Taş meclisi (Yine bir GRANGE klasigi)

• Konbuyu başlatan su perisi
  • Başlangıç tarihi

Konu hakkında bilgilendirme

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Kitap Önerileri kategorisinde su perisi tarafından oluşturulan Taş meclisi (Yine bir GRANGE klasigi) başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 6,147 kez görüntülenmiş, 23 yorum ve 0 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Kitap Önerileri
Konu Başlığı Taş meclisi (Yine bir GRANGE klasigi)
Konbuyu başlatan su perisi
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Zynep
K

korsan

Kullanıcı
18 Kas 2007
En iyi cevaplar
0
36
Gaziantep
Abi anlamadım diosan.
Hiç bişe diyemem, ama yok bu açıklama için kitap yazmak gerekir diosan onuda yazarız ama burada yayınlanmaz bah onu sölim sen anal  :)

S

su perisi

Kullanıcı
4 Ocak 2007
En iyi cevaplar
0
0
Korsan' Alıntı:
Abi anlamadım diosan.
Hiç bişe diyemem, ama yok bu açıklama için kitap yazmak gerekir diosan onuda yazarız ama burada yayınlanmaz bah onu sölim sen anal  :)
şöyle yapalım,biraz öncede tutankhamon la bir kitabında anlasamadık sanırım..Aslında bir konu açsam,"biri bana anlatsın" diye...Anlayamadıgımız kitapalrla ilgili sorular olursa orda destan  yazılsın.. ::)

K

korsan

Kullanıcı
18 Kas 2007
En iyi cevaplar
0
36
Gaziantep
Valla ben anlamam,ben sizin okudugunuz türlerden okumuyorum.
Zaten okumayı bırakalımda uzun zaman oldu,okumamda bundan sonra.
Okuyanlar ilgilenir artık.

Z

Zynep

Kullanıcı
17 May 2006
En iyi cevaplar
0
0
İstanbul
Su Perisi, tanıtım farklıdır, okunan kitabı kendi yorumunla paylaşmak farklı bir durumdur.

su perisi' Alıntı:
Elbette her okudugumuz kitap yada film tanıtımı yapılamaz...Yorum yapabilirim ama begenemdim ise tanıtımını yapıp konu kirliligi yapmam...

Beğenmediğinide paylaşabilirsin ayrıca.
Bu kadar çok kitap okuyan bir kişiye neden anlatmak istediğimi anlatamadığım için üzüntü içindeyim şu anda.

Açık ve net anlattım, ve özel mesajlada durumu açıkladım.

Bu arada, sözettiğin diğer konu, okumakla ilgili durumlar Yönetim tafaından değerlendirilecektir.
Teşekkürler.