TIk TIK TIKKKK (RESİMLİ HİKAYELER)

tüm paylaşımlar çok güzel ellerinize sağlık ve uğraşınız için ayrıca çok teşekkürler :) ;)

resimlihikayeler1ps8.png

çok anlamlı doğanın kuralı bu bence en ufak şeylerden sorun çıkartmak biz insanların en belirgin özellikleri :)

Su perisi, bu anlatımların sahibi olarak senden ve bunlardan hoşlanan arkadaşlarımdan özür dileyerek, ve saygı duyarak elbette, ben bir tek şey söylemek istiyorum;

Öncelikle, konu başlığı "Hikayeler" ama bunlar hikaye değil!
Ve bir diğeri, resimler anlatılanlarla ilgili değil, sadece resimle renklendirilmiş, dikkat çekici olmuş. İlkokulda bazen öğretmenlerimiz denerdi bu yöntemi, konular aklımızda kalsın diye, ama bizler genellikle resimleri aklımızda tutardık o da farklı tabi.:)

Çınar ağacıda maydanozun gelişmiş şeklidir. ;D Güzeldi,teşekkürler emeğine...

Zynep' Alıntı:
Su perisi, bu anlatımların sahibi olarak senden ve bunlardan hoşlanan arkadaşlarımdan özür dileyerek, ve saygı duyarak elbette, ben bir tek şey söylemek istiyorum;

Öncelikle, konu başlığı "Hikayeler" ama bunlar hikaye değil!
Ve bir diğeri, resimler anlatılanlarla ilgili değil, sadece resimle renklendirilmiş, dikkat çekici olmuş. İlkokulda bazen öğretmenlerimiz denerdi bu yöntemi, konular aklımızda kalsın diye, ama bizler genellikle resimleri aklımızda tutardık o da farklı tabi.:)

Biliyorum son eklemelerimin hikaye olmadıgını Zynepcim....
Başka bir başlık açıp,kalabalık etmesin diye,içerigi hikayede olmasa,burda paylaşmak istedim...:)
belli olmaz,yine hikayeli resimler eklerim,hoş bunlarında begenilecegini düşündüm..
Seninde bahsettigin gibi kısacık nüktelerde olsa görsellikle akılda kalışı hoşuma da gittigini bende itiraf  etmek isterm... :)

su perisi' Alıntı:
Biliyorum son eklemelerimin hikaye olmadıgını Zynepcim....
Başka bir başlık açıp,kalabalık etmesin diye,içerigi hikayede olmasa,burda paylaşmak istedim...:)
belli olmaz,yine hikayeli resimler eklerim,hoş bunlarında begenilecegini düşündüm..
Seninde bahsettigin gibi kısacık nüktelerde olsa görsellikle akılda kalışı hoşuma da gittigini bende itiraf  etmek isterm... :)

Ben akılda kalanın aslında resimler olduğunu dile getirmiştim perim, örnek; Hansel ve Gretel ya da Heidi dendiğinde aklıma ilk gelenler çizimleri.:)
Bu benim kişisel tercihim, düz ve sade olunca dikkatim dağılmıyor.
Ama dedim ya, benim tercihim.
Ama bir konuda ısrarlıyım, hikaye başlığı altında, paylaşılacaksa lütfen hikayeler paylaşılsın.

Bir Tebessüm Hikayesi gerçekten çok güzeldi.Paylaşımınız için teşekkürler. Ama dikkat ettim gönderdiğiniz yazılar genelde dinsel içerikli. Bunun sebebi ne?

Geri