Testere'nin sonu görünmüyor

  • Konbuyu başlatan su perisi
  • Başlangıç tarihi

Konu hakkında bilgilendirme

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Sinema kategorisinde su perisi tarafından oluşturulan Testere'nin sonu görünmüyor başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 3,451 kez görüntülenmiş, 3 yorum ve 0 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Sinema
Konu Başlığı Testere'nin sonu görünmüyor
Konbuyu başlatan su perisi
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan su perisi
S

su perisi

Kullanıcı
4 Ocak 2007
En iyi cevaplar
0
0



Testere'nin sonu görünmüyor
Saw VI kapıda, Saw VII ise yolda...

23 Ekim 2009’da vizyona girecek olan Testere VI'yı beklerken Lionsgate, Saw VII’nin prodüksiyonuna ocak ayında başlanacağını açıkladı.

Testere II, III ve IV’üncü filmlerin yapım tasarımcılığı ve Testere V’in yönetmenliğini üstlenen David Hackl, serinin 7. filminin de yönetmenliğini üstlenecek.

Tüm serinin prodüktörlüğünü yapan Mark Burg and Oren Koules 7. filmde de devam edecekler. Testere IV, V ve VI'nın senaristliğini yapan Marcus Dunstan ve Patrick Melton 7. filmin de senaristleri.

Kuzey America ve Büyük Britanya’nın dünya geneli haklarını elinde tutan Lionsgate, bu güne kadar dünya genelinde 700 milyon dolardan fazla hasılat elde etti.

stargazete.com
 
S

su perisi

Kullanıcı
4 Ocak 2007
En iyi cevaplar
0
0
Son bölümündeki final sahnesi ile sonunun görünmeyeceği belliydi ki  :)
Gelsin gelsin,kaç seri olsa sıkılmadan izlerim..Sonuçda böylesi zeka ürününe sahip kaç seri film çekiliyor  :)
 
M

MAYKIL2041

Kullanıcı
23 Şub 2008
En iyi cevaplar
0
0
Ankara
Testerenin hepsini izledim 6yı da sabırsızlıkla bekliyorum.Testere serisi ile ilgili haberleri de takip etmeye çalışıyorum,bu film hiç bitecek gibi görünmüyor  :)
Testere ile ilgili 2 yazıyı paylaşmak isterim.

Prodüksiyonuna önümüzdeki Ocak ayında başlanacak "Testere VII" 3D boyutunda çekilecek!
Bu haberimize hem "Testere" hem de 3D tutkunları oldukça çok sevinecek. En çok sevilen korku filmi serilerinden olan "Testere"nin VII. filmi, son dönemin oldukça rağbet gören yeni trendi 3D boyutunda çekilecek.

Prodüksiyonuna önümüzdeki Ocak ayında başlanacak "Testere VII"nin yönetmen koltuğuna, serinin V. filminden itibaren yönetmenlik görevini üstlenen David Hackl oturacak.
"Testere VII"nin, 3D çekilecek olmasının filme neler katacağı şimdiden merak uyandırıyor.
Çağdaş Seichter / Frankfurt www.sinema.com

GN'nin okuyucularına duyurduğu bir habere göre “Testere 9” (Saw 9) serinin son filmi olacak.
'Jigsaw' rolünü canlandıran başarılı aktör Tobin Bell, serinin 7. filminin de oyuncu kadrosunda kesin olarak yer alacak.
Son yılların en çok tartışılan korku filmleri serilerinden birisi olan “Testere”nin (Saw), 7. filminin senaryo yazarları kesinleşti. Buna göre, serinin 4. filminden itibaren serisinin senaryo yazarlığını üstlenen Marcus Dunstan ve Patrick Melton, 7. filmin de senaryosuna imzalarını atacaklar.

Bu arada, 'Jigsaw' rolünü canlandıran başarılı aktör Tobin Bell, serinin 7. filminin de oyuncu kadrosunda kesin olarak yer alacak. Ayrıca, IGN'nin okuyucularına duyurduğu bir habere göre “Testere 9” (Saw 9) serinin son filmi olacak. Bu durum “Testere” hayranlarının, oldukça farklı işkence sahneleri ve öldürme yöntemleriyle 2012 yılına kadar haşır neşir olacağı anlamına geliyor.

Marcus Dunstan ve Patrick Melton ikilisinin yazdığı “Testere 6” (Saw 6) ise, Amerika'da, önümüzdeki Ekim ayında vizyona girecek.

Çağdaş Seichter / Frankfurt www.sinema.com
 
S

su perisi

Kullanıcı
4 Ocak 2007
En iyi cevaplar
0
0
Oyuncu kadrosu ve seslendirme değişmeden son bölümüne kadar izlerim..Eğer ki başrol gibi önemli bir oyuncu değişikliği yapılırsa izlemek için biraz düşünürüm..

Teşekkürler bilgilendirme için  :)
 
Üst