Benimki düştü de kurtaramadım iyikide kurtaramadım yoksa kullanamazdım. Rezil oldum azcık ama olsun n'palım :-[Su Perisi' Alıntı:Bende tam tuvalete düşürüldüğü durumda ne yapmalı diye soracaktım allahtan böylesi bir kaza daha başıma gelemdi..Yoksa o telefonu bir daha kullanamazdım..Ama arkadaşımın başına arada bir geliyor ıslandığı ve yukardaki kurutma talimatlarını bilmediği için içindeki tellerinde oksiklenme oluyor sonrası malüm..Bu bilgileri onada aktaracağım. ne olsa yine bir vukatı çıkacak)
teşekkürler zynep..Bellimi olur bir gün bizim başımızada gelebilir,o zaman bunları uygulayacagım.. Özellikle pirinç taneleriin arasında bırakma fikri çok dogru..
ben tuvalete düşürmüştüm o panikle naptığımıda bilmiyorum elimi daldırıp aldım koşa koşa şarjını ve sım kartımı çıkarttımm mentollü mendillerle sildim makinayla kuruttum bi gün boyunca kaloriferin üzerinde tuttum sonraki gün korkarak açmayı dendim ve telim çalışıyodu hemen telefoncuyaverip temizlettirdim 1 sene geçti hala çalışıyor sadece bir tuşu oksitlendi o kadarda olur zaten işe yaramıyodu o tuşSu Perisi' Alıntı:Bende tam tuvalete düşürüldüğü durumda ne yapmalı diye soracaktım allahtan böylesi bir kaza daha başıma gelemdi..Yoksa o telefonu bir daha kullanamazdım..Ama arkadaşımın başına arada bir geliyor ıslandığı ve yukardaki kurutma talimatlarını bilmediği için içindeki tellerinde oksiklenme oluyor sonrası malüm..Bu bilgileri onada aktaracağım. ne olsa yine bir vukatı çıkacak)
teşekkürler zynep..Bellimi olur bir gün bizim başımızada gelebilir,o zaman bunları uygulayacagım.. Özellikle pirinç taneleriin arasında bırakma fikri çok dogru..
Ya sorma aynen o olaysan sonra telefonu banyoya bile sokmuyorumcrt' Alıntı:Hep söylemişimdir dikkatli olmak gerek diye: (
Ama bin nasihatten bir musibet iyidir gibime geliyor: (
Hahahhahahaha çin çin reklamcrt' Alıntı:Ebru Şükrethaline sen şanslısın ...
Bak pirinç dedinizde ...
Memleketim Çorum/Kargı'nın pirinci çok kaliteli çok güzeldir...
Reklamını yapmadan geçemeyeceğim.