üniversitelilerin telaşı:(

çizmeli kedi

Kullanıcı
arkadaşlar,öncelikle ben bi eğitim fakültesi öğrencisiyim ve duyduğumuza göre fen edebiyat fakültelerinin önünü açmak üzereler.gerekçeleri de bikaç yıla kadar eğitim fakültelerinin öğretmen açığını kapayamayacağı yönünde...bukadar eğitim fakültesi mezunu arkadaşımız(ve belki ilerde ben ve benim gibi eğitim mezunları) dışarda işsiz beklerken bu yapılan nekadar adil??geçen sene 99 kpss birincisi fizik öğretmeni atanamadı; kadro yok açıklamasıyla... verdiğimiz emeğin hiç değeri kalmadı... bide fen edebiyatların önü açılırsa tamamn işsiz kalacağız...biz öğretmen olarak okuyoruz bi ünvanımız var başka yapabileceğimiz bi meslek dalı yok...ama fen edebiyat mezunlarının biçok alanda önü açık...hem onlardan daha fazla puan alıp hem 1 sene fazladan okuyoruz.haksızlık deyip duruyorlar peki bu haksızlık değil mi????
          bu konuda hakkımızı aramak istiyoruz...UNUTMAYALIM ARKADAŞLAR HAK VERİLMEZ ALINIR...
  Bizim aklımıza üniversitelerde imza kampanyası düzenlemek geldi.fakat bu 1-2 üniversiteyle olacak iş değil ilgilenen arkadaşlar lütfen kendi hakları için bişeyler yapmaya çalışsın...başka alternatif çözümler bulanlar da paylaşırsa çok seviniriz... zaman ayırdığınız için teşekkürler...

Geri