Twitter kardeşliği

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan MrAmor
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

MrAmor

Kullanıcı
Web
www.tahribat.com
Aramızda twitter kullanan bir çok kişi olduğunu düşünüyorum. Bu konuda sitedeki herkesin twitter hesaplarını paylaşalım birbirimizi follow'layarak takip edelim.
İsteğime admin veya moderatörler ne diyecekler bilemiyorum ama twitter gelişiyor ve bizde kendinigeliştir.com olarak yerimizi alalım.

Facebooktaki sayfada bende bulunmaktayım : )
Hani site ismi altında toplanmasakta bu başlıkta herkes twitter adreslerini vererek birbirimizi takip edebiliriz diye düşündüm.

Gökçe:)
Dönersen haberim olsun.Tuba'yı ekledim kızım oldu.Kim bilir belki senide eklerim(:

Gökçe.)Hımm demek bu kadarda eminsin hane(:
Aslında prensip olarak arkadaş ve yakınlarımı ekliyorum .
Haşmetlü Crt kolay yanılmaz  düşündü ve sakınca görmedi (:
Sende oğlum olduğuna göre ekleyelim bari..

Tubacım:) Sen benim için çok özelsin ama .Gökçe'de tahtına göz dikmik durumda hane(:
Haşmetlü crt:) Düşündü taşındı sizler benim Canlarımsınız diyor ikinizi de bir birinizden ayıramıyor.

asukaki' Alıntı:
Ama utanırım be yeter da bu kadar  :-[  :)
Ama utanırım ben yeter da bu kadar  :-[  :)
Unutmuşum bu mesaj düzeltme işi üyelere olmuyor birazcık kötü gibi olmuş zannımca :) kendi mesajlarımızı düzenleyebilsek bari :)

crt' Alıntı:
Tubacım:) Sen benim için çok özelsin ama .Gökçe'de tahtına göz dikmik durumda hane(:
Haşmetlü crt:) Düşündü taşındı sizler benim Canlarımsınız diyor ikinizi de bir birinizden ayıramıyor.

Teşekkür ederim ablacım (:

Sanal da ancak bu kadar hediye olabiliyor, size :)

attachment.php

Tubacım:)
Teşekkür ediyorum .Sanal ortamda olsa zor iştir bu güzellikleri paylaşabilmek.
Çiçekler için teşekkür ediyor ve hepimiz adına alıyorum onları.
İşte "Sen busun "diyenler oldu bana .!
Oysa klavye başı kahramanlığı değil bizimkisi..Her ortamda sözümüzün arkasındayız.
Benim için aslolan en yüce değer insandır. Saygı sınırlarını zorlamadım asla.
"Sevgi ve hoşgörü en büyük erdemdir"  felsefesini benimsemişim  ki ..Bulunduğum ortamlarda güven sağlayabilmem hiçte zor olmuyor.
İşte işte ben buyuyum Crt
sevgiler hepinize

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri