Eğer seni doğru anlamışsam bilmiyorum umarım beğenilir Herhangi bir yılda Bursaspor-Trabzonspor kupa finali maçı var o zamanlarda final maçları tek değil iki kere oynanıyor yani bir kendi sahanızda bir dış sahada. Trabzon Bursa'ya gidiyor araya giren milletvekilleri...ve bazı hatırı sayılır kişiler sayesinde Bursa maçı 3-0 kazanıyor avni akere gelip 1-0 da öne geçiyor Trabzon'un kupayı alması için 5 gol atması gerekiyor. Maç sonucu Trabzon 5-1 alıyor maçı ve kupayı kaldırıyor. Maç sonunda Trabzonsporlu futbolcuların yanına kimse yanaşamıyor sinirden kudurmuş gibiler gelen bütün kanalları kovuyorlar. Demem o ki ne kadar haksızlığa uğrayıp elinden bir şey gelmiyorsa o vakit sen daha çok çalış daha çok yap. Bunu kendime 2010 kpss sonrasında çıkan olaylarda söylemiştim ve yapacağımda Umarım anlatabilmişimdir.
Gökçe Anlıyorum ne demek istediğini.Emeğinle çalışacak hakkını arayacaksın. Yanlışa yanlışla yanışla gitmenin fazlaca sonuç verebileceğini düşünmüyorum. Çalışan zorda olsa kazanır .Önemli olan vicdanın rahat edebilmesidir.
Merhaba Ziyaretçi hoşgeldin ! Forumdan daha fazla yararlanmak için buradan kayıt olunuz Hello Welcome to Guest! Register here to benefit more from the forum
Bu site, içeriği kişiselleştirmenize, deneyiminizi uyarlamanıza ve kaydolduğunuzda oturumunuzu açık tutmanıza yardımcı olacak çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek, çerezleri kullanmamıza izin veriyorsunuz.