TEST : Yüzünüzden karakterinizi okuyun!

  • Konbuyu başlatan Codex
  • Başlangıç tarihi

Konu hakkında bilgilendirme

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Araştırma Sonuçları kategorisinde Codex tarafından oluşturulan TEST : Yüzünüzden karakterinizi okuyun! başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 8,607 kez görüntülenmiş, 26 yorum ve 0 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Araştırma Sonuçları
Konu Başlığı TEST : Yüzünüzden karakterinizi okuyun!
Konbuyu başlatan Codex
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan ekolıst
Codex

Codex

Özgür Şahin
Site Kurucusu
14 May 2006
En iyi cevaplar
0
48
Çanakkale
www.kendinigelistir.com

Yüz okuma, çok sayıda deneylerin yapılması sonucu elde edilen istatistiklere dayanarak insanın yüz yapısı ve karakter özellikleri arasındaki ilişkiyi tespit etmektir.

Gözlerimizin rengi, bakışlarımızın buğusu, saçlarımızın dalgalı ya da düz oluşu, dudaklarımızın inceliği, çenemizin uzunluğu ve yüzümüze ait diğer tüm organların biçimi, kişiliğimize dair önemli ipuçları veriyor. Yüz okuma sanatını bilenler, karşılarında duran insanın karakterine, hastalıklarına dair tüm bilgileri yüzünden alabiliyorlar.


Alnınız aşırı enliyse, siz kibirli ve övünmeyi seven biri olabilirsiniz, küçük ve yuvarlak bir alnınız varsa, durum daha da fena; çünkü siz yalancı, kibirli ve yüzeysel düşünen birisiniz. Gözlerinizin rengi koyu kahve veya koyu maviyse güvenilir, ciddi, koyu gri ise cimrisiniz. Göz kapaklarınız aşırı büyükse ciddiyetsiz, düşünmeden hareket eden birisiniz, alt göz kapaklarınız sarkıksa alkole meyliniz var demektir. Bu örnekler istenildiği kadar uzatılabilir, çünkü yüzdeki tüm organların değişik biçimlerine ait karakter tahlilleri mevcut.


...

 
D

dileklerperisi

Kullanıcı
8 Ağu 2007
En iyi cevaplar
0
0
İstanbul
Eğer tam olarak doğru cevapları verdiysem sonuçlar gezel :)
Teşekkürler
 
F

fıstık

gerçekten ilginçti ama meraktan bende yaptım :) teşekkürler codex  :)
 
S

su perisi

Kullanıcı
4 Ocak 2007
En iyi cevaplar
0
0
Karakterlerle ilgili testleri her zaman ilgi duymuşum,ve doğruluğuna inanmışımdır..sonuçlardanda kişiliğimi ortaya koyduğu gibi...

Profilden baktığınızda alnınızın yapısı
Mantık çerçevesinde ve adım adım ilerleyerek düşünmeyi tercih ederler. Kendilerine aktarılan bilgilerin de aynı şekilde mantıklı olmasını, karmaşık ve çok hızlı aktarılmamasını özellikle isterler. Bu nedenle baskı altında sağlıklı düşünemeyebilirler. Çok hızlı karar vermeleri ve harekete geçmeleri istendiğinde, tam tersi bir şekilde tamamen de hareketsiz kalabilirler. Herhangi bir konuyu öğrendiklerinde  nerede ise ölünceye kadar unutmazlar. :-\ :-X
Kaşlarınızı inceleyin. Nasıl tanımlarsınız?
İnsan ilişkilerinde güçlü bir samimiyet isteği duyan kişilerdir. Özel hayatındaki ilişkilerinde de, ilişkide bulundu kişiye bağlanmaktan çekinmezler. Beraber oldukları kişilerden düşünceli olmalarını ve hayatın bütün yönlerini paylaşmalarını beklerler. Söz vermenin ne kadar önemli olduğunun fazlasıyla farkındadırlar. Karşılaşabilecekleri problem, ilişkide oldukları kişiye gereken özel alanı sağlamakta zorlanmaları olacaktır.
insan ilişkilerindeki tek hatam karşımdakini kendim gibi görüp çabuk samimi olmam sanırım.. :(
Burnunuz
Bazı çalışanlar için çok zor görünen detaylarla dolu bir görevde rahatlıkla başarılı olabilirler. Çok çalışmaktan hiç bir zaman korkmadıkları gibi, bir an evvel işe girişmeyi ve işi bitirmeyi bilirler.
en belirgin özelliğim:)
Ağzınız
Dışa dönük, girişken, konuşkan ve kendini ifade etmekte daha küçük ağızlı kişilere oranla rahat olan bir kişiliktir. Ağız büyüklüğü arttıkça dışadönüklük ve kendini ifade edebilme yetaneklerinin de arttığı gözlenmiştir.
. Yüz şekliniz
Bu tip yüzlerde herhangi belirgin bir özellik öne çıkmamıştır. Dikkatin kendisine yöneltilmesinden hoşlanmayan nazik kişilerdir. İşlerlerini sessiz, sakin ve başarıyla yaparlar. Başarılarının başkaları tarafından takdir edilmesinin şart olmadığını düşünürler. Yardımsever ve paylaşmaya hazır kişilerdir.


Teşekkürler codex.. bu yanıtımı aynen kalbim gen tr yede ekliyorum... ;)
 
E

efsane_18

Kullanıcı
12 Ara 2007
En iyi cevaplar
0
0
Giresun
aynen tuttu hepsi anneme babamada yaptım paylasım için saol :D :D
 
K

kabeka

Kullanıcı
17 Ocak 2008
En iyi cevaplar
0
16
İstanbul
gayet güzel bir test bu testleri nasıl hazırlıyorlar büyük saygı duyuyorum  ???
teşekkürler :)
 
C

catzilla

Mantık çerçevesinde ve adım adım ilerleyerek düşünmeyi tercih ederler. Kendilerine aktarılan bilgilerin de aynı şekilde mantıklı olmasını, karmaşık ve çok hızlı aktarılmamasını özellikle isterler. Bu nedenle baskı altında sağlıklı düşünemeyebilirler. Çok hızlı karar vermeleri ve harekete geçmeleri istendiğinde, tam tersi bir şekilde tamamen de hareketsiz kalabilirler. Herhangi bir konuyu öğrendiklerinde  nerede ise ölünceye kadar unutmazlar.

Zihinsel odaklanma noktaları tamamen insan ağırlıklıdır. Çevrelerini anlayabilmek için insan ilişkilerini doğru algılamaları gerektiğini düşünürler. Herhangi bir konu anlatırken kişisel deneyimlerle ilişkilendirilmesi, konunun anlaşılmasını hızlandırcaktır. Bir fikir ya da bir teorinin teknik detaylarından çok gerçek hayatta nasıl bir etki yaratacağının ve nasıl uygulanacağının anlatılmasını tercih ederler.

Yaratıcı ve hayal gücü oldukça kuvvetli kişilerdir. Hayatın olumlu yönlerini görebilme yeteneğine sahiptirler. -Her işte Hayır vardır- yaklaşımını benimsedikleri için zaman zaman başkaları için imkansız görünen başarılara imza atabilirler. Yine de işler planlandığı gibi yürümez ise, kolay yıkılmamayı öğrenmeleri gerekebilir.

Her ne kadar yakın olmaktan hoşlansalar da, ilişkilerde, bağımsız geçirilen zamanın öneminin farkındadırlar. Bir başka deyişle ne tamamen yalnız olmayı seven ne de bağlı olmaktan hoşlanan bir kişiliktir. Dengeli bir ilişkide hem beraberliğin hem de bağımsız zaman geçirmelerin olması gerektiğine inanır.

Çalıştıkları ortamların ve metodların kendi kontrolleri içerisinde olması konusunda hassastırlar. Yaptıkları işlerde öncelikleri belirleme ve işin hızını ayarlayabilme olanağı bulurlarsa daha verimli çalışabilirler.

Başkalarından duyduklarından çok, kendine odaklanmış ben merkeziyetçi bir kişiliktir. Görsel ağırlıklı bir yaklaşımla, bilgi edinirken duyduklarından çok gördüklerine önem verir.

İçedönük ve ihtiyatlı bir kişiliktir. Karşısındakini çok iyi tanımadan düşüncelerini ve hislerini kesinlikle ortaya çıkarmaz. Durgun su derin olur.

Doğal bir kendine güven duygusuna sahip kişilerdir. Zorluklardan çekinmez ve rahatsızlık duymazlar. ::)

paylaşımınız için teşekkürler. :)
 
I

ilenay

Kullanıcı
28 May 2008
En iyi cevaplar
0
0
güzel bir test teşekkürler  :)
 
Üst