bjkerim' Alıntı:Düğün mü nerde ne zaman ?Pasta kocaman olsun katlı hesaplar benden
Polis olim ilk maaşımla
![]()
Tamambjkerim' Alıntı:Düğün mü nerde ne zaman ?Pasta kocaman olsun katlı hesaplar benden
Polis olim ilk maaşımla
![]()
Kerim arkadaşımız sağolsun azcık ''bi dilim kenarından '' verdi.crt' Alıntı:CemileMor-Menekşe' Alıntı:Ayy çok güzel görünüyor canım çekti bana da yok mu? :-\
Bu pasta Kerim'in artık son söz de Onun.
Mecburen senin düğün pastasını bekleyeceğiz canım..
Bu arada stressiz güzel bir güne ve hepinize merhaba demek istiyorum..
Mor-Menekşe' Alıntı:Tamambjkerim' Alıntı:Düğün mü nerde ne zaman ?Pasta kocaman olsun katlı hesaplar benden
Polis olim ilk maaşımla
![]()
yoğun istek üzerine kacaman katlı bi pasta yaptıracam
E anca yeter dimi?![]()
crt' Alıntı:bjkerim' Alıntı:Düğün mü nerde ne zaman ?Pasta kocaman olsun katlı hesaplar benden
Polis olim ilk maaşımla
![]()
Sevgili Kerim
Düğün Şırnak'ta olcak (sanırım)
Sen hele de bir polis ol ..Söz en güzel pastayı senin için özel hazırlayacağım..
Mesleğini en iyi biçimde uygulayan,şiddetten uzak (helede ünüversite öğrencilerine karşı ),tarafsız idealist bir polis olman dileğiyle sonsuz başarışar diliyor..Polis olduğunda bu sözlerimi unutmayacağını biliyorum..
;Dbjkerim' Alıntı:Mor-Menekşe' Alıntı:Tamambjkerim' Alıntı:Düğün mü nerde ne zaman ?Pasta kocaman olsun katlı hesaplar benden
Polis olim ilk maaşımla
![]()
yoğun istek üzerine kacaman katlı bi pasta yaptıracam
E anca yeter dimi?![]()
Kendimi rahat hissedersem yerim yani neden olmasın![]()
MenekşeMor-Menekşe' Alıntı:
Kerim arkadaşımız sağolsun azcık ''bi dilim kenarından '' verdi.
Düğün yaklaşıyor formuma dikkat etmeyilim öyle değilmi![]()
bjkerim' Alıntı:Cık cık cık.. Bizde kız tarafıyız. Vermeyiz sonra![]()
![]()
bjkerim' Alıntı:O erkek tarafının görevi değil mi yaa![]()

Bu sitenin çalışması için temel çerezleri ve deneyiminizi geliştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.