sizi en çok etkileyen kitaplar??

• Konbuyu başlatan meliro
  • Başlangıç tarihi

Konu hakkında bilgilendirme

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Kitap Önerileri kategorisinde meliro tarafından oluşturulan sizi en çok etkileyen kitaplar?? başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 12,977 kez görüntülenmiş, 42 yorum ve 0 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Kitap Önerileri
Konu Başlığı sizi en çok etkileyen kitaplar??
Konbuyu başlatan meliro
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan goko44
M

meliro

Kullanıcı
19 Eyl 2009
En iyi cevaplar
0
0
şahsen ben okuduğum kitapların etkisinden uzun süre çıkamam ama çıktığım zaman ise hiç hatırlamam.yaşarım ve biter yani.
şuan Moskof Cariye Hürrem 'i  okuyorum.tavsiye ederim...en çok etkilendiğim bulamıyorum ben..

S

sis_lekesi

Kullanıcı
27 Tem 2009
En iyi cevaplar
0
0
Çanakkale
ortaokul yıllarımda "Şeker Portakalı"ndan etkilenmiştim...acıklıydı...Trevanianın "Katya'nın Yazı" da değişik bir kitaptı... Tess Gerritsen"Cerrah"  midemi bulandırdı ama gerilim-korku türünde olduğu için amacına ulaştığını düşünüyorum...veee Ayşe Kulin "sevdalinka" savaş psikolojisini güzel yansıtmış,bunun için de sağlam bir mideye sahip olmanız ve brz da soğukkanlı olmanız gerekiyor...şimdilik aklıma gelenler bunlar...okumadısanız bu kitapları okumanızı tavsiye edrim...

U

Kullanıcı
18 Tem 2009
En iyi cevaplar
0
0
İzmir
benim küçükken okuduğum ilk kitap ''Kaşağı''ydı. bu kitapdan çok etkilenmiştim. ;D

Z

zebra

Kullanıcı
22 May 2009
En iyi cevaplar
0
0
sakarya
şu an cahillikler kitabını okuyorum ve bence çok yararlı bir kitap tüm cahilliklere bi çözüm veriyo bence herkezin okuması gerekiyo öneririmm :)

V

vega

Kullanıcı
24 Ara 2008
En iyi cevaplar
0
0
Diyarbakır
benim küçükken okuduğum ilk kitap ''Kaşağı''ydı. bu kitapdan çok etkilenmiştim.
valla ya tamam kırdı çocuk kırdı ne var yani , küçücük çocukken okuyoduk psikolojimi bozmuştu :kahkaha :kahkaha

J

_joker

Kullanıcı
24 Eyl 2009
En iyi cevaplar
0
0
Van
canan tan-yüreğim seni çok sevdi.... çok duygusal bir kitap oldugu için bayaa etkilenmiştim

Y

yineyeni

Kullanıcı
7 Ağu 2009
En iyi cevaplar
0
0
Amasya
Etkilenmek değilde kitaplardan birşeyler öğrenmek lazım o zaman kitap okuduğumuzu söyleyebiliriz.

H

hırslı.28

Kullanıcı
16 Tem 2009
En iyi cevaplar
0
0
benim etkilendiğim kitap bir kişisel kelişim kitabıydı.kendime engel olmayacağım kitabın adı cok güzel bir kitap tavsiye ederim arkadaşlar.

crt

crt

Kullanıcı
11 Eyl 2009
En iyi cevaplar
0
38
İstanbul
Ünlü aktör  Tarık Akan 'ın yazmış olduğu "Anne Kafamda Bit Var " romanı okuduğumda inanılmaz etkilenmiştim.
Halka malolmuş değerli bir sanatçı bile  bu kadar haksızlığa maruz kalıyorsa way bizim halimize demiştim!

S

Subutay

Emine ÇAYKARA - Oktay SİNANOĞLU ile Söyleşi _ TÜRK AYNŞTAYNI. Bu kitap kesinlikle hayatımı değiştirdi. Şöyle ki; ömrümün 21 senesi boyunca sadece bir kitap okuyan, gazetelerin spor sayfalarının tuttuğu takımın bölümünü okuyan ben, son bir sene içerisinde 35'in üzerinde kitap okudum ve takip ettiğim bir çok köşe yazarı var.

crt

crt

Kullanıcı
11 Eyl 2009
En iyi cevaplar
0
38
İstanbul
Harun' Alıntı:
Beni en çok etkileyen kitap cin ali'nin topacı he bir de ökkeş vardı. Daha etkilisini görmedim şu ana dek.
Demekki  oldukça birikimlisiniz  ne mutlu size : )

M

monalisa gülüşü

Kullanıcı
25 Ağu 2009
En iyi cevaplar
0
0
İstanbul
Khaled Hosseini 'nin "uçurtma avcısı" adlı kitabını şiddetle tavsiye ediyorum... Sürükleyici ve etkileyici bir kitap.

O

ovulkayaalp

Kullanıcı
28 Eyl 2007
En iyi cevaplar
0
0
İzmir
monalisa gülüşü' Alıntı:
Khaled Hosseini 'nin "uçurtma avcısı" adlı kitabını şiddetle tavsiye ediyorum... Sürükleyici ve etkileyici bir kitap.
Uçurtma avcısı kitabını okumadan filmini izledim ve filmini çok beğenmiştim.
Eminim kitabı müthiştir..
Çünkü genelde kitaplar herzaman filmlerden daha etkileyici ve daha güzel oluyor..

Kitap okunduktan sonra onun filmi ise hiç keyif vermiyor...(Da Vinci şifresi gibi..)

H

hayalhane

Ayşe Kulin-Gece Sesleri;yeminle kılcal damarlarıma kadar mübtelası olmuştum kitabın.Tuğla gibi kitabı 3 günde okumuştum.Bitirdiğimede üzülmüştüm.ilkdefa kitap bitirdim diye üzlmüştüm.Cümle ahaliye tavsiye ederim.Köylük biyerde geçiyo-azbuçuk siyaset var ama isim geçmiyo içinde. :D :D

Ö

özlem1980

Kullanıcı
25 Nis 2008
En iyi cevaplar
0
0
Ankara
Aslında etkilendiğim çok kitap var ama ilk aklıma gelen Şolohov'un Don kıyısında hasat isimli romanı. Etkilenme sebebim sanırım romanın kahramanına az biraz tutulmuş olmam ve sonunda ölmesiyle yaşadığım şokla bikaç hafta kendime gelemeden sersem sersem gezmem.

B

blt.cemile

Kullanıcı
11 Ara 2008
En iyi cevaplar
0
0
Uzun beyaz bulut gelibolu
Buket uzuner
Çok saygı duyduğum bi arkadaşımın tavsiyesi üzerine aldım ve iyiki aldım çok güzel bi kitaptı