Size bir soru !!!!!

• Konbuyu başlatan GulsahToptas
  • Başlangıç tarihi

Konu hakkında bilgilendirme

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Serbest Kürsü kategorisinde GulsahToptas tarafından oluşturulan Size bir soru !!!!! başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 13,369 kez görüntülenmiş, 69 yorum ve 0 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Serbest Kürsü
Konu Başlığı Size bir soru !!!!!
Konbuyu başlatan GulsahToptas
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan GulsahToptas
Ö

özlem1980

Kullanıcı
25 Nis 2008
En iyi cevaplar
0
0
Ankara
en son kendim için uzun zamandır izlemek istediğim ama bir türlü fırsat bulamadığım birkaç film aldım bütün gün oturup onları seyredeceğim

M

majeste1959

Kullanıcı
12 Kas 2007
En iyi cevaplar
0
0
kayseri
İçimdeki fırtınaları dindirmek için kendini geliştirde çare arıyorum kuru bir yaprak gibi konudan konulara savrularak.

M

myheartwantfree

Kullanıcı
16 Eki 2008
En iyi cevaplar
0
0
Balıkesir
ben en son bilgisayarım dolayısıyla kendim için anahtarlı priz aldım
böylelikle bilgisayarım çalışmaya devam ediyor ve ben bir çok gereksinimi karşılayabiliyorum

H

hanedeyim

ben buzamana kadar herşeyi başkaları için yaptım ve kendim için yaptığım en son şey artık başkaları için bişeyler yapmayı bırakmak kendim için bişeyler yapmaya başlamak

B

bişileryapmaklazım

Kullanıcı
14 Kas 2008
En iyi cevaplar
0
0
İzmir
Bugün kendim için sinemaya gideceğim  :)

S

senolgk

Kullanıcı
2 Şub 2008
En iyi cevaplar
0
0
izmir
en son dünyanın en değerli insanına, en değerli dostu olarak şimdiye kadar aldığı en değerli hediyeyi aldım doğum günümde kendime şık bi saat aldım paket bile yaptırdım çünkü ben bu sevgiyi hakediyorum herkes gibi ;)

morkiz

morkiz

Kullanıcı
10 Şub 2008
En iyi cevaplar
0
0
kendim için şükrettim.şu an bunu yazamayadabilirdim  :)

L

LeParis

Kullanıcı
1 Eki 2008
En iyi cevaplar
0
0
cennetin çocuklarını izleyip ne kadar cehennemlik bir hayat yaşadığımızı öğrendim..sabahın bu saatinde 06:16...
tavsiye edilir bir film...

G

GTRST_ZEKİCİ

Kullanıcı
26 Eyl 2007
En iyi cevaplar
0
0
İstanbul
en son kendime kızdım.. neden kendimi sevmiyorum diye..

T

telepati

Kullanıcı
8 Ara 2008
En iyi cevaplar
0
0
inanmayacaksın ama yarım saattir düşünüyorum ve en son kendim için hiçbir şey yapmadığım kanısına vardım,, vaybee demekki tamamıyle başkası için yaşamışım, anlaşıldı kendimi çok ihmal ediyorum biraz zaman ayırsam iyi olur,,, sağol yaa valla paylaşımın için teşekkürler en azından kendimle hiçbirşey yapmadığımı anladım, biraz daha dikkat etmeliyim:::)

M

majeste1959

Kullanıcı
12 Kas 2007
En iyi cevaplar
0
0
kayseri
50 yaşındaki insanın kendisi için yapacağı güzelikler bitmiştir hele 4 de çocuk varsa  ağır bir yarışa çocuklarımı sokarak benimle birlikte onlarında sosyal faliyetlerini bitirdim.Bitmeden eski şehir mezarlığından  bir mezar almaya karar verdim torpil lazım şaka yapmıyorum.

Z

Zynep

Kullanıcı
17 May 2006
En iyi cevaplar
0
0
İstanbul
Bazen kendiniz O'dur, yaşamınızı paylaştığınız insan... O kadar O olmuşsunuzdur ki ve O'da o kadar sizdir ki, ha kendiniz için ha onun için farketmez yaptığınız artık.
O'nun için en doğruyu yaptım, benim için acı olsa bile...

E

efsane_18

Kullanıcı
12 Ara 2007
En iyi cevaplar
0
0
Giresun
En son kendim için en sevdim yemeği yapıp arkadaslamı çagırdım Onlarda seviyordu.. :D :D

H

harariye

Kullanıcı
22 Eki 2008
En iyi cevaplar
0
0
İstanbul
düşünüyorum da hiç bişey bulamadım.. han kendime aldıklarım bile başkaları görecek diye sanki..
evet bu durumda en son kendimi sorgullamış oluyorum

G

günışığı

Kullanıcı
25 Şub 2008
En iyi cevaplar
0
0
www.neclaalptekin.com
Kendim için fırsat buldukça yazıyorum. Yazmayı seviyorum ve yazma yolunda kendime tanıdığım zaman içerisinde daha ciddi bir şeyler yapabilme hayalim var. Hayal da olsa var ya! :)

Z

Zynep

Kullanıcı
17 May 2006
En iyi cevaplar
0
0
İstanbul
Konunun ana teması;

Size bir soru, lütfen samimi cevaplayınız yada hiç cevap yazmayınız.

"En son kendiniz için ne yaptınız? Neden ?  "

Bu soruda ki kriteri siz belirliyorsunuz, soruyu okuduğunuzda ilk aklınıza geleni yazınız.
orfe' Alıntı:
en son yıllardır sevdigim bir insana ilanı aşk ettim işe yaradı şu an beraberim ama yine de mutlu degilim:(((
sizce neden?????
Konuyla ilgisiz bu mesaj tarafımdan silinmiştir. Lütfen konulardan ayrılmamaya özen gösterelim. Teşekkürler.

O

orfe

Kullanıcı
25 Eyl 2008
En iyi cevaplar
0
0
İstanbul
en son kendim için eskiden sevdigim birine ilanı aşk ettim ve bunu kendım için yaptım ''zeynep hanım'' mutlu olmak yada içimde kalmasın diye siz silin diye degil cevapları biraz daha dikkatli okursanız soruların cevaplarını bulursunuz.
Enson kendiniz için ne yaptınız?  cevap: aşkımı itiraf ettim
Neden?                                  cevap: mutlu olmak adına yada içimde kalmasın diye

''fakat mutlu değilim sizce neden? '' diye sormamda alakasız olabilir ama duygu yogunlugundan yazmışımdır bir anda...

umarım biraz daha dikkatli okuyup anlarsın...