TELEFON NUMARASINA REKOR FİYAT!!!

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan MEDİHA1
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

MEDİHA1

Kullanıcı
666 66 66

Katar'da düzenlenen müzayede ile bir telefon numarası rekor fiyata satılarak Guiness Rekorlar Kitabı'na girdi. Katar Telekom tarafından satılan 666 66 66 numaralı telefonu 2,75 milyon dolara satın alan kişinin adı açıklanmadı. Rekor fiyatın geçen yıl gerçekleştiği, önümüzdeki yıl Rekorlar Kitabı'na gireceği belirtildi.

Daha önceki rekor 8888 8888 numaralı hattın satışının gerçekleştiği Çin'e aitti. Çin'deki hat 480 bin dolara satılmıştı. Katar Telekom'un Yönetim Kurulu üyesi Adil el Mutava, Katarlılara yönelik kampanyalar düzenlediklerini, bu şekilde bir satışın gerçekleşmesinin de kendilerini gururlandırdığını söyledi.

ALINTI

rakama bakarsak bu satış şeytanın işi gibi duruyo:)

bide satılan kişinin ismi açıklanmıyor diyor sanki öğrenmek zor :)

herhangi birisinin karıştıramayacağı kadar netliğe sahip bir numara. çok da pahalıya gitmiş ya  :)

bir ara da seri ilanlar sayfasında turkcell 0532 hatlı telefon numaraları 5 milyara yakın para ile satılıyordu.  :D şimdi bedava veriyorlar.

TrigonometRi' Alıntı:
herhangi birisinin karıştıramayacağı kadar netliğe sahip bir numara. çok da pahalıya gitmiş ya  :)

bir ara da seri ilanlar sayfasında turkcell 0532 hatlı telefon numaraları 5 milyara yakın para ile satılıyordu.  :D şimdi bedava veriyorlar.
ONUN SEBEBİ TURCELLİN İLK ÜRETTİĞİ NUMARALAR 532 İLE BAŞLAR. BU YÜZDEN DİNLENEMEYEN NUMARALARDIR. MAFYA BABALARI FELAN ÖZEL ALIYOMUŞ DİYE DUYMUŞTUM. İLGİNÇ. ŞİMDİ NİYE BEDAVA GİDİYO ANLAMADIM...

MEDİHA' Alıntı:
TrigonometRi' Alıntı:

ONUN SEBEBİ TURCELLİN İLK ÜRETTİĞİ NUMARALAR 532 İLE BAŞLAR. BU YÜZDEN DİNLENEMEYEN NUMARALARDIR. MAFYA BABALARI FELAN ÖZEL ALIYOMUŞ DİYE DUYMUŞTUM. İLGİNÇ. ŞİMDİ NİYE BEDAVA GİDİYO ANLAMADIM...

0532 li hatlar ilk olduğu için iş dünyasında " yıllardır bu işi yapıyorum " imajı vermek isteyen adamların aldığı hat diye biliyordum ben de.  :D

TrigonometRi' Alıntı:
MEDİHA' Alıntı:
TrigonometRi' Alıntı:

0532 li hatlar ilk olduğu için iş dünyasında " yıllardır bu işi yapıyorum " imajı vermek isteyen adamların aldığı hat diye biliyordum ben de.  :D

DİNLENEMEDİĞİNİ BİLİYORUM AMA TABİ Kİ BİRAZ HAVAM OLSUN DİYENLER ALABİLİRLER. NELERE RASTLANMIYOR Kİ... EN YAKIN ÖRNEĞİ BU KONU. NE DİYEYİM DEĞİŞİK. BABAM DA İLK TELEFON ÇIKTIĞINDA ALMIŞTI. 532Lİ HAT YANİ. BU MAFYA BABALARI KULLANIYORMUŞ DİYİNCE ÇOK GÜLMÜŞTÜK :) NEYSE....

bi telefon numarasına bu kadar çok fiyat veren insanlarda var demek çok gusel bir paylasım
sasırdım teşekkurler canım :D

Geri