Abi anlamadım diosan. Hiç bişe diyemem, ama yok bu açıklama için kitap yazmak gerekir diosan onuda yazarız ama burada yayınlanmaz bah onu sölim sen anal
Abi anlamadım diosan. Hiç bişe diyemem, ama yok bu açıklama için kitap yazmak gerekir diosan onuda yazarız ama burada yayınlanmaz bah onu sölim sen anal
şöyle yapalım,biraz öncede tutankhamon la bir kitabında anlasamadık sanırım..Aslında bir konu açsam,"biri bana anlatsın" diye...Anlayamadıgımız kitapalrla ilgili sorular olursa orda destan yazılsın.. :
Valla ben anlamam,ben sizin okudugunuz türlerden okumuyorum. Zaten okumayı bırakalımda uzun zaman oldu,okumamda bundan sonra. Okuyanlar ilgilenir artık.
Merhaba Ziyaretçi hoşgeldin ! Forumdan daha fazla yararlanmak için buradan kayıt olunuz Hello Welcome to Guest! Register here to benefit more from the forum
Bu site, içeriği kişiselleştirmenize, deneyiminizi uyarlamanıza ve kaydolduğunuzda oturumunuzu açık tutmanıza yardımcı olacak çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek, çerezleri kullanmamıza izin veriyorsunuz.