SİZİN RENGİNİZ HANGİSİ..??

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan payro
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
aaa çok sevindim safari şimdiden ortak yönlerimiz oluşmaya başladı bile ;D
e seninde turkuaz olman lasım ama lila demişsin :-\

ben hep doğanın rengi yeşili sevdim çünkü doğaya aşığım gözlerimde yeşil zaten yeşil güzel yani:)

Kırmızımsı mavi :) Çoğunluğu kırmızıyı anlatıyo ama maviden de var tabi, ama kesinlikle kırmızı ağır basıyor bende

MAVİ kişilikler yaratıcı ve sanata yatkındırlar. Hayal kurma bu kişilerin en büyük özelliğidir. Serbest çalışmayı severler. Star olmak isterler. Sanat, müzik ve bilgi onları harekete geçirir. Bir problemi çözmeye odaklandıklarında içlerinde bütün yaratıcı duygular harekete geçer. Güvenilir ve dürüst insanlardır. Şarkıcı, hatip, psikolojik danışman, sanatçı, diplomat, hemşire, doktor, din adamı olabilirler.

teşekürler

"ya hanı benım rengım yokkkkk... bende eklıyom o zaman
sıyah :   bu kısıler çok harıka ınsanlarıdr mütiş yetenekleri wardır, çok ii dostturlar guwenılır sadık walla süper ınsanlardır :D"

Katılıyorum arkadaşım, benim rengim de siyah, aşkolsun payro kardeşe :) :) :)

admuska' Alıntı:
sıyah :   bu kısıler çok harıka ınsanlarıdr mütiş yetenekleri wardır, çok ii dostturlar guwenılır sadık walla süper ınsanlardır :D"

:D:D:D:D:D

Safari' Alıntı:
admuska' Alıntı:

size de katıLıyorum ayrıca ;)

:D:D:D:D:D

Geri