Terapi isteyenlere... Sanal tearapi...

• Konbuyu başlatan su perisi
  • Başlangıç tarihi

Konu hakkında bilgilendirme

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Anlık Kareler (Fotoğraf Dünyası) kategorisinde su perisi tarafından oluşturulan Terapi isteyenlere... Sanal tearapi... başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 7,631 kez görüntülenmiş, 23 yorum ve 0 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Anlık Kareler (Fotoğraf Dünyası)
Konu Başlığı Terapi isteyenlere... Sanal tearapi...
Konbuyu başlatan su perisi
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan DENİZ YILDIZI
L

lavinyaa

Kullanıcı
16 Eki 2008
En iyi cevaplar
0
0
İstanbul
resımler muthıs bır doga hayranı olarak oraya gıtmek ısterdım =))

hatta su an su resımlerının ıcınde cok sevdıgım ınsanlardan bırı olsa bılgısayarın ıcınden bana elını uzatsa alsa sonra benı yanına beraber gezsek kossak cossak oralarda:)))

tesekkur ederım paylasım ıcın

baslıgı gorunce aklıma netten yapılan sanal terapı sıtesı geldı :)) reklam beklerken hayallerımı buldum :))

S

su perisi

Kullanıcı
4 Ocak 2007
En iyi cevaplar
0
0
lavinyaa' Alıntı:
resımler muthıs bır doga hayranı olarak oraya gıtmek ısterdım =))

hatta su an su resımlerının ıcınde cok sevdıgım ınsanlardan bırı olsa bılgısayarın ıcınden bana elını uzatsa alsa sonra benı yanına beraber gezsek kossak cossak oralarda:)))

tesekkur ederım paylasım ıcın

baslıgı gorunce aklıma netten yapılan sanal terapı sıtesı geldı :)) reklam beklerken hayallerımı buldum :))
"orada olmak isterdim" sözü seni başka bir yere davet ediyor kabul edersen eger... :)

http://www.kendinigelistir.com/forum/index.php/topic,8724.msg107669.html#msg107669

D

DENİZ YILDIZI1

Kullanıcı
10 Eki 2008
En iyi cevaplar
0
0
Ankara
Hepsi birbirinden güzel harika manzaralar.her birinde farklı ruh halleri  hissediliyor.                  teşekkürler çok güzel su perisi