teknolojiye bagimlilik yardim edin

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan kasim-68
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

kasim-68

Kullanıcı
Sizler buna ne dersiniz bilmiyorum ama benim takintili oldugum bir konu var eminim sizlerinde vardir. Ama benim kisi biraz garip ben teknolojiye biraz fazla düskünüm telefonlara özellikle hangi telefon olursa olsun cabuk sikiliyorum örnegin 1 telefon alayim 1 ay kullaniyorum yeni eski farketmez degistirmek istiyorum acaba bana bu konuda yardim edebilecekmisiniz ???? simdiden tesekkür ederim herkeze

ben geldim sen gitmişsin  :( neyse, sağlık olsun :) ben farklı bi hobi bulmanı öneririm.. ilgini farklı alanlara yönlendirirsen bu teknoloji çılgınlığından kurtulabilirsin.. ayrıca ticareti de düşünebilirsin?? eğer telefonlara bilgisayarlara vb. meraklıysan, pazar oluşturabilirsen sürekli bir sirkülasyon sağlarsın ve böylece hem telefon senin eline gelmiş olur, hem de elinden çıkarıp para kazanarak hevesini de arada almış olursun :D

kusura bakma benimde yemem gereken bir kac sey vardi :D yani anliyorum ama o kadar cok iyi degil ben galiba biraz cabuk sikiliyorum

;) haliyle haklısın :D ama bak farkında olman büyük bi fırsat, ben seninle aynı sıkıntıya sahip olan ama bunu yaşam tarz haline getirmiş olan birisini tanıyorum, gerçekten bilinçsizce para harcıyor.. eğer birşeylerin ters gittiğinin farkındaysan ve değiştirmek istiyorsan, zaten başlamış demektir :) farkındalığıı artırdıkça da her şey daha güzele gider :))

Bence sıkılmanın sebebi sana hep daha iyi görüneni alman da olabilir.
Belkide çok fonksiyonu olan,her türlü işini görebilen sıradan bir telefon alıp onu uzun süre kullandıktan sonra bunu bir ihtiyaç gibi hissetmekten kurtulabilirsin.

Tabi bu benim düşüncem ve tavsiyem şu ki Türkiye'deki teknoloji Avrupa'da, Amerika'da yok.Sebebi de bizim teknolojiye olan merakımız fakat bunu teknolojiyi geliştirmek değil de satın almak yönünde kullandığımız sürece sömürülmeye devam edeceğiz.
Sürekli yeni modeller çıkacak ve bizde sürekli yeni ürünler satın alacağız.Biraz bilinçli olsak,kendimizi kullandırtmasak bu şirketlerin ekmeğine yağ sürmemiş oluruz, belki de ülke olarak çok daha ileride oluruz o zaman..

Geri