Tercih İçin Önerileriniz?

  • Konbuyu başlatan AYSBERGE
  • Başlangıç tarihi

Konu hakkında bilgilendirme

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Serbest Kürsü kategorisinde AYSBERGE tarafından oluşturulan Tercih İçin Önerileriniz? başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 2,263 kez görüntülenmiş, 4 yorum ve 0 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Serbest Kürsü
Konu Başlığı Tercih İçin Önerileriniz?
Konbuyu başlatan AYSBERGE
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan AYSBERGE
A

AYSBERGE

Kullanıcı
2 Kas 2008
En iyi cevaplar
0
0
Sevgili 'KendiniGeliştir' Üyeleri ve Yetkilileri;

Sözel bölümü öğrencisiyim ve ÖSS - SÖZ 2 Puanım:303 hangi Üniversitelere tercih yapabilirim EDEBİYAT veyahut COĞRAFYA okumak istiyorum. Yardımlarınız için şimdiden tüm duyarlı ark. teşekkürler.
 
B

Batusch

Kullanıcı
22 Mar 2009
En iyi cevaplar
0
0
Hangi şehir istediğine bağlı olarak, belki biraz farklı bir yaklaşım olacak ama bu kişisel bir görüş. Ben psikoloji okumanı isterdim ve çok da tavsiye edebilirim. İnsan kendini ve diğer insanları tanımak adına mükemmel bir hayatın içinde buluyor.. Eğer ki, bir olsun ilgi duyuyorsan psikoloji bölümünü düşünmeni isterim..
 
A

AYSBERGE

Kullanıcı
2 Kas 2008
En iyi cevaplar
0
0
Öncelikle "TEŞEKKÜRLER" BatuhanElbette FELSEFE GURUBU isterim özellikle PD lakin puan ortada işte... :-\ Artı PSİKOLOJİ VS. EŞİT AĞIRLIK'da. Yaa hangi şehir olursa olsun yeterki okuyabileyim bu ilk girişim ikinci olsun istemem açıkcası. Söyledigim gibi SÖZEL II 303 puanla tercih yapacam nereleri önerirsiniz üniversite ve fakülte olarak.
 
B

Batusch

Kullanıcı
22 Mar 2009
En iyi cevaplar
0
0
peki son bir öneride daha bulunsam. Puanları pek bilmiyorum bu konuda pek bir bilgim yok fakat madem puanını düşük olarak görüyorsun, puanının yettiği örneğin, Eskişehir Anadolu Üniversitesinde ya da Afyon'daki Üniversitede bir bölüme yerleş. Hazırlık okuman gerekir mi bilmiyorum ama birinci sınıfta da gerekli çabayı ve çalışmayı gösterirsen daha iyi bir üniversitede farklı bir bölüme geçme imkanın olabilir. Hatta 2. sınıfta çift anadala geçerek PD bile okuyabilirsin. Tabii bunlar hep senin yerleştikten sonra o bölümde göstereceğin çabaya bağlı yanlış anlaşılmasın. Farklı bir noktaya yöneltmek gibi görünmesin. İkinici sene tekrar hazırlanmak istemiyorsan iyi bir şekilde yerleşebildiğin yerleri araştır derim ardından ileriye yönelik neler yapabileceğini de öğren ve bir plan yap.. Örneğin ben biyoloji 4. sınıftayım şu an ama psikoloji okumayı istiyorum ve ÖSSye tekrar girmektense hocalarla konuşup geçiş koşullarını öğrendim bu yıl derslerine girip gerekli bilgiyi edinip yüksek lisansımı psikolojide yapıcam .. Şu 4 yıl içinde zaten aklına çok farklı şeyler gelio hele ki mezun olma konusu baş gösterince aklının almadığı şeyler düşünüyorsun.. Bir üniversiteye girdikten sonrası tümüyle senin çbana bakar.. Her konuda da kendini eğitebilirsin eğer istersen.. Daha fazla uzatmama gerek zaten.. Güzel bir tercih yapacağından eminim. Şimdiden başarılar diliyorum sana..
 
A

AYSBERGE

Kullanıcı
2 Kas 2008
En iyi cevaplar
0
0
Çok çok TEŞEKKÜRLER önerileri itinayla değerlendirecem.
 
Üst