teknolojiye bagimlilik yardim edin

• Konbuyu başlatan kasim-68
  • Başlangıç tarihi

Konu hakkında bilgilendirme

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Serbest Kürsü kategorisinde kasim-68 tarafından oluşturulan teknolojiye bagimlilik yardim edin başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 2,140 kez görüntülenmiş, 6 yorum ve 0 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Serbest Kürsü
Konu Başlığı teknolojiye bagimlilik yardim edin
Konbuyu başlatan kasim-68
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan kasim-68
K

kasim-68

Kullanıcı
26 Nis 2010
En iyi cevaplar
0
0
deutschland
Sizler buna ne dersiniz bilmiyorum ama benim takintili oldugum bir konu var eminim sizlerinde vardir. Ama benim kisi biraz garip ben teknolojiye biraz fazla düskünüm telefonlara özellikle hangi telefon olursa olsun cabuk sikiliyorum örnegin 1 telefon alayim 1 ay kullaniyorum yeni eski farketmez degistirmek istiyorum acaba bana bu konuda yardim edebilecekmisiniz ???? simdiden tesekkür ederim herkeze

S

spestnaz

Kullanıcı
22 Eyl 2009
En iyi cevaplar
0
0
İstanbul
www.tarafsizim.com
bu aslında bir farkındalık mücadelesidir :) İlgini cezbediyor teknoloji, bunu değişik şekillerde kanalize edebilirsin.. Dur mantı yiyim gelip yazıcam  :D

S

spestnaz

Kullanıcı
22 Eyl 2009
En iyi cevaplar
0
0
İstanbul
www.tarafsizim.com
ben geldim sen gitmişsin  :( neyse, sağlık olsun :) ben farklı bi hobi bulmanı öneririm.. ilgini farklı alanlara yönlendirirsen bu teknoloji çılgınlığından kurtulabilirsin.. ayrıca ticareti de düşünebilirsin?? eğer telefonlara bilgisayarlara vb. meraklıysan, pazar oluşturabilirsen sürekli bir sirkülasyon sağlarsın ve böylece hem telefon senin eline gelmiş olur, hem de elinden çıkarıp para kazanarak hevesini de arada almış olursun :D

K

kasim-68

Kullanıcı
26 Nis 2010
En iyi cevaplar
0
0
deutschland
kusura bakma benimde yemem gereken bir kac sey vardi :D yani anliyorum ama o kadar cok iyi degil ben galiba biraz cabuk sikiliyorum

S

spestnaz

Kullanıcı
22 Eyl 2009
En iyi cevaplar
0
0
İstanbul
www.tarafsizim.com
;) haliyle haklısın :D ama bak farkında olman büyük bi fırsat, ben seninle aynı sıkıntıya sahip olan ama bunu yaşam tarz haline getirmiş olan birisini tanıyorum, gerçekten bilinçsizce para harcıyor.. eğer birşeylerin ters gittiğinin farkındaysan ve değiştirmek istiyorsan, zaten başlamış demektir :) farkındalığıı artırdıkça da her şey daha güzele gider :))

S

shrewd_ua

Kullanıcı
15 Tem 2009
En iyi cevaplar
0
0
Ankara
www.facebook.com
Bence sıkılmanın sebebi sana hep daha iyi görüneni alman da olabilir.
Belkide çok fonksiyonu olan,her türlü işini görebilen sıradan bir telefon alıp onu uzun süre kullandıktan sonra bunu bir ihtiyaç gibi hissetmekten kurtulabilirsin.

Tabi bu benim düşüncem ve tavsiyem şu ki Türkiye'deki teknoloji Avrupa'da, Amerika'da yok.Sebebi de bizim teknolojiye olan merakımız fakat bunu teknolojiyi geliştirmek değil de satın almak yönünde kullandığımız sürece sömürülmeye devam edeceğiz.
Sürekli yeni modeller çıkacak ve bizde sürekli yeni ürünler satın alacağız.Biraz bilinçli olsak,kendimizi kullandırtmasak bu şirketlerin ekmeğine yağ sürmemiş oluruz, belki de ülke olarak çok daha ileride oluruz o zaman..

K

kasim-68

Kullanıcı
26 Nis 2010
En iyi cevaplar
0
0
deutschland
gercekten sizlere cok tesekkür ediyorum yardimlarinizdan dolayi :)