Suya düşen cep telefonu nasıl çalıştırılır?

• Konbuyu başlatan Zynep
  • Başlangıç tarihi

Konu hakkında bilgilendirme

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Garip Olaylar \/ İlginç Bilgiler kategorisinde Zynep tarafından oluşturulan Suya düşen cep telefonu nasıl çalıştırılır? başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 23,644 kez görüntülenmiş, 33 yorum ve 0 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Garip Olaylar \/ İlginç Bilgiler
Konu Başlığı Suya düşen cep telefonu nasıl çalıştırılır?
Konbuyu başlatan Zynep
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan crt
B

busra309

Kullanıcı
22 Haz 2007
En iyi cevaplar
0
0
Kayseri
:) :) :)
tşk. :)benimde bir arkadaşım tam sınava girmeden önce tuvalate düşürmüştü.telefonda kendinin değilmiş.babasınınmış...bide pahalı olunca kız çok panik oldu ama telfonu çıkartamadı.hem çıkarsa bile bi daha kullana bileceklerini zannetmiyodum.

B

blt.cemile

Kullanıcı
11 Ara 2008
En iyi cevaplar
0
0
Su Perisi' Alıntı:
Bende tam tuvalete düşürüldüğü durumda ne yapmalı diye soracaktım:) allahtan böylesi bir kaza daha başıma gelemdi..Yoksa o telefonu bir daha kullanamazdım..Ama arkadaşımın başına arada bir geliyor:) ıslandığı ve yukardaki kurutma talimatlarını bilmediği için içindeki tellerinde oksiklenme oluyor sonrası malüm..Bu bilgileri onada aktaracağım. ne olsa yine bir vukatı çıkacak:))
teşekkürler zynep..Bellimi olur bir gün bizim başımızada gelebilir,o zaman bunları uygulayacagım.. Özellikle pirinç taneleriin arasında bırakma fikri çok dogru..
Benimki düştü de kurtaramadım iyikide kurtaramadım yoksa kullanamazdım. :) Rezil oldum azcık ama olsun n'palım :-[
Yararlı bilgilerdi teşekkürler Zynep

B

beybüke

Kullanıcı
16 Ocak 2010
En iyi cevaplar
0
0
Su Perisi' Alıntı:
Bende tam tuvalete düşürüldüğü durumda ne yapmalı diye soracaktım:) allahtan böylesi bir kaza daha başıma gelemdi..Yoksa o telefonu bir daha kullanamazdım..Ama arkadaşımın başına arada bir geliyor:) ıslandığı ve yukardaki kurutma talimatlarını bilmediği için içindeki tellerinde oksiklenme oluyor sonrası malüm..Bu bilgileri onada aktaracağım. ne olsa yine bir vukatı çıkacak:))
teşekkürler zynep..Bellimi olur bir gün bizim başımızada gelebilir,o zaman bunları uygulayacagım.. Özellikle pirinç taneleriin arasında bırakma fikri çok dogru..
  ben tuvalete düşürmüştüm o panikle naptığımıda bilmiyorum elimi daldırıp aldım koşa koşa şarjını ve sım kartımı çıkarttımm mentollü mendillerle sildim makinayla kuruttum bi gün boyunca kaloriferin üzerinde tuttum sonraki gün korkarak açmayı dendim ve telim çalışıyodu hemen telefoncuyaverip temizlettirdim 1 sene geçti hala çalışıyor sadece bir tuşu oksitlendi o kadarda olur zaten işe yaramıyodu o tuş :)

B

blt.cemile

Kullanıcı
11 Ara 2008
En iyi cevaplar
0
0
crt' Alıntı:
Hep söylemişimdir dikkatli olmak gerek diye: (
Ama bin nasihatten bir musibet iyidir gibime geliyor: (
Ya sorma aynen o olaysan sonra telefonu banyoya bile sokmuyorum :)

I

ibrahimgemlik

Kullanıcı
23 Ocak 2010
En iyi cevaplar
0
0
Bursa
Telefon suya dustumu hemem alelacele bir bardak su bulup üzerine içicen. :-\

crt

crt

Kullanıcı
11 Eyl 2009
En iyi cevaplar
0
38
İstanbul
Çokta dikkatliyimdar ama  kurtaramadım telefonumu.Suya düştüğünde  öylece bakakaldım:)
Neyse bu sayede telefonumu yenilemiş oldum.

E

ebruliyn

Kullanıcı
29 Nis 2008
En iyi cevaplar
0
0
Bende ilk defa düşürdüm ve 3 gün pirinçlerin içinde yattı :D Tedavisi bitti ve iyileşti 8)

crt

crt

Kullanıcı
11 Eyl 2009
En iyi cevaplar
0
38
İstanbul
Ebru:) Şükret haline sen benden şanslısın ...
Bak pirinç dedinizde ...
Memleketim Çorum/Kargı Pirinci çok kaliteli çok güzeldir...
Reklamını yapmadan geçemeyeceğim.:)

E

ebruliyn

Kullanıcı
29 Nis 2008
En iyi cevaplar
0
0
crt' Alıntı:
Ebru:) Şükrethaline sen şanslısın ...
Bak pirinç dedinizde ...
Memleketim Çorum/Kargı'nın pirinci çok kaliteli çok güzeldir...
Reklamını yapmadan geçemeyeceğim.
Hahahhahahaha çin çin reklam

Bilmiyorum crt pirinç nerenindi ama  baldoydu;D

crt

crt

Kullanıcı
11 Eyl 2009
En iyi cevaplar
0
38
İstanbul
Ebrucum  sen bırak Çin'i falan .
İnann şaka değil bizim Kargı'nın pirinci gerçekten bir numara ve bu konuda rakip tanımıyoruz.
Telefonu suya düşenlere  ve de pilavı çok  sevenlere duyrulur:)

E

ebruliyn

Kullanıcı
29 Nis 2008
En iyi cevaplar
0
0
Ben Çorum'a gittim hep leblebi vardı
Hattuşaşı falan epey arşınladım,güzeldi
Ama hiç pirincini duymamıştım,öğrenmiş oldum,teşekkürler ;)
Artık yolum düşerse leblebi değil pirinçle dönerim ;D

crt

crt

Kullanıcı
11 Eyl 2009
En iyi cevaplar
0
38
İstanbul
Doğru canım Çorum'un leblebisi ünlüdür...
İlçesi Kargı'dan Kızıl Irmak geçer dolayısıyla pirinç yetişir .
Bu arada Kargı Bamyası ve Kargı Tulum Peyniri de çok ünlüdür.
Oğlum reklamcıya banada geçti .Her konuyu reklama hatta siyasete bağlayabilirim :)