Sevgili Kerimbjkerim' Alıntı:Düğün mü nerde ne zaman ? Pasta kocaman olsun katlı hesaplar benden Polis olim ilk maaşımla
Tamam yoğun istek üzerine kacaman katlı bi pasta yaptıracambjkerim' Alıntı:Düğün mü nerde ne zaman ? Pasta kocaman olsun katlı hesaplar benden Polis olim ilk maaşımla
Kerim arkadaşımız sağolsun azcık ''bi dilim kenarından '' verdi.crt' Alıntı:CemileMor-Menekşe' Alıntı:Ayy çok güzel görünüyor canım çekti bana da yok mu? :-\
Bu pasta Kerim'in artık son söz de Onun.
Mecburen senin düğün pastasını bekleyeceğiz canım..
Bu arada stressiz güzel bir güne ve hepinize merhaba demek istiyorum..
Kendimi rahat hissedersem yerim yani neden olmasınMor-Menekşe' Alıntı:Tamam yoğun istek üzerine kacaman katlı bi pasta yaptıracambjkerim' Alıntı:Düğün mü nerde ne zaman ? Pasta kocaman olsun katlı hesaplar benden Polis olim ilk maaşımla
E anca yeter dimi?
Çarşı Şiddete Karşı zaten İnşallah olurum yaa. Tam bi başlıyim çalışmaya ondan sonra kesin ve net konuşcam. Hayırlısı.. Pek dillendirmekte istemiyorum aslında ama oluyo iştecrt' Alıntı:Sevgili Kerimbjkerim' Alıntı:Düğün mü nerde ne zaman ? Pasta kocaman olsun katlı hesaplar benden Polis olim ilk maaşımla
Düğün Şırnak'ta olcak (sanırım)
Sen hele de bir polis ol ..Söz en güzel pastayı senin için özel hazırlayacağım..
Mesleğini en iyi biçimde uygulayan,şiddetten uzak (helede ünüversite öğrencilerine karşı ),tarafsız idealist bir polis olman dileğiyle sonsuz başarışar diliyor..Polis olduğunda bu sözlerimi unutmayacağını biliyorum..
;Dbjkerim' Alıntı:Kendimi rahat hissedersem yerim yani neden olmasınMor-Menekşe' Alıntı:Tamam yoğun istek üzerine kacaman katlı bi pasta yaptıracambjkerim' Alıntı:Düğün mü nerde ne zaman ? Pasta kocaman olsun katlı hesaplar benden Polis olim ilk maaşımla
E anca yeter dimi?
MenekşeMor-Menekşe' Alıntı:
Kerim arkadaşımız sağolsun azcık ''bi dilim kenarından '' verdi.
Düğün yaklaşıyor formuma dikkat etmeyilim öyle değilmi
Kerim Araya fitne-nifak sokmayı bırakta ..Hazırlıklara başla bakim..bjkerim' Alıntı:Cık cık cık.. Bizde kız tarafıyız. Vermeyiz sonra
Kerim Tamamda söz verdik olmaz artıkbjkerim' Alıntı:O erkek tarafının görevi değil mi yaa