kendini olduğu gibi kabullenip sonrada kendini samimi bir şekilde geliştirmeye çalışan yaşadığı anın farkındalığını kazanmış insanları seviyorum.ve tabii kendimide seviyorum kimseyi hayran olunacak kadar büyük görmemeyi öğrendiğim için
??? ilginç kendim dışında hayranı olduğum sabit biri yok ki bende . Çünkü hayatın her anında yaptığı en basit işle bile birine hayran kalabiliyor insan; dinlediğiniz müzik grubu , okuduğunuz roman kahramanı , öğretmeniniz , babanız , ilerde mevkiinde olmayı istediğiniz kişi... uzar gider yani bence.
benim o kadar hayranlıklarım var ki... -adam akıllı yaşayan medyadan uzak olan güzel sesli bayan sanatçılara -hiç azimlari bitmeyen sürekli çalışan hayatı didikleyen insanlara -eşlerini çok seven onlara deli gibi bağlı kalan insanlara hayranım ben...
Merhaba Ziyaretçi hoşgeldin ! Forumdan daha fazla yararlanmak için buradan kayıt olunuz Hello Welcome to Guest! Register here to benefit more from the forum
Bu site, içeriği kişiselleştirmenize, deneyiminizi uyarlamanıza ve kaydolduğunuzda oturumunuzu açık tutmanıza yardımcı olacak çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek, çerezleri kullanmamıza izin veriyorsunuz.