Toplum olarak hepimize bi'haller oldu Adeta kuzu gibi sessiz sakin bir bekleyişe geçtik..Bu susmalar birgün hepimizi bitirecek gibime geliyorya neyse.. Susayım bari
Susmak kabullenmek değil, cevaptır anlayabilene.. Bil ki, kısa cümleler kuruyorsa insan, uzun yorgunlukları vardır sadece. Çoğu defa susmayı tercih işte etmem bundandır.
Tuğbacım Bi'dene istersen ruhun dinlenir. Fazla yorulmazsın. Çünkü ben bazen öyle yapıyorum.Sadece seyrediyorum .Haklı olduğumu anlaşıldığında zaten sorun yok ..Anlamayan içinse fazla uğraşmanın gereksiz olduğunu düşünüyorum..
Düşüncelerine yalan-dolan katmadan doğrularını konuşabilmek gerekirse ölümü göze alabilmek cesaret işidir... İnsanlar yalnızca konuştukları şeylerden değil, sustukları şeylerden de sorumludurlar." demişti Uğur Mumcu. Ve bir bomba susturdu onu.!
Bencilliğin ,ben merkezciliğin ve boşvermişliğin ana temasıdır. Duymayacak,görmeyecek,susacak ve üç maymunu oynayacaksın. Ne diyelim darısı susamayıp kendini riske atanların başına
Zamanında çoğu konuda suskun kaldığım için üzülüyor olsamda en azından boş konuşmktan iyidir diyor... En azından her konuştuğum sözün arkasında durabiliyor olmanın huzurunu yaşıyorum ...
İnsanlar yalnızca konuştukları şeylerden değil, sustukları şeylerden de sorumludurlar." demişti Uğur Mumcu. Bunca sorumluk ağır gelir taşıyamam ve işte susuyorum.!)
Merhaba Ziyaretçi hoşgeldin ! Forumdan daha fazla yararlanmak için buradan kayıt olunuz Hello Welcome to Guest! Register here to benefit more from the forum
Bu site, içeriği kişiselleştirmenize, deneyiminizi uyarlamanıza ve kaydolduğunuzda oturumunuzu açık tutmanıza yardımcı olacak çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek, çerezleri kullanmamıza izin veriyorsunuz.