siz semerkend dergisini nereden biliyorsunuz,sorabilir miyim,merak ettim de ;D ;D ;D ;D ;Dlongcoming' Alıntı:Semerkant-Amin Maalouf
Ömer Hayyam'ın hikayesinin, anlatıldığı,en yakın arkadaşları Hasan Sabbah ve Nizam-ı Mülk'ün de içinde olduğu eser.
Kitap bitimeye yakın bende tatlı bir hüzün oluşmaya başlamıştı.
Kitabı bitiriyor olmanın hüznü.
Bittiğinde ise;mavi,mor,turkuaz,kızıl bir gökyüzü kalmıştı geride.
Okuduğum ve belkide okuyabileceğim en güzel roman.
Semerkant dergisinden değil Amin Maalof'un çok ünlü bir romanı olan semerkant'dan bahsediliyor, ayrıca bunun nesi bukadar komik anlamadımhayalhane' Alıntı:siz semerkend dergisini nereden biliyorsunuz,sorabilir miyim,merak ettim de ;D ;D ;D ;D ;D
Amin Maalouf'un okumayı çok istediğim ama hep ertelediğim bir kitabını öyle bir anlatmışsınki edinmek ve biran önce bitirmek kaçınılmaz olacak benim için.longcoming' Alıntı:Semerkant-Amin Maalouf
Ömer Hayyam'ın hikayesinin, anlatıldığı,en yakın arkadaşları Hasan Sabbah ve Nizam-ı Mülk'ün de içinde olduğu eser.
Aslında ben anlatmadım,kitap anlattırdı desem yerinde olacak.Amin Maalouf'un okumayı çok istediğim ama hep ertelediğim bir kitabını öyle bir anlatmışsınki edinmek ve biran önce bitirmek kaçınılmaz olacak benim için.
Özlem' Alıntı:Semerkant dergisinden değil Amin Maalof'un çok ünlü bir romanı olan semerkant'dan bahsediliyor, ayrıca bunun nesi bukadar komik anlamadımhayalhane' Alıntı:siz semerkend dergisini nereden biliyorsunuz,sorabilir miyim,merak ettim de ;D ;D ;D ;D ;D
Kitaptan ne kadar etkilendiğin kelimelerine yansımışlongcoming' Alıntı:Semerkant-Amin Maalouf