Suç ve Ceza!

• Konbuyu başlatan gökteki yıldız
  • Başlangıç tarihi

Konu hakkında bilgilendirme

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Kitap Önerileri kategorisinde gökteki yıldız tarafından oluşturulan Suç ve Ceza! başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 9,721 kez görüntülenmiş, 34 yorum ve 0 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Kitap Önerileri
Konu Başlığı Suç ve Ceza!
Konbuyu başlatan gökteki yıldız
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan MAVİMSİ
F

Flamingo

Kullanıcı
31 Ağu 2008
En iyi cevaplar
0
0
İzmir
Ben kitabın tamamını okudum  :)
Gerçekten güzel bir eserdi.
Çok oldu ama okuyalı...

S

su perisi

Kullanıcı
4 Ocak 2007
En iyi cevaplar
0
0
İlk okumaya başladıgımda okuduğum ve yayın evinin tanınmış olmamasından ve çevirisinden  dolayı okurken bölüm bölüm sıkılmadım desem yalan olur...belki de bu o tür bir romanı okuma kapasitemin yerinde olmadıgındndır..
Orjinalini bulup tekrar okunmalı..

Teşekkürler..

G

gökteki yıldız

Kullanıcı
13 May 2009
En iyi cevaplar
0
0
Antalya
Su Perisi' Alıntı:
İlk okumaya başladıgımda okuduğum ve yayın evinin tanınmış olmamasından ve çevirisinden  dolayı okurken bölüm bölüm sıkılmadım desem yalan olur...belki de bu o tür bir romanı okuma kapasitemin yerinde olmadıgındndır..
Orjinalini bulup tekrar okunmalı..

Teşekkürler..
Ne demek :)

F

feride kar

Kullanıcı
24 Şub 2008
En iyi cevaplar
0
0
İstanbul
Korsan' Alıntı:
M' Alıntı:
Yarıda bıraktım suç ve cezayı tekrar okumayı istedim başlamadım daha sonrada en azından cinayet kısmına gelmiştim ;D
Bir yarım bırakan daha :d Memnun oldum..
selam sizler en azından okumaya başlayıp yarım bırakmışsınız. benden bir adım öndesiniz. ben kitabı alalı aylar oldu. tam elimdeki kitap bitsin sıra suç ve cezada diyorum . okuduğum kitabı bitiriyorum yine elim gitmiyor ona  nedense. başkasına başlıyorum. inşallah kısmet olur bir gün okumak  8)

F

feride kar

Kullanıcı
24 Şub 2008
En iyi cevaplar
0
0
İstanbul
M' Alıntı:
Selam..Sende başlayıp bitir ;) yarım bırakma benim gibi :)
aslında ilk sayfasına bir başlasam devamı gelecek biliyorum.a yarım iş yapmayı sevmem. benki masumiyet müzesini 4 günde bitirmişim tüm sıkıcılığına rağmen ..
ama iş başlamakta.
bakalım "aşk'ı é bitireyim sıra onda inşallah

O

ovulkayaalp

Kullanıcı
28 Eyl 2007
En iyi cevaplar
0
0
İzmir
Klasik kitaplara bayılmama rağmen, hiç bir kitabı yarım bırakma gibi bir özelliğimin olmamasına rağmen iki kere baştan başladığım ve hiçbir zaman tamamlayamadığım bir kitapdır Suç ve Ceza..

Çok yavaş giden bir kitap ve okurken içime daraltılar gelmişti...Hep sorun hep sorun ruhum sıkılmıştı...

Size Victor Hugo'dan Sefilleri önerebilirim..
Okumadan önce aklımda devamlı acınaklı dolanan tipleri konu alan bir kitap olarak canlandırıyordum ama hiç alakası yok..Çok keyfiliydii..Yani enazından ben okurken çok keyif almıştım...

G

gökteki yıldız

Kullanıcı
13 May 2009
En iyi cevaplar
0
0
Antalya
ovulkayaalp' Alıntı:
Klasik kitaplara bayılmama rağmen, hiç bir kitabı yarım bırakma gibi bir özelliğimin olmamasına rağmen iki kere baştan başladığım ve hiçbir zaman tamamlayamadığım bir kitapdır Suç ve Ceza..

Çok yavaş giden bir kitap ve okurken içime daraltılar gelmişti...Hep sorun hep sorun ruhum sıkılmıştı...

Size Victor Hugo'dan Sefilleri önerebilirim..
Okumadan önce aklımda devamlı acınaklı dolanan tipleri konu alan bir kitap olarak canlandırıyordum ama hiç alakası yok..Çok keyfiliydii..Yani enazından ben okurken çok keyif almıştım...
Bende şu an okuduğum kitaba 2 kere başlayıp bıraktım kitap bana çok sıkıcı geliyordu...Meğer bu sadece yanlış zamanda okumaya çalışmış olmamdanmış...Şimdi zevkle okuyorum...
Sefilleride okumuştum dediğin gibi harika bi kitap yalnız bence suç ve ceza da aynen öyle harika...
Ben beğenerek okudum bir solukta diyebilirim...Eğer ara vererek okumuşsanda beğenmemiş olabilirsin...

O

ovulkayaalp

Kullanıcı
28 Eyl 2007
En iyi cevaplar
0
0
İzmir
[/quote]
Bende şu an okuduğum kitaba 2 kere başlayıp bıraktım kitap bana çok sıkıcı geliyordu...Meğer bu sadece yanlış zamanda okumaya çalışmış olmamdanmış...

[/quote]

Dediğin gibi belki yanlış zamanda okumuş olabilirim... :-\
Ayrıca klasiklerde de en önemli şeylerden biri çeviri diye düşünüyorum..Eğer akıcı bir dille çevrilmemişse  sıkma olasılığıda yüksek...Belki benim kitabın çevirisi çok bayıltıcı da olabilir...

G

gökteki yıldız

Kullanıcı
13 May 2009
En iyi cevaplar
0
0
Antalya
Bende şu an okuduğum kitaba 2 kere başlayıp bıraktım kitap bana çok sıkıcı geliyordu...Meğer bu sadece yanlış zamanda okumaya çalışmış olmamdanmış...

[/quote]

Dediğin gibi belki yanlış zamanda okumuş olabilirim... :-\
Ayrıca klasiklerde de en önemli şeylerden biri çeviri diye düşünüyorum..Eğer akıcı bir dille çevrilmemişse  sıkma olasılığıda yüksek...Belki benim kitabın çevirisi çok bayıltıcı da olabilir...

[/quote]
Hımm çeviri konusu hiç aklıma gelmemişti...Olabilir gerçekten...
Umarım zevkle okuyabilirsin ;)

E

ebruliyn

Kullanıcı
29 Nis 2008
En iyi cevaplar
0
0
Mükemmel bir kitaptı
Okumanızı tavsiye ederim diyecem ama kitap zaten 100 temel eser arasında sıralanıyor,dünya klasiği
söylememe gerek yok ;)

A

aydan korkut

Kullanıcı
17 Ocak 2008
En iyi cevaplar
0
0
manisa
bende şu an okuyorum tavsiye ederim güzel gidiyor