Susamış Garibim...

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan ayben
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
A

ayben

Ne tatlı ama değil mi?

zzzzzzmz5.png

Yazık ya.. Canevimden vurdunuz beni! Çok üzülüyorum şu hayvanlara..  :'(
Çoğu aç susuz dolaşıyor sokaklarda. Birşey yiyorsam dayanamıyorum hepsini veriyorum.
Hayvan barınaklarında yaşayanların durumları daha da vahim.. Mümkün oldukça ziyaret edip elşimden geldiği kadar yardım ediyorum ama öyle azınlığızki! Ne kadar işe yarıyor bilmiyorum tabii..

dideM' Alıntı:
Yazık ya.. Canevimden vurdunuz beni! Çok üzülüyorum şu hayvanlara..  :'(
Çoğu aç susuz dolaşıyor sokaklarda. Birşey yiyorsam dayanamıyorum hepsini veriyorum.
Hayvan barınaklarında yaşayanların durumları daha da vahim.. Mümkün oldukça ziyaret edip elşimden geldiği kadar yardım ediyorum ama öyle azınlığızki! Ne kadar işe yarıyor bilmiyorum tabii..

Keşke herkes sizin kadar duyarlı olabilse... :(

Kıyamam ben ona  :(
Didemcim bu konudaki duyarlılığın için seni kutluyorum keşke herkes senin gibi düşünebilse :)
Bina sakinlerinin yoğun tepkisine karşı bende mahallede ne kadar kedi köpek varsa besliyorum :)
Ama duyarsız insanlar oldukça fazla hatta dört tane yavrusu olan kedilerimden birine sanırım ilaçlı yemek vermişler hasta oldu kedi :( ne kadar üzüldüğümü anlatamam...
Aslında herkes kendi üzerine düşeni yapsa,evde pişen yemekten bir tabakta onlara verse ne güzel olur...

Evet en azından onu yapalım. Bizim işyerinde saat 14:00 'den sonra tüm yemekler dökülüyor. Döküleceğine dışarıdaki köpeklere veriyorum. (Burada köpek çok olduğundan hiç kedi yok :) )

Bunu yapsak biraz da su koysak kapımızın önüne belki idare ederler biraz da olsa..

Doğru söylüyorsun da bazı densizler var özellikle burada çok"Alıştırma şunları buraya"şeklinde tavır koyuyorlar.
Ama ben yılmıyorum sonuna kadar bakarım onlara :) tek korkum birgün belediye yi çağırıp toplatmaları yada ilaçla öldürülmeleri :(
Öldürülmeleri diyorum çünkü buradaki zihniyet belediye öldürmezse kendi zehirliyor köpekleri >:( >:(

Hep kendi binanızın önünde vermeyin o zaman.. Haklısınız insanların tepkileri genelde öyle oluyor. Buna yapılacak pek bişey yok en fazla kavga ediyorum ben  :) , çok sinirleniyorum tutamıyorıum kendimi..

Aslında eşimde bu konudan biraz rahatsız "yakında seni barınağa kapatıcam orada daha mutlu olursun" diyor ;D

Keşke sizin görebildiğinizi ben de görüp yorumluyabilseydim,ben bir şey göremiyorum..Ne vardı,ne görmüştünüz arkadaşlar.Ve son olarak susayan kim,ben niye göremiyorum  :o :o :o

Hımmm evet,sayfanın geç yüklenmesinden ötürü zannedersem,bu minik sevimli kediciği göremedim.. Amma da sabırsızım yahu  :D Bekle kardeşim ne işin var,peşinden atlı mı geliyor  ;D

Teşekkürler,sevgili Ayben..

Geri