turizmciyiz

• Konbuyu başlatan FREEDOMM
  • Başlangıç tarihi

Konu hakkında bilgilendirme

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Mesleğiniz kategorisinde FREEDOMM tarafından oluşturulan turizmciyiz başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 13,691 kez görüntülenmiş, 25 yorum ve 0 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Mesleğiniz
Konu Başlığı turizmciyiz
Konbuyu başlatan FREEDOMM
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan korsan
T

turtur

Kullanıcı
8 May 2008
En iyi cevaplar
0
0
İstanbul
spiritualsigns' Alıntı:
japonyada 1 adet elma 20 TL...  8)  Tek kazıklayan millet biz değiliz :)
Japonya/Tokyo dünyanın en pahalı kenti durumunda..elmanın pahalılığına bakmaktansa,gelire bakmak çok daha mantıklı olucak  :) buarada söylenenlerin hepsine katılıyorum.ülkemize gelen turistler kendilerini Türk kültürünün içinde hissedemiyorlar.Ben sorunun otel sahiplerinin bazı değerleri görmezden geldiği için kaynaklandığını düşünüyorum

O

ozge.mzk

Kullanıcı
9 May 2011
En iyi cevaplar
0
0
ben turizm mezunuyum.ama bu bölümü okuduğuma bin pişmanım bana kattığı hiçbişey yok. bütün otellerde tecrübe istiyorlar. okumaya harcıycağım vakti çalışarak harcasaydım biyerlere gelmiştim maleseff :'(

T

turtur

Kullanıcı
8 May 2008
En iyi cevaplar
0
0
İstanbul
ozge.mzk' Alıntı:
ben turizm mezunuyum.ama bu bölümü okuduğuma bin pişmanım bana kattığı hiçbişey yok. bütün otellerde tecrübe istiyorlar. okumaya harcıycağım vakti çalışarak harcasaydım biyerlere gelmiştim maleseff :'(

Ya aslında bütün mesleklerde geçerli bu hemen hemen ,herks tutturmuş bi tecrübe gidiyor..Yoksa birileri bizi bizimi kandırıyor nedir anlamadım gitti  :eek:

K

korsan

Kullanıcı
18 Kas 2007
En iyi cevaplar
0
36
Gaziantep
Staj yaptığınız yerlerde mi aynı cevabı veriyor?

O

ozge.mzk

Kullanıcı
9 May 2011
En iyi cevaplar
0
0
satj yaptıımız yerlerdede bi değerimiz yok yanlış anlamayon ama ilkokul mezunu insanlrdan emir almak koyuyo insana onlar daha önceden girdiği ve tecrübeleri olduğu için çok üzücü bi anlamı olmuyor üni mezunu olmanın :(

K

korsan

Kullanıcı
18 Kas 2007
En iyi cevaplar
0
36
Gaziantep
İlginç bi değerlendirme... İlginçliği ile kalsın deyip,umarım istediğiniz gibi de olur diye ekleyip, çekiliyorum.