tablo...

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan eftelya
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
ressamın da kalbi altın; ne kadar ince düşünmüş ; son cümle çok yürekten...

Değerli olan sırların  değerli kişilerde bulunması ikisinin de alın teri el emeği ile ortaya konulan yaklaşım. Değerini anlayacak kişilerde olması. Kolay para kazananların emeksiz kazananlar bu  tablonun değerini anlamazdı

Kurnazlıktan uzak niyet saflığından-amaca ulaşmak için safiyane çabalamadan ve bedel için pazarlık sebebinde kendisini haklı görmekten alınacak dersler var!!!...

Bir ayrıntıysa;
Çocukça saflık yaşamın pazarlıkla elde edilecekleri/bedel ödeme konusunda gereğinin tereddütsüz yerine getirilecekleri  konusunda ters bir hipnoz yaratmasın.
Dilemek ve elde etmek için beceriler-bedeller ve feragatlar gerekir.

Bir vidanın yuvasına uyması gibidir!!!...
Elinizdeki vidayla başkasındaki yuva uyumsuzsa,ya siz vidayı değiştireceksiniz yada elinizdeki vidaya uygun yuva bulacaksınız!!!.

Evet
Emek=maddiyat..
Ancak emeğin değerini bilen için para(Hele de sanat konusunda) çok önemli olmasa gerek? 
Konu gerçekten anlamlı ve güzeldi..

"evet ben bu resme milyonlarini verecek bir sürü insan bulabilirdim, ancak tüm servetini bu resme verecek kaç kisi bulabilirdim?..

paylaşım için teşekkürler...

Paranında satın alamıyacağı şeyler vardır,Önemli olan asla birilerinin umudunu kırmamak,belki sahip oldukları tek şey 'o'dur.

Geri