turizmciyiz

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan FREEDOMM
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
spiritualsigns' Alıntı:
japonyada 1 adet elma 20 TL...  8)  Tek kazıklayan millet biz değiliz :)
Japonya/Tokyo dünyanın en pahalı kenti durumunda..elmanın pahalılığına bakmaktansa,gelire bakmak çok daha mantıklı olucak  :) buarada söylenenlerin hepsine katılıyorum.ülkemize gelen turistler kendilerini Türk kültürünün içinde hissedemiyorlar.Ben sorunun otel sahiplerinin bazı değerleri görmezden geldiği için kaynaklandığını düşünüyorum

ben turizm mezunuyum.ama bu bölümü okuduğuma bin pişmanım bana kattığı hiçbişey yok. bütün otellerde tecrübe istiyorlar. okumaya harcıycağım vakti çalışarak harcasaydım biyerlere gelmiştim maleseff :'(

ozge.mzk' Alıntı:
ben turizm mezunuyum.ama bu bölümü okuduğuma bin pişmanım bana kattığı hiçbişey yok. bütün otellerde tecrübe istiyorlar. okumaya harcıycağım vakti çalışarak harcasaydım biyerlere gelmiştim maleseff :'(

Ya aslında bütün mesleklerde geçerli bu hemen hemen ,herks tutturmuş bi tecrübe gidiyor..Yoksa birileri bizi bizimi kandırıyor nedir anlamadım gitti  :o

satj yaptıımız yerlerdede bi değerimiz yok yanlış anlamayon ama ilkokul mezunu insanlrdan emir almak koyuyo insana onlar daha önceden girdiği ve tecrübeleri olduğu için çok üzücü bi anlamı olmuyor üni mezunu olmanın :(

İlginç bi değerlendirme... İlginçliği ile kalsın deyip,umarım istediğiniz gibi de olur diye ekleyip, çekiliyorum.

Geri