kimbilir İzmir'e ne zaman gelir ki tarihi belliyse bile ben çoktan kaçırmışımdır...Zynep' Alıntı:Bilet bulabildiğim anda kaçırmayacağım bir gösteri. Şu anda kapalı gişe.
Daha yeni başladı İstanbul'da Cerencim ve 15 gün süreli dediler, daha sonra turne. Ama İzmir/Antalya gibi bölgelere daha yaza doğru gider Anadolu Ateşi sanırım. Ben her yaz izliyorum Antalya'da. Burada izlemek kısmet olmadı daha.crnkcclr' Alıntı:kimbilir İzmir'e ne zaman gelir ki tarihi belliyse bile ben çoktan kaçırmışımdır...Zynep' Alıntı:Bilet bulabildiğim anda kaçırmayacağım bir gösteri. Şu anda kapalı gişe.
Geleceği tarih belli olunca sen bana bir göz kırp, bakarsın bir mucize oluverir, masana bir bilet bırakır birisi!crnkcclr' Alıntı:evet biliyorum Zynebim ama biletler daha gelmeden satılıyor bende çalışmaktan vakit bulamıyorum.....
tamamZynep' Alıntı:Geleceği tarih belli olunca sen bana bir göz kırp, bakarsın bir mucize oluverir, masana bir bilet bırakır birisi!crnkcclr' Alıntı:evet biliyorum Zynebim ama biletler daha gelmeden satılıyor bende çalışmaktan vakit bulamıyorum.....
sanırım tarzın değil...Korsan' Alıntı:Abi sadece tvde bi ara izler gibi oldumda pek sarmadı abi
Aynen dedim ya dans dedimmi ben başka bişe düşünüyorumcrnkcclr' Alıntı:sanırım tarzın değil...Korsan' Alıntı:Abi sadece tvde bi ara izler gibi oldumda pek sarmadı abi
:'( :'( bendee gidememiştim böle birsürpriizde sonra oldu ama gittimDileklerPerisi' Alıntı:Arkadaşım bana süpriz yapmış ve bir gösterilerini izleyebilmemizi ayarlamış.
Havalara uçtum Anadolu Ateşini izlemeye gidiyorum diye.
Ama son andaki aksilik nedeniyle gidemedim :'(