Suçluları Deli Eden Resim

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan sehla
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
hadiiiiiiiiiii canım beynimiz mi yapıyo dalgalanmayı!!! yuuh yani......... ben bunun çıktısını alayım sonra deneyeyim.....

sehla' Alıntı:
işte delirten resim...asabi ve stresli olanlar bu resmi bir türlü durduramıyor..bu resim amerikadaki bi hapishanede duvara asılmış ve cinayet suçundan yargılanan tek bir mahkum bile bu resmi durduramamış ve bazıları delirmiş.. bu resmi durdurmak için gözünüzü bir noktaya sabitleyin...

şimdi ben potansiyel suçlumuyum... ::)yok yok değilim, uzun süren uğraşlardan sonra durdurmayı becerebildim  :)

Sabit noktaya bakınca duruyorsa, suçluların sabit noktaya bakamadıklarını varsayabilir miyiz? :)

bence buradaki tek varsayım suçlu değil accık deli oldukları oldukları yönünde olmalı ama birde işi gücü yok bu resmi hazırlayanı bulmak lazım adam gibi resim yapsana ne elalemin kafasını karıştırıyon

bu resimin hareket edip etmediğini anlamadım ya çok sinir oldum bulamadım diye  >:(

farkılı bir resim tekniği bu . psikiyatride de butür resimlerle insanların iç benliklerine inip sorunu bulmaya çalışıyorlar.
yani resim deyip geçmemek lazım

Geri