Stres Ölçme Resimler..!!!

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan hayalhane
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
H

hayalhane

stres1.gif

ÇOK STRESİ OLAN  DAHA HAREKETLİ GÖRÜYORMUŞ...

stres2.gif

Hani şelale gibi diye abartmak istemiyorum ama.. Şekiller deniz dalgası gibi coşkun: (
Streslimiyim değilmiyim bilemiyorum yani?
Oysa güne güzel başladım..Henüz kimseyle muhatap olmadım bugünşu ana kadar haber dahi dinlemedim hane: (

Ben dikkat ettimde,resimerin ortasına bakınca ersim yaşlıyo ama üzerinde göz gezdirince hızlnıyo.
Bence bu resmi stresli dğeilim diye avuntuya verme için tasarlanmış bir numra ;D ;D

daha hareketli derken ?? yani gözünü sağa sola hareket ettirince hareketleniyo.tek bi noktaya odaklanınca duruyo bende..bilmioyrum sizde nasıl  ???

turtur' Alıntı:
daha hareketli derken ?? yani gözünü sağa sola hareket ettirince hareketleniyo.tek bi noktaya odaklanınca duruyo bende..bilmioyrum sizde nasıl  ???

Aynı aynı bendede ayı sağa sola bakarken hızlanıyo ama üstüne bakıcan yavaşlıyo. :)

hayalhane' Alıntı:
Ben dikkat ettimde,resimerin ortasına bakınca ersim yaşlıyo ama üzerinde göz gezdirince hızlnıyo.
Bence bu resmi stresli dğeilim diye avuntuya verme için tasarlanmış bir numra ;D ;D
bencede ya stresle alakası yok klasik kör nokta göz yanılması bla bla bla...

Aslına güzel fikirde,bizim her halttan şüphe edişimiz bunun işe yaramasına mâni oluyo vesselam.
Adamlar ne güzel ''Bak eğer hızlı dönerse streslisin,dönmezse değilsin'' diyo ve hiç de hızlı dönmüyo.
Bilim adamları iyilik ediyo bizde ne deyok yov. ;D ;D

Geri