çok ilginç bir yöntem uyguluyor. Banyo suyuna bir miktar şarap ekliyor. Uzmanlara göre de az miktarda içildiğinde özellikle kalbe iyi gelen kırmızı şarap antioksidan özellik taşıyor ve Hatcher'ın 'şarap banyosu' da gayet yararlı bir yöntem.

 
K

korsan

Kullanıcı
18 Kas 2007
En iyi cevaplar
0
36
Gaziantep
Bitmez bu sırlar bitmez.
Hem ne demişler 2 kişini bildiği sır değilmiş eheheh bir an kendmi polatist hissettim.
Dediğim gibi sırsa burada ne işi var bunnarın.
Daha ne sırlar açığa çıkıcak bakalım
Bu arada patatesin bronzlaştırdıgınıda öğrenmiş olduk :D
 
S

su perisi

Kullanıcı
4 Ocak 2007
En iyi cevaplar
0
0
Bana felsefik konuşmalar yapma abi anlamıyorum..  ???
Bu paylaşılan bir sırdır...O yüzden ikincininde bilmesinde sorun yok üçüncününde:)
Bu arada bir kaçını biliyor ve uyguluyordum da,kahvenin sırrını ik defa duyuyorum.. :D
Demek oluyorki,yemekden sonra kahve içtiğimde,fal bakımıda bitince,parmagını telveye batıracakmışsın  :D sonra yüzüne ve vucudunun istedigin bölümlerine sürüp,telve kuruyup dökülmeden direk banyoya koşacakmışsın,sonra aynaya baktığında,karşınd atanımadığın bir pamuk gibi prenses...Aynayada sormak gerekir:) ayna ayna söyle bana dünyada bu sırra kaç kişi erişim sağladı... :D
 
K

korsan

Kullanıcı
18 Kas 2007
En iyi cevaplar
0
36
Gaziantep
su perisi' Alıntı:
Bana felsefik konuşmalar yapma abi anlamıyorum..  ???
Bu paylaşılan bir sırdır...O yüzden ikincininde bilmesinde sorun yok üçüncününde:)
Bu arada bir kaçını biliyor ve uyguluyordum da,kahvenin sırrını ik defa duyuyorum.. :D
Demek oluyorki,yemekden sonra kahve içtiğimde,fal bakımıda bitince,parmagını telveye batıracakmışsın  :D sonra yüzüne ve vucudunun istedigin bölümlerine sürüp,telve kuruyup dökülmeden direk banyoya koşacakmışsın,sonra aynaya baktığında,karşınd atanımadığın bir pamuk gibi prenses...Aynayada sormak gerekir:) ayna ayna söyle bana dünyada bu sırra kaç kişi erişim sağladı... :D
Yav abi paylaşılan bir şey sır olurmu :)Ve felsefe yapmıyorum eger yapsam burada varlık felsefesinden bir girerim alır başını gider konu.
Kadınlar neden güzel olmak ister yaradılıştan gelen özellikmi evrimmi.
Yoksa sadece davranış bozuklugumu :) yada psikolojik yada biyolojik Gibi gibi gibi.
Neyse... Konu dagılmasın dediğim gibi patatesin bronzlaştırdıgını öğrenmiş bulunuyorumda ihtiyacım yok :)
Fazlaca bronzum zaten hem ben açık tenli kadınları daha bi önde görüyorum.
Bilmiyorum artık güzelllik  göreceli bir kavram :)

 
S

su perisi

Kullanıcı
4 Ocak 2007
En iyi cevaplar
0
0
Yaratılışdan gelen bir evrim olsa diye düşünüyorum..Sonuçda kendimi güzel hissetmek hem ruh halimi,hem bedenimi mutlu ediyor.. :)

Bu arada benden de bir sır vereyim....
Taze bir limonu ortadan ikeye kesip ayda bir olmak üzere birer damla ( iki olursa dayanamassınız benden söylemesi) olmak üzere gözüzüne damlatıyorusunuz,ve damlatılma işlemi sonrası büyük bir yanma ile birlikde aşırı derece kaşıma hissi versede sakın dokunmayın..O zaman daha çok acı duyarsınız... :D Elinizle rüzgar yaparsanız yanma hissini en aza indirri ve bu işknece gibi dakikalar daha çabuk tükenir.. :D
Peki nemi yararı:) Gözlerinizde öyle bir ışıltı parlaklık oluyorki,bir bakan bir daha bakakalıyor.. ::)Hem böylelikle yalan söyleseler direk anlaşılıyor korsan abi... :D
 
K

korsan

Kullanıcı
18 Kas 2007
En iyi cevaplar
0
36
Gaziantep
Bende size bir sır vereyim bari.
Çirkin kadın yoktur az votka vardır :)

Rus ata sözü vesselam bana ait değil eheeh
Sende gülellikle yalanı bir arada telaffuz ettin ya nedim :)Alakası yok ışıltılı gözleri sevmem az hüzünlü bakıcak abi.
Işıltıda çok şeyi gizleyebilirsin vesselam.
 
S

su perisi

Kullanıcı
4 Ocak 2007
En iyi cevaplar
0
0
Votkayı alında çirkin kadını güzelmi gösteriyormuş abi.. ???

Bende bir söz söyleyim...Çirkin kadın yoktur,bakımsız kadın vardır....


Sanada ne diyeceğimi şaştım abi... Yukarı tükürsem bıyık var diyorsun,aşagı tükürsem sakal..Ne diyeceğimi şaştım... :mad:
 
K

korsan

Kullanıcı
18 Kas 2007
En iyi cevaplar
0
36
Gaziantep
su perisi' Alıntı:
Votkayı alında çirkin kadını güzelmi gösteriyormuş abi.. ???

Bende bir söz söyleyim...Çirkin kadın yoktur,bakımsız kadın vardır....


Sanada ne diyeceğimi şaştım abi... Yukarı tükürsem bıyık var diyorsun,aşagı tükürsem sakal..Ne diyeceğimi şaştım... :mad:
Yok yanlış anladın :)

O söz o anlama gelmez abi yani çok votka vardır az votka vardır.
Kendimce açıklama çok güzel vardır az güzel vardır ama çirkin yoktur.
Bilmem anlatabildimmi.
Aşagı yada yuarı değil karsıya tükür abi seçeneklerin artsın :) 
Senin söze kısmen katılıyorum ama kısmen bakımlılık mevzunda
 
S

su perisi

Kullanıcı
4 Ocak 2007
En iyi cevaplar
0
0
Tamamdır şimdi daha iyi anladım:) votka ile ilgili olanını:) her ne kadar şampanyayı seversemde:)
Senin şeçenegini sevdim:) bu hiç aklıma bile gelmemişti:) Diyorsunki çevir kaz yanmasın.. :D
 
K

korsan

Kullanıcı
18 Kas 2007
En iyi cevaplar
0
36
Gaziantep
su perisi' Alıntı:
Tamamdır şimdi daha iyi anladım:) votka ile ilgili olanını:) her ne kadar şampanyayı seversemde:)
Senin şeçenegini sevdim:) bu hiç aklıma bile gelmemişti:) Diyorsunki çevir kaz yanmasın.. :D
Şampanyayıda şarabıda sevmem :)
Hoş votkayıda sevmem ama  söz işte konuya dönecek olursak bu patatesin bronzlaştırdıgını denyeniniz varmı ?
Gıcıklıgına bir arkadasıma tam tersi oluyo diye kullandırıcamda heheeh
 
S

su perisi

Kullanıcı
4 Ocak 2007
En iyi cevaplar
0
0
Korsan' Alıntı:
su perisi' Alıntı:
Tamamdır şimdi daha iyi anladım:) votka ile ilgili olanını:) her ne kadar şampanyayı seversemde:)
Senin şeçenegini sevdim:) bu hiç aklıma bile gelmemişti:) Diyorsunki çevir kaz yanmasın.. :D
Şampanyayıda şarabıda sevmem :)
Hoş votkayıda sevmem ama  söz işte konuya dönecek olursak bu patatesin bronzlaştırdıgını denyeniniz varmı ?
Gıcıklıgına bir arkadasıma tam tersi oluyo diye kullandırıcamda heheeh
Bende yeşilaycıyım zaten....
Patatesin bronzlaştırıp bronşlaştırmayacağını denemek siterim...Güneşde bronşlaşmak beyaz tenime zarar veriyor..Deneyince sanasa söylerim abi..
 
K

korsan

Kullanıcı
18 Kas 2007
En iyi cevaplar
0
36
Gaziantep
Dene bahalım peri :)

İyi bir şaka olucak arkadaşıma heheheh beyazlaşayım derken bronzlaşıcak hehe
 
I

ilenay

Kullanıcı
28 May 2008
En iyi cevaplar
0
0
bence en önemlisi doğada bulunan melzemeleri kullanması :)
 
T

turtur

Kullanıcı
8 May 2008
En iyi cevaplar
0
0
İstanbul
Altını çamura batırmışlar altın yine altın hesabı  :) Güzel insan hiçbirşeye ihtiyacı olmadığı halde güzel olabilendir diyerek ben doğal güzellikten yanayım)))
 
crt

crt

Kullanıcı
11 Eyl 2009
En iyi cevaplar
0
38
İstanbul
(Bence)Düzenli yaşam biçimi ve beslenmeye  dikkat edildiği, zararlı maddelerden (içki -sigara vs.) uzak durulduğu sürece böyle gereksiz detaylara takılıp kalmaya gerek yok  
Yılan zehiri kremi gibi lüzumsuzluklar tamda ünlülere uyar hane:)

Paylaşım için yinede teşekkürler..(Birgün ünlü olursak şayet bakarsınız bu öneriler işimize yarar) :)

 
Üst