Türk'ler için ne söylemişler?

• Konbuyu başlatan CaspeR
  • Başlangıç tarihi

Konu hakkında bilgilendirme

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Kim Ne Söylemiş? kategorisinde CaspeR tarafından oluşturulan Türk'ler için ne söylemişler? başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 11,187 kez görüntülenmiş, 30 yorum ve 0 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Kim Ne Söylemiş?
Konu Başlığı Türk'ler için ne söylemişler?
Konbuyu başlatan CaspeR
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan su perisi
A

amuura

Kullanıcı
2 Ocak 2008
En iyi cevaplar
0
0
ewet cok guzel suylemsler gercekten guru verci  :)

boydak

boydak

Kullanıcı
22 Şub 2008
En iyi cevaplar
0
0
Yarabbi düşmanımız güçlü ve cesuer olsun ki,galip gelince utanç duymayalım  diyen, bir milletin evlatlarıyız.

K

Kardelen

boydak' Alıntı:
Yarabbi düşmanımız güçlü ve cesuer olsun ki,galip gelince utanç duymayalım  diyen, bir milletin evlatlarıyız.

katılıyorum bunlar çok güzel cümleler ne mutlu türküm diyeneeee iyiki türküm diyesim geldi içimden ....

M

menzup

Kullanıcı
9 Kas 2007
En iyi cevaplar
0
0
konya
paylaşım için teşekkürler bir kez daha TÜRK olduğum için gurur duydu
NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE

D

dreamy.angel

Kullanıcı
4 Mar 2008
En iyi cevaplar
0
0
istanbul
resimler gerçekten çok güzel güzel olduğu kadarda gerçek .. türk olmanın gururu bu işte..bunu yaşama zevkini bize veren Mevla'ya şükürler olsun..

E

esranur

Kullanıcı
19 Mar 2007
En iyi cevaplar
0
0
Pitoxil' Alıntı:
Eskiler Türkler hakkında çok güzel sözler söylemiş. Türk olmanın gururunu birkez daha duydum..

Peki günümüz Türkiyesinde Türkler dışardan şimdi ne yorum alıyor? Bunuda düşündünüz mü?

çok güzel söylemişsin Pitoxil, şimdilerde nasıl yorumlar alıyoruz,bilen var mı?

Y

yavuzsayoğlu

Kullanıcı
9 Mar 2008
En iyi cevaplar
0
0
osmaniye
arkadaşlar siteye yeni kayıt oldum bu siteden çok şey kapacağıma inanıyorum.Bir de yeni kayıt olmam sebebi ile biri bana siteyi tanıtabilir mi

F

Feveran Estomp

Kullanıcı
6 Ocak 2008
En iyi cevaplar
0
0
Mersin
yavuzsayoğlu' Alıntı:
arkadaşlar siteye yeni kayıt oldum bu siteden çok şey kapacağıma inanıyorum.Bir de yeni kayıt olmam sebebi ile biri bana siteyi tanıtabilir mi
Sitemizin "Yeni Katılanlar" bölümü mevcut.. Oraya kendi başlığını açıp katıldığınızı genel olarak beyan edebilir , merak ettiğiniz soruları bu başlık altından sorabilirsiniz.. Şimdiden Hoşgeldiniz..  :)

C

crrh_nc

Kullanıcı
18 May 2008
En iyi cevaplar
0
0
martin luther im böyle bişey söylediğini bilmiyordum.gerçekten guru verici.güzel paylaşım teşekkürler

S

su perisi

Kullanıcı
4 Ocak 2007
En iyi cevaplar
0
0
Ne mutlu türküm diyene:) paylaşımın için teşekkürler,safari senin paylaşımın içinde teşekkürler,iki kez gururlandım:)