"Sizce; Hayat'taki zorluklarin ozel bir sebebi varmi?"

Konu hakkında bilgilendirme

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Serbest Kürsü kategorisinde gokay tarafından oluşturulan \"Sizce; Hayat'taki zorluklarin ozel bir sebebi varmi?\" başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 13,442 kez görüntülenmiş, 60 yorum ve 0 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Serbest Kürsü
Konu Başlığı \"Sizce; Hayat'taki zorluklarin ozel bir sebebi varmi?\"
Konbuyu başlatan gokay
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan korsan
G

gokay

esranur' Alıntı:
bazı zorluklar yaşanmadan hiçbir şeyin kıymeti bilinmiyor bence...ve sıkıntı olarak düşündüğünüz birşeyi eğer bi sene sonra hatırlarsanızz o sıkıntıdır,yoksa değil...hep aklıma gelir ona göre dert ederim veya etmem  :) :p

Dogru soyluyorsun EsRanuR,Tipki dogustan Musluman olarak dogan birisiyle,Sonradan Musluman'liga gecis yapmis olan insanlarin dinine bagliliklarindaki gibi birsey...

Ilgine ve bilgine tesekkurler ;)

G

gokay

Tu Navy' Alıntı:
(-yasadigim sureci ve olaylari da anlatmayi cook isterdim ama burasi forum sayfasi oldugu icin fazla yer isgal edip,sizin gozlerinize de yorgunluk vermek istemedim!)

aramıza hoşgeldin gokay...   yaşadığınız süreçte gelişimimize katkıda bulunacak olayları ilgili bölümde bir konu açarak bizimle paylaşmanız yorgunluktan ziyade kendimizi geliştirmemize yardımcı olur...
Hos ve bos geldim araniza Dolu ve paylasimci biri olarak devam etmeyi umut ediyorum... ;)

Tamam,dedigini yapacagim... Uzun uzadiya ne oldu ne bittiyse hepsini yazacagim,(ibreti alem icin) :p

Tesekkurler,Basarilar...

G

gokay

Bülent' Alıntı:
"Sizce; Hayat'taki zorlukların özel bir sebebi var mı?"
Hayatta herşeyin bir sebebi vardır...

ZOR,BASARI GETIRIR
Somut bir örnek;
Kaslarınızı geliştirmek için onları zorlamalısınız.  ;)
HAklisin ve dogrusun Tesekkurler...

"En uzaga giden yay hangisidir?
-En cok gerilen yay'dir!" 

Bunu bana ilk sorduklarinda Ucu en "sivri" olan yay'dir diye cevap vermistim,Fizik kurallarini dusunerek!  :D

G

gokay

ibrahim58' Alıntı:
zorlukların üstesinden gelince insan daha iyi anlıyor haytı
Tesekkurler,bilgi paylasimi ve ilginiz icin...

Tipki;Yaradan'in gul'e guzelliginin yaninda diken'i de vermesi gibi!.. ;)

G

gokay

Safari' Alıntı:
Zorluk mu :)
Zor diye birşey yok bence.. Diğer değişkenleri sabit tutup zor gördüğümüz herhangi birşeye yoğunlaştığımızda zor olan hiç bir yanı kalmayacaktır..
Kaçmak da neymiş :)
Evet bu yaklasimin altina,hic cekinmeden imzami atarim! ;)

- zoR,bAsArI gEtiriR!-  bG

-Zannedersem "zor" insanlarin beyninin icinde!...

Tesekkurler,sAfARi...  :)

Y

YEŞİLAY

Kullanıcı
6 Şub 2008
En iyi cevaplar
0
0
ZORLUKLAR OLMADAN FERAHA ERİLMİYOR.
ZORLUKLARLAR HAYATIN TUZU BİBERİ

Z

zamansizyagmur01

Kullanıcı
14 Şub 2008
En iyi cevaplar
0
0
adana
kolayı her insan elde edebilir,ama zoru özel insanlar elde edebilir,özel kalın  8)

Safari

Safari

Kullanıcı
7 Haz 2007
En iyi cevaplar
0
36
İstanbul
gokay' Alıntı:
Safari' Alıntı:
Zorluk mu :)
Zor diye birşey yok bence.. Diğer değişkenleri sabit tutup zor gördüğümüz herhangi birşeye yoğunlaştığımızda zor olan hiç bir yanı kalmayacaktır..
Kaçmak da neymiş :)
Evet bu yaklasimin altina,hic cekinmeden imzami atarim! ;)

- zoR,bAsArI gEtiriR!-  bG

-Zannedersem "zor" insanlarin beyninin icinde!...

Tesekkurler,sAfARi...  :)
Rica ederim efendim..

S

senarist081

Elmas yontularak,insanlar da zorluklar çekerek olgunlaşır.Biz insanların ve de tüm canlıların bir yaratılış gayesi var o da imtihan.Her karşılaştığımız zorluk birer imtihanın neticesinde oluşmuyor mu sizce de?

G

gokay

YEŞİLAY' Alıntı:
ZORLUKLAR OLMADAN FERAHA ERİLMİYOR.
ZORLUKLARLAR HAYATIN TUZU BİBERİ
Evet,haklisiniz

Ustad diyor ki;

"Zahmet olmadan,Rahmet gelmez!"

Yorumlariniz ve ilginiz icin tesekkurler... ;)

Zorluklarla birlikte ama mutlu bir omur surmeniz dilegimle...

G

gokay

zamansizyagmur01' Alıntı:
kolayı her insan elde edebilir,ama zoru özel insanlar elde edebilir,özel kalın  8)
Evet,Ozel ve siradisi olmak ta gercekten "er" kisilerin isi. Zor is yani... :)

Her kisi gibi degil, Er kisilerden olmanizi temenni ederim... ;)

G

gokay

Sayin "safari" forum'a olan ciddi ilginizden dolayi sizi tebrik ederim!

bAsAriLaR ;)

G

gokay

senarist081' Alıntı:
Elmas yontularak,insanlar da zorluklar çekerek olgunlaşır.Biz insanların ve de tüm canlıların bir yaratılış gayesi var o da imtihan.Her karşılaştığımız zorluk birer imtihanın neticesinde oluşmuyor mu sizce de?
Evet,haklisiniz.

Esasinda son zamanlarda dusunuyorum da; "zor" diye nitelendirdigimiz seyler hayatin gelisen surecinde gerceklesmesi olasi seyler!..

Tipki yurumeyi ogrenebilmek icin emeklemek zorunda kaldigimiz gibi...
(*Yok kardesim emeklemek zor is,ben emeklemeyecegim diyemiyoruz degilmi? Bu bir kural:YURUMEK ICIN ONCE EMEKLEMELIYIZ!)

Bizler de dogustan basit'e, kolay'a, uretmeme'ye,mucadele yerine pes etme'ye alistigimiz icin "ZOR" diye bir kavram yaratmisiz ve Aslinda kendi yarattigimiz bir kavramin "hayat" kurbanlari olmusuz,oluyoruz!...

Tipki;Munazara'larda Sut'un renginin siyah oldugunun kabulu gibi...
*Hersey insanin dusunce yapisinda sekil buluyor,anlam kazaniyor,diye dusunuyorum!..

Z

Zynep

Kullanıcı
17 May 2006
En iyi cevaplar
0
0
İstanbul
Merhaba, öncelikle hoşgeldiniz.
Daha önce yazanlar olmuş, ben de aynısını demek istiyorum;

(-yasadigim sureci ve olaylari da anlatmayi cook isterdim ama burasi forum sayfasi oldugu icin fazla yer isgal edip,sizin gozlerinize de yorgunluk vermek istemedim!)
Keyifle okuruz, ve özellikle yaşanmışlıklardan ders çıkarmak adına tartışırız herzaman.

G

gokay

Zynep' Alıntı:
Merhaba, öncelikle hoşgeldiniz.
Daha önce yazanlar olmuş, ben de aynısını demek istiyorum;

Keyifle okuruz, ve özellikle yaşanmışlıklardan ders çıkarmak adına tartışırız herzaman.
Tesekkurler,Hos ve kiymetli bir yer buldum kendime kanaatimce!  :)

*Evet daha once de Tu navy arkadasimiz ayni oneri de bulunmustu,Benim de aklimda,Yasadigim olaylari,surecleri sizinle paylasmak ama Sakin bir kafayla musait bir zaman da yazayim dusuncesindeyim...

*Kucuk Bir ReKLaM arasi:

Benden ayrilmayin cook yakinda YASADIGIM ZORLUKLAR ve SONRASINDAKI KAZANIMLARIM isimli baslikla yeni konumu acacagim...  :)

Reklamlar bitti... "Gercek"lerde bulusmak umidiyle hosca kalin...  ;)

(Sayin,Zynep;Bu arada bu baslikla olacak yazimi hangi bolumde yayinlamam daha uygun olur?)

Basarilar.

Z

Zynep

Kullanıcı
17 May 2006
En iyi cevaplar
0
0
İstanbul
(Zynep;Bu arada bu baslikla olacak yazimi hangi bolumde yayinlamam daha uygun olur?)
Kişisel Gelişim Bölümü uygundur.
Yanlış bölüme yazılan yazılar Yönetim tarafından uygun bölümlere aktarılır.
Kolay gelsin.

Not: "Sayın" ibaresi tarafımdan silinmiştir ;)

G

gokay

Yanlış bölüme yazılan yazılar Yönetim tarafından uygun bölümlere aktarılır.

*Bu zamana kadar cok yanlis yaptim,Artik yanlislara dusmemek icin onceden "dogru" yapmanin yollarini ariyorum! :)

Not: "Sayın" ibaresi tarafımdan silinmiştir ;)
[/quote]
   (Forumda uygun olmayan bir ibare mi bu acaba?)

*Peki,daha yakin bir diyalog olsun diyorsaniz,Zynep yazayim bundan sonra? ;)

Tesekkurler,iyi calismalar...