Ne demekSu Perisi' Alıntı:İlk okumaya başladıgımda okuduğum ve yayın evinin tanınmış olmamasından ve çevirisinden dolayı okurken bölüm bölüm sıkılmadım desem yalan olur...belki de bu o tür bir romanı okuma kapasitemin yerinde olmadıgındndır..
Orjinalini bulup tekrar okunmalı..
Teşekkürler..
selam sizler en azından okumaya başlayıp yarım bırakmışsınız. benden bir adım öndesiniz. ben kitabı alalı aylar oldu. tam elimdeki kitap bitsin sıra suç ve cezada diyorum . okuduğum kitabı bitiriyorum yine elim gitmiyor ona nedense. başkasına başlıyorum. inşallah kısmet olur bir gün okumak 8)Korsan' Alıntı:Bir yarım bırakan daha :d Memnun oldum..M' Alıntı:Yarıda bıraktım suç ve cezayı tekrar okumayı istedim başlamadım daha sonrada en azından cinayet kısmına gelmiştim ;D
aslında ilk sayfasına bir başlasam devamı gelecek biliyorum.a yarım iş yapmayı sevmem. benki masumiyet müzesini 4 günde bitirmişim tüm sıkıcılığına rağmen ..M' Alıntı:Selam..Sende başlayıp bitir yarım bırakma benim gibi
Bende şu an okuduğum kitaba 2 kere başlayıp bıraktım kitap bana çok sıkıcı geliyordu...Meğer bu sadece yanlış zamanda okumaya çalışmış olmamdanmış...Şimdi zevkle okuyorum...ovulkayaalp' Alıntı:Klasik kitaplara bayılmama rağmen, hiç bir kitabı yarım bırakma gibi bir özelliğimin olmamasına rağmen iki kere baştan başladığım ve hiçbir zaman tamamlayamadığım bir kitapdır Suç ve Ceza..
Çok yavaş giden bir kitap ve okurken içime daraltılar gelmişti...Hep sorun hep sorun ruhum sıkılmıştı...
Size Victor Hugo'dan Sefilleri önerebilirim..
Okumadan önce aklımda devamlı acınaklı dolanan tipleri konu alan bir kitap olarak canlandırıyordum ama hiç alakası yok..Çok keyfiliydii..Yani enazından ben okurken çok keyif almıştım...