SUSMAK!!!Nedir? kimdir? ne zaman susarız??.....

• Konbuyu başlatan gokhankonuk
  • Başlangıç tarihi

Konu hakkında bilgilendirme

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Serbest Kürsü kategorisinde gokhankonuk tarafından oluşturulan SUSMAK!!!Nedir? kimdir? ne zaman susarız??..... başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 11,191 kez görüntülenmiş, 46 yorum ve 0 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Serbest Kürsü
Konu Başlığı SUSMAK!!!Nedir? kimdir? ne zaman susarız??.....
Konbuyu başlatan gokhankonuk
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan korsan
M

melis1978

Kullanıcı
20 Ağu 2007
En iyi cevaplar
0
0
bursa
:)ben hiç susmam aptalım işte ama adam doğru demiş:)peki bende o bilgiye bi soru sorsam ya insan yazarsa o zaman ne oluyor?:)

D

derin_3486

Kullanıcı
7 Nis 2007
En iyi cevaplar
0
0
İstanbul
Bence yazmak bir yerde daha kötü...Çünkü söz bir süre sonra unutulabilir ama yazılanlar kalıcıdır...Eğer olaya hukuki yönden bakarsak çok kötü şeyler olabilir... ;)

G

Gül46

Kullanıcı
17 Eki 2007
En iyi cevaplar
0
0
Türkiye
Susmak  karşı tarafa bir  mesajdır  yeri geldiğinde  konuşulur boş  konuşmak bir anlam ifade etmez .Susmak da bir erdemliliktir

S

SENFONİ

Kullanıcı
22 Ocak 2008
En iyi cevaplar
0
0
Mersin
SUSMAK BAZEN SÖYLEMEK İSTEDİKLERİNİ İÇİNE ATMAK BAZEN EN İYİ CEVAP BAZENSE  :dusun

Ş

Şeker Prenses

susmak bazen kabullenmektir... cewap veremessin hiç birşey diyemessin susarsın kabul etmişsindir.
susmak bazen de kaçmaktır...  :)

M

MENEKŞE1

Kullanıcı
22 Mar 2008
En iyi cevaplar
0
0
GİRESUN
ben konuşmayı çok sevenlerdenim  ama konuştuklarımı dinletme kabiliyetimde vardır ben konuşunca herkes susar boş konuşmmak adınai dinlerim  hep bilgi acıyımdır susmak karşımdakini analiz ederim ondan öğreniceklerim adına susarım ve sinirlendiğimde ağzımdan kötü bir laf çıkmasın diye susarım haksızlığa uğradığımda susarım beklerim zamanı gelince konuşurum kendimi kalabalık arasında yalnız hisetiğimde susarım aslında susabilmek bir erdemdir ama önce onun huzurunu keşfetmek lazım

Y

YEŞİLAY

Kullanıcı
6 Şub 2008
En iyi cevaplar
0
0
susmayalım arkadaşlar sustukça sıra bize gelecek ;D ;D

B

birtanem

Kullanıcı
30 Tem 2008
En iyi cevaplar
0
0
Susmak bazen en iyi cevap , bazen en iyi kaçma yolu , bazen de akıllılıktır bence. Konuşacağım ortamları ve kişileri seçerim. Çünkü kelimelerimin değerli olduğuna inanıyorum.

B

bişileryapmaklazım

Kullanıcı
14 Kas 2008
En iyi cevaplar
0
0
İzmir
bazen karşımdakinin kendi görüşlerinden vazgeçmeyeceğine ya da anlatacaklarımın birşeyi değiştirmeyeceğini düşündüğüm zaman bir de yalan söylememek için sadece susup dinlemeyi tercih ediyorum

E

ebruliyn

Kullanıcı
29 Nis 2008
En iyi cevaplar
0
0
Hem akıllı,hem zeki davranabilmek adına yerine göre susar yerine göre konuşurum,böylece yerine göre akıllı,yerine göre zeki olurum :p

E

efsane_18

Kullanıcı
12 Ara 2007
En iyi cevaplar
0
0
Giresun
Safari' Alıntı:
Susmak Konuşmaktan daha iyidir bazen

Sinirlendiğimde..
Karşımdakinin beni anlamadığımı düşündüğümde.
ve karşımdaki kişi konuşurken..
Bende aynı durumlarda susarım genele bide kendimi dinlemek yanlız kalmak istediğimde susarım...

M

mutluluk yolcusu

Kullanıcı
5 Ara 2008
En iyi cevaplar
0
0
Isparta
konuşmanın anlatamadığını bana göre susmak anlatır...gercekten susmak çok büyük erdemliliktir..her insan beceremez...

B

burcin

Kullanıcı
18 Eki 2007
En iyi cevaplar
0
0
cogu zaman susmak karsiya en güzel cevaptir tabiki anlayana

K

kanayan yara

Kullanıcı
5 Ara 2008
En iyi cevaplar
0
0
ben sustum kendimi ifade etmedim hep suçlu oldum konuşmayı denedim ama inandıramadım :( sonra baktım ikna olcağı yok susuyum dedim bu seferde sustun işte suçlusun kabul ediosun konumuna geldim nası bi iştir bu ??  :-\

G

GulsahToptas

Kullanıcı
17 May 2006
En iyi cevaplar
0
0
İstanbul
gulsaht.blogcu.com
Genelde eğer karşımda ki kişi sabit fikirli ise ve ben ne dersem diyeyim kendince anlayacaksa;
kendimi, derdimi, hatta bazen mutluluğumu anlatmak için bile zahmet etmem, sadece dinlerim ve böyle düşünüyorsan sen bilirsin derim.
Çünkü, aynaya baktığımda, kendimle yüzleştiğimde, önce kendime dürüstsem ve ne olduğumu biliyorsam çok fazla uğraşmam kendimi anlatmaya yada o anki durumu izah etmeye.

Ö

özlem1980

Kullanıcı
25 Nis 2008
En iyi cevaplar
0
0
Ankara
Söylediklerimi anlayacağını düşündüğüm insanların yanında konuşkan ben ne kadar kendimi ifade etsemde o bildiğini anlayacak diye düşündüklerimin yanında suskun biriyimdir, yani orta karel bişeyim :D
Bazen sessizliğin diliyle konuşmak en iyisi :)

M

MAYKIL2041

Kullanıcı
23 Şub 2008
En iyi cevaplar
0
0
Ankara
Susmak bazı zamanlarda insana en son yakışan şeydir...

D

dideM

Kullanıcı
5 Eyl 2007
En iyi cevaplar
0
0
İstanbul
Genelde eğer karşımda ki kişi sabit fikirli ise ve ben ne dersem diyeyim kendince anlayacaksa;
kendimi, derdimi, hatta bazen mutluluğumu anlatmak için bile zahmet etmem, sadece dinlerim ve böyle düşünüyorsan sen bilirsin derim.
Aynen! Bir kaç kez denerim ama dediğin gibi sabit fikirliys yaılacak bir şey yok!

M

MENEKŞE1

Kullanıcı
22 Mar 2008
En iyi cevaplar
0
0
GİRESUN
susmak çoğumuzun  yapamadığı bir davranış biçimi aslında susmak bir öğrenme biçimi bildimizin karşında bile susup dinlemek bildiklerinde bile bilmediklerini öğrenirsin kızınca susmak erdemdir aslında susmak sabırla eş değerdir bir gözlem biçimi .

M

Mrs.Jadem

Kullanıcı
7 Tem 2008
En iyi cevaplar
0
0
İstanbul
Susmak konuşmaktan da öte giden büyük bir sanattır,yani konuşurken çok şeyi anlattığımızı bazı şeyleri çok iyi ifade ettiğimizi düşünürüz ama susarak da bunu en iyi şekilde yapabilriz..

Ben susarım;kelimelerim bittiğinden değil karşımdakinin beni anlamaksızın dudağımdan dökülen kelimeleri anlayamacağı ve bunun ziyan olacağını düşündüğümden
susarım;bazen birşeyleri anlatmak istemesem de bunun olaylar karşısında daha sakin ve doğru seçim olduğunu düşünürüm...

Bence insanlar kendimden bildiğim kadarıyla daha çok dudaktan dökülecek kelimelerin karşımızdaki insan için bir anlam taşımadığını düşündüğümüz anda susarız :-\