the sims

kissofdeath

Kullanıcı
merhaba arkadaşlar.. ben büyük bir sims hayranıyım bilgisayarım the sims 2 yi açmıyor.daha önce açıyordu fakat şimdi açmıyor.uyumluluk sorunu var.. bunu daha önce dzelmiştim.ssildim tekrar yükledim aynı şeyleri yaptım açmıyorrr açmıyor..bende telefonuma yüklemyi düşündüm. ama nasıl olucagını bilmiyorum telefonumun modeli gm735 bilgisi olanları bekliyorum lütfen yardımcı olun..

sims2 vazgeçilmeyen bir oyundur benim için fakat derslerden ve sınava hazrılık döneminden dolayı pek oynayamıyorum.o uyumluluk sorunun ne olduğunu biliyosn biraz açıklar msn ya da bir bilgisayarcıya başvur:)telefna yüklemeyi bende çok isterim benim telefnda samsung galaxy i7500 yardımcı olursanz çok sevinirim tşk.ler=)

busra309' Alıntı:
sims2 vazgeçilmeyen bir oyundur benim için fakat derslerden ve sınava hazrılık döneminden dolayı pek oynayamıyorum.o uyumluluk sorunun ne olduğunu biliyosn biraz açıklar msn ya da bir bilgisayarcıya başvur:)telefna yüklemeyi bende çok isterim benim telefnda samsung galaxy i7500 yardımcı olursanz çok sevinirim tşk.ler=)
ben telefonda olanını çözemedim ne yazıkki ama bilgisayarımı xp ye geri döndürdüm sonrada bilgisayarcıma gittim bana yeni bir sims cd si ve yeni crack yaptı şuanda yüklüyorum ek paketlerimde var inşallah olur.. :)

kissofdeath' Alıntı:
busra309' Alıntı:
ben telefonda olanını çözemedim ne yazıkki ama bilgisayarımı xp ye geri döndürdüm sonrada bilgisayarcıma gittim bana yeni bir sims cd si ve yeni crack yaptı şuanda yüklüyorum ek paketlerimde var inşallah olur.. :)
Daha önce işletim sistemin neydi xp ye dönüştürdüm dedin ya benimki windows 7 uyumluluk sorunu olurmu die düşünüyorumda bende sims3 ü yükliycem en kısa zamanda :D

eniseoz' Alıntı:
kissofdeath' Alıntı:
busra309' Alıntı:
Daha önce işletim sistemin neydi xp ye dönüştürdüm dedin ya benimki windows 7 uyumluluk sorunu olurmu die düşünüyorumda bende sims3 ü yükliycem en kısa zamanda :D
benim de windows 7 yüklüydü ama asıl xp bilgisayarım baya bi sorun yarattı bana tabi uyumluluktan ayarlayıp oluyor ama her bilgisayarda değil birde bilgisayarcım bana dediki bir programı varmış onu yapınca hiçbirşekilde uyumluluk sorunu yaşamıyormuşsun.. bendede var sims3 ne yazıkki ekran kartım yüzünden oynayamıyorum umarım seninki olur ;)

Geri