Suçluları Deli Eden Resim

• Konbuyu başlatan sehla
  • Başlangıç tarihi

Konu hakkında bilgilendirme

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Garip Olaylar \/ İlginç Bilgiler kategorisinde sehla tarafından oluşturulan Suçluları Deli Eden Resim başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 23,406 kez görüntülenmiş, 94 yorum ve 0 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Garip Olaylar \/ İlginç Bilgiler
Konu Başlığı Suçluları Deli Eden Resim
Konbuyu başlatan sehla
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan ovulkayaalp
I

ilenay

Kullanıcı
28 May 2008
En iyi cevaplar
0
0
çok gıcık walla  ::)

R

reddy_13

Kullanıcı
16 Mar 2008
En iyi cevaplar
0
0
Konya
şu aralar asabi olduğum bi kez daha ispatlanmış oldu  :mad: :mad:

M

MEDİHA1

Kullanıcı
10 Eyl 2008
En iyi cevaplar
0
0
Kayseri
hadiiiiiiiiiii canım beynimiz mi yapıyo dalgalanmayı!!! yuuh yani......... ben bunun çıktısını alayım sonra deneyeyim.....

S

su perisi

Kullanıcı
4 Ocak 2007
En iyi cevaplar
0
0
ARADA BİRDE OLSA,DELİ OLMAK İYİDİR  :D

M

meloodi

Kullanıcı
3 Kas 2007
En iyi cevaplar
0
0
sehla' Alıntı:
işte delirten resim...asabi ve stresli olanlar bu resmi bir türlü durduramıyor..bu resim amerikadaki bi hapishanede duvara asılmış ve cinayet suçundan yargılanan tek bir mahkum bile bu resmi durduramamış ve bazıları delirmiş.. bu resmi durdurmak için gözünüzü bir noktaya sabitleyin...

şimdi ben potansiyel suçlumuyum... ::)yok yok değilim, uzun süren uğraşlardan sonra durdurmayı becerebildim  :)

T

tutankhamon

Kullanıcı
15 Eyl 2008
En iyi cevaplar
0
16
Bursa
ilk seferdde durdurdum ben şimdi suçsuzmuyum

Z

Zynep

Kullanıcı
17 May 2006
En iyi cevaplar
0
0
İstanbul
Sabit noktaya bakınca duruyorsa, suçluların sabit noktaya bakamadıklarını varsayabilir miyiz? :)

T

tutankhamon

Kullanıcı
15 Eyl 2008
En iyi cevaplar
0
16
Bursa
bence buradaki tek varsayım suçlu değil accık deli oldukları oldukları yönünde olmalı ama birde işi gücü yok bu resmi hazırlayanı bulmak lazım adam gibi resim yapsana ne elalemin kafasını karıştırıyon

I

ilenay

Kullanıcı
28 May 2008
En iyi cevaplar
0
0
tuhaf gözünü bir noktaya sabitleyince gerçekten duruyor

rockhörf

rockhörf

Kullanıcı
19 Eki 2008
En iyi cevaplar
0
0
bu resimin hareket edip etmediğini anlamadım ya çok sinir oldum bulamadım diye  :mad:

N

nvzt43

Kullanıcı
5 Eki 2008
En iyi cevaplar
0
0
Kütahya
farkılı bir resim tekniği bu . psikiyatride de butür resimlerle insanların iç benliklerine inip sorunu bulmaya çalışıyorlar.
yani resim deyip geçmemek lazım

K

karadag2416

Kullanıcı
10 Eki 2008
En iyi cevaplar
0
0
erzincan
nerdeyse butun forum sayfalarında bu resim var hepsinde farklı baslık altında acılmış  :(