Türk'ler için ne söylemişler?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan CaspeR
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Yarabbi düşmanımız güçlü ve cesuer olsun ki,galip gelince utanç duymayalım  diyen, bir milletin evlatlarıyız.

boydak' Alıntı:
Yarabbi düşmanımız güçlü ve cesuer olsun ki,galip gelince utanç duymayalım  diyen, bir milletin evlatlarıyız.

katılıyorum bunlar çok güzel cümleler ne mutlu türküm diyeneeee iyiki türküm diyesim geldi içimden ....

paylaşım için teşekkürler bir kez daha TÜRK olduğum için gurur duydu
NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE

resimler gerçekten çok güzel güzel olduğu kadarda gerçek .. türk olmanın gururu bu işte..bunu yaşama zevkini bize veren Mevla'ya şükürler olsun..

Pitoxil' Alıntı:
Eskiler Türkler hakkında çok güzel sözler söylemiş. Türk olmanın gururunu birkez daha duydum..

Peki günümüz Türkiyesinde Türkler dışardan şimdi ne yorum alıyor? Bunuda düşündünüz mü?

çok güzel söylemişsin Pitoxil, şimdilerde nasıl yorumlar alıyoruz,bilen var mı?

arkadaşlar siteye yeni kayıt oldum bu siteden çok şey kapacağıma inanıyorum.Bir de yeni kayıt olmam sebebi ile biri bana siteyi tanıtabilir mi

yavuzsayoğlu' Alıntı:
arkadaşlar siteye yeni kayıt oldum bu siteden çok şey kapacağıma inanıyorum.Bir de yeni kayıt olmam sebebi ile biri bana siteyi tanıtabilir mi
Sitemizin "Yeni Katılanlar" bölümü mevcut.. Oraya kendi başlığını açıp katıldığınızı genel olarak beyan edebilir , merak ettiğiniz soruları bu başlık altından sorabilirsiniz.. Şimdiden Hoşgeldiniz..  :)

martin luther im böyle bişey söylediğini bilmiyordum.gerçekten guru verici.güzel paylaşım teşekkürler

Ne mutlu türküm diyene:) paylaşımın için teşekkürler,safari senin paylaşımın içinde teşekkürler,iki kez gururlandım:)

Geri